IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 05 Haziran 2010, 15:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Senin Muhayyileni Yerim!




Gariplik bende mi, yoksa havalarda mı bir kendini bilmezlik var bilinmez. Mayıs sonunda olmamıza rağmen hava durumu marttan gün almış sanki. Dolmuş duraklarının yaslandığı vadi kıyısında, başıbozuk ve çok terbiyesiz rüzgarlar, bir başımdan bir kıçımdan vura vura bana Ankara'nın kızına da havasına da güvenilmeyeceğini hatırlatıyor. İlkine aşinayız, eyvallah, peki havadaki bu ilkbahar devingenliği nedir kuzum meteoroloji?

Her neyse, garip bir sevinçle uyandım bu sabah. Üzerinden ihanet geçen politik haberler, madende ölüme terk edilen işçiler, bel ağrısı, atom bombası, Londra Konferansı... Vız gelir, arılar bile tırıs tırıs kaçar şu coşkumdan be!


Boş trafikte vızır gidiş, kimliği görevlinin burnuna dayayış, şakırt okula giriş.Final haftasıdır sebebi kirvem, kimsede ne halını ne arzuhalını yazacak derman kalmış. Kimi "körv" hesabında, kimi şenliklerden ayılamamış, kimi karı-kız derdinde. Gel gör ki benim zihnim daldan dala uçar durur. Sınav mı varmış? Boşveer, isterse sorular kara kaplı defterden çıksın, fotokopisi de bulunmasın hiçbir yerde. Hatta batsın ulan bütün fotokopiciler, gariban öğrenci milletinin sırtından geçinen altın dişli, ölümüne Fenerbahçeli, bütün kazandığını hayat kadınlarına yatıran bir avuç asalak topluluğu. Makine kullananın, toprak işleyenin. Neyse ki aklımda böyle kökü dışarda ve muzır fikirler fazla kalmaz, hem onlara mı kalmış benim aklım.


Çimlere sereserpe uzanıyorum. Nasıl olduysa gece serinliğinde çimlere serilmiş çiğler derhal yavşamaya koyuluyorlar, önüm arkam sağım solum, ıslanmayan ebe! Önümden geçenler fark etmiyor beni, onlar ders notları, tekila şatları ve doğum kontrol haplarının arasında boğulmuşlar, baksalar da göremezler ki beni, ben başka yerdeyim. Deterjan teknolojisi sağolsun, her türlü lekeyi kolayca söküp atıyor, lakin ruh dediğin bir kere kirlendi mi tuz ruhu iç işlemez, manasızca intihar etmiş olursun.


Nasıl olduysa kem gözlerin arasına sıkışmış bir çift yeşil göz bana doğru yalpalıyor. O da aklımın burada olmadığının farkında, ama inatla bana "sorumluluk" diyor, "derse gir" diyor, "kendine gel" diyor, diyor da diyor... Asıl sen kendine gel ulan! İki oda bir salon kutu kutu pense evler çizmeye gelmedim bu dünyaya; hayallarimi, aylaklığımı, kuşlarımı, bulutlarımı bırakmam. Siz girin dersinize, zengin bir herifin koynuna girme, kariyer şişirme ya da atmığınızı peçeteye silip satma planlarınızı ayarlayın. Ben yalansız, iftirasız, plansız programsız dünyamda gayet mutluyum.


Diyemedim. Diyemezdim, çünkü o da dediklerimin farkında, ama pes etmiş çoktan, akıntıya koyvermiş kendini. Zaten mutsuz olduğu gözlerinden belli, mutsuz birinin o kadar yeşil olmaz gözleri. Zorla kaldırıyor beni çiğlerin arasından, derse sokuyor. Önümde not alan, hocaya yağ çeken bir avuç kişi. Geleceklerini başkalarının mutsuzluğunun üzerine kurmaya çalışan bu enayiler, yaşlandıklarında ve muhayyilelerinden gayrı hiçbir şeyleri çalışmaz hale geldiğinde öyle bir şişecekler ki!


Evet siz dostlarım, kontesler, orji sevenler, bugün derste gördüğünüz benim yalnızca gövdemdi. Ben başka yerdeydim, o yere her zaman beklerim.

ALINTI ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
muhayyileni, senin, yerim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mahmut Tuncer: "Senin o köftelerini yerim" Seth Haber Arşivi 0 01 Ekim 2014 12:19
Yerim valla. Stella Fotoğraf Kulübü 12 21 Ekim 2012 19:58
`Senin Polisliğini Yerim Ben`Tacizi dreamy Haber Arşivi 0 05 Temmuz 2009 16:11
Yerim seni ÖSS :) MavipikSeL YGS ve LYS'ye Hazırlık 11 11 Temmuz 2007 21:17