IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 27 Mayıs 2010, 13:04   #1
Çevrimdışı
Ay
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkekler Evde Kalırmı?




Erkekler Evde Kalırmı?

Evet neden kalmasın. Halk arasında genelde kadınlara söylenen bir söz vardır. Yani yaşı geçip hala evlenmemiş kadınlara verilen bir lakap"kız kurusu" Zaten kötü ne varsa önce kadınlara mal edilir. ? Kadınlar evlenilecek eğlenilecek diye ikiye ayrılır evlenilecek kadınlarda ev kadınlığı vasıfları aranır. Yani tüm olumlu olumsuz bütün oklar kadınları hedeflerken erkekler evde kalmaz mı?

Kaldı ki evde kalmak tabiri aslında saçma olsa bile. Nedir evde kalmak? Evde oturmak evden çıkmamak mı? Yoksa karşı cinsi kendisine layık bulmamak mı? İkili ilişkilere cesaretsizlik mi?

Peki neden "kız kurusu" denirde. Erkek kurusu denmez? Neden agresif davranışları evlenmemiş olmalarına bağlanmaz. Evet pek çoğu sayısını hatırlamayacak kadar kızla flört edip evlenirken kimisi de üzümün sapı armut'un çöpü diyerek kız arkadaşı bile edinmekten kaçınır. Kız arkadaş edinirse evliliğin kaçınılmaz olduğunu düşünür herhalde.

Kendini saklayan kadınlara karşı hep temkinli davranan onlara karşı önyargılı olan erkekler başlarında kavak yelleri eserken bir gün yalnız kalabileceklerini akıllarına getirmezler. Aslında erkekler hiç evlenmemiş bir kadını tercih ederken kadınlar daha önce hiç flört etmemiş bir erkekle çıkarken tedirgin olurlar. Çünkü o tecrübesizdir. Yani bakir olanı arıyorum safsatası aslında koca bir yalandır. Neden kadınların onunla çıkmadığı konusunda yada tam tersi onun kadınlarla çıkmadığı konusu kafalarında çeşitli sorulara neden olur. Yani bu kişi ya çok geçimsiz ya gay yada ana kuzusudur.

Erkeklerin evde kalma nedenlerinden biri de anneleridir. Anneler oğullarına hiçbir kızı layık görmezler. Gün gelipte yalnız kalabileceklerini ve oğullarının bir süre sonra kimse tarafından tercih edilmeyeceğini düşünmezler.Onları sonuna kadar korumakta ısrar ederler. Erkeklerde bilinç altına yerleştirdikleri bu fikirlerle seçim yapmakta zorlanırlar.

Ve bir gün bakarlar ki genç delikanlı iken kelli felli göbekli orta yaşlı adamlar haline gelmişler. Yani uzun lafın kısası evde kalmış diye nitelendirilen kadınlar bile eninde sonunda evlenirken evde kalmış erkeğin evlenmesi zordur.

Çünkü zaten bunca zaman beklemiş bir erkeğin istekleri ve kıstasları oldukça yüksektir ve bunları karşılayabilecek birini bulabileceğine inanmaz. Kadınlar evlenmese de kendilerine bakabilecek kapasitededirler. Ama erkeklerin her daim bir yardımcıya ihtiyaçları vardır. Çünkü istatistiklere bakarsak karısı öldükten sonra evlenen erkeklerin sayısı kocası öldükten sonra evlenen kadınlardan daha fazladır.

Yani evde kalmak lakabı yalnızca kadınlara söylenmiş bir söz değildir. Pek tabi evde kalmış erkek kuruları da vardır. Hemde meslek ün yakışıklılık kariyer ve başarı tanımaksızın…

Evde KaLmiş ERKEKLER

Evde kalmis erkek olur mu? Kizdan nasil oluyorsa erkekten de olur herhalde… nasil mi? Evde kalmis erkekler dörde ayrilir:

1. Tür A kimse tarafindan begenilmez istenmez herkes tarafindan dislanir - icine kapanik ve biraz salakca olur;

2. Tür B kimseyi begenmez gökten zembille indigini zanneder ve önüne gelen kadina kendince sinavlar uygular ve hic bir kadini kendine yakistiramaz hepsi kusurludur ona göre. Ve bizim cok bilmi$ ideal kadinini bekler… ;

3. Tür C hayatinin en güzel dönemini büyük bir ask ile gecirir ve kadin tarafindan aldatilir veya terkedilir.. bu yenilgiyi hazmedemedigiyle birlikte kadinlarin tümünü gömer ve kadinlari intikami icin kullanir… (ve aslinda kadina degil kendisine yapar! Tabi bunun farkinda degildir!);

4. Tür D ise Tür C gibi büyük ask yasar ve terkedilir… ona olan aski öyle büyüktür ki bir baska kadinla olamaz. Bu tür kinci türden degildir ve büyük askinin geri dönmesini bir hayat boyu bekler (harcar! Cünkü o ask geri dönmez dönse dahi ondan hayir gelmez!)

Evde kalmis kizlar? onlar da dörde ayrilir:

1. Tür A kimse tarafindan begenilmez istenmez herkes tarafindan dislanir – icine kapanik ve biraz salakca olur (ama er veya gec onu isteyen bir erkek cikar sonucta el degmemisi isteyen salakca da olsa olur)

2. Tür B kimseyi begenmez gökten zembille indigini zanneder ve önüne gelen erkegi kendince sinar. Hic bir erkegi kendine yakistiramaz… hep daha iyisi daha zekisi daha basarilisi olsun diye ideal esi bekler… (ama er veya gec bir erkekte karar kilar! Ucunda büyük ihtimal annelik duygularinin psikolojik ve biolojik dürtmesi sözkonusudur)

3. Tür C hayatinin en güzel dönemini büyük bir ask ile gecirir ve erkek tarafindan aldatilir veya terkedilir… bu durum ona büyük aci verir aglar sizlar… erkeklere güvenmiyorum artik moduna girer… ama atlatir… er veya gec yeni bir erkege asik olur eskisi cooooktan unutulmustur!

4. Tür D ise Tür C gibi büyük ask yasar ve terkedilir… ona olan aski öyle büyüktür ki bir baska erkekle olamaz ve büyük askinin geri dönecegi gün icin yasar… gerekirse hayatinin sonuna kadar. (o askin geri dönme olasiligi kadinda biraz daha yüksektir...)

Özet: Evde kalmis kadin evde kalmis erkekten daha realist oldugundan evde kalmisliginin süresi daha kisa ömürlüdür

Alıntı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 27 Mayıs 2010, 13:10   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Erkekler Evde Kalırmı?




Kizlar kalir da erkekler neden kalmasin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Belli yastan sonra, kendine uygun biri bulmak ha erkek ha kiz icin zor.

Dogru insani ararken.. fazla secici olmak da iyi degil aslinda.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 27 Mayıs 2010, 13:19   #3
Noyan
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Erkekler Evde Kalırmı?




Erkekler evde kalmaz, kalmak ister..

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
erkekler, evde, kalırmı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Evde Resim Çerçevesi Nasıl Yapılır?, Evde Resim Çerçeve Yapımı (Resimli) Violent El Sanatları 0 27 Eylül 2014 16:44
Evde Mum Yapımı?, Evde Mum Nasıl Yapılır? Violent El Sanatları 0 13 Mart 2014 20:46
Evde Saç Bakımı Nasıl Yapılır, Evde Pratik Saç Bakım Önerileri Nelerdir taLia Saç Modelleri ve Bakımı 0 10 Eylül 2013 17:22
Kızlar evde, erkekler okulda Zen Haber Arşivi 0 01 Haziran 2013 12:41