IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 21 Ağustos 2010, 11:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu vatan kime emanet!




Acaba ülkemizi yöneten, bizim adımıza karar alan insanları ne kadar tanıyoruz?
Geçenlerde çıkan bir habere göre Bilderberg toplantısı için Ali Babacan yeniden davet edilmiş.Daha önce 3 kez bu toplantıya katılan Babacan; sadece bu açıdan değil sabetaycıların gömüldüğü Bülbül deresi mezarlığında bulunan Babacan ailesine ait mezarlık ile de insanların aklını kurcalamakta.
Ama bu yazımda değinmek istediğim konu Babacan değil, daha önemli bir şahıs ve vatan hainliği belgelerle kanıtlanmış bir ailenin mensubu.
…….
1930 yılı ve Menemen olayları bu memlekette ki herkesin çok iyi bildiği acı bir olaydır, ama bilinen eksiktir!
Şehit edilen kişi; yedek subayımız Kubilay dır.Kubilay’ın başını kör bıçakla kesen kişi ise İngiliz ve Yunan askerlerince Girit’te yetiştirilen Bedrani tarikatının temsilcisi Derviş Mehmet tir.
Peki bu bilgileri neden mi verdik ;şimdi dikkatle okursanız mevzu açığa çıkacak.
Manisa’yı Yunanlılara satıp,1922 yılında Yunanistan’a kaçan Manisa valisi Hüsnü diye bir vatan haini vardır.Bu şahıs ;Yunanistan’a kaçtıktan sonra adını da Hüsnüyadis olarak değiştirmiş.Daha sonra yapılan bir araştırma ile de bu Hüsnüyadis ve ailesinin sabetayist olduğu açığa çıkmıştır.Ve bu şahsın kuzeni Derviş Mehmet tir.Derviş Mehmet’te Girit’te Yunan askerlerinden eğitim almış bir vatan hainidir ve sabetayisttir.
İşte tüm bilinenlerin değiştiği yer Derviş Mehmet BÜLENT ARINCIN DEDESİDİR!
Yani özetlersek; Yahudi dönmesi ,vatanı Yunanlıya teslim eden Manisa valisi Hüsnüyadisin kuzeni olan , İngiliz ve Yunan askerlerince Girit’te eğitilmiş ,sonrasında yurda dönüp Kubilay’ın kafasını kör bıçakla kesen Derviş Mehmet’in torunu BÜLENT ARINÇ tır…(bu konuda yazılmış bir kitapta mevcuttur ve çok sayıda belgeyi ihtiva etmektedir.)
Bu ülkeyi Türkler yönetmiyor, bu ülkeyi Türkler yönetse ve o Müslüman Türklerden biri Bülent Arınç’ın oturduğu koltukta otursa bugün İsrail o gemide 9 tane Türk vatandaşını şehit edemezdi.Etse bile o Müslüman Türkler sahipsiz kalmaz, olayın hemen akabinde Bülent Arınç’ın yaptığı açıklama ile arkadan hançerlenmezdi.
Oradaki ölen her bir Müslüman Türkün intikamı elbette alınacaktır.Gün gelecek bu memleketteki tüm mason locaları kapatılacak tüm bu iki yüzlü sabetaycılar açığa çıkarılacaktır.Türkün intikamı kor ateş gibidir vakti gelince tüm cihanı yakar.
…….
MHP yi şehit cenazeleri üstünden propaganda yapmakla suçlayan AKP ; MHP ye iftira ederken, ölen her bir Filistinli çocuk üstünden siyaset yaptığını, Mavi Marmara da şehit olan Müslüman ahali üstünden oy avcılığı yaptığını nedense aklına getirememektedir!
Boş laf kalabalığı yapmak ölen 9 şehidin üstünden oy avcılığı yapmaktır.İş yapmak isteyen adam o gemilerle beraber uluslar arası sularda seyretmesi için bir savaş gemisi gönderir.
…….
Amerika daki Yahudi lobisi ile çok iyi geçinmesi gerektiğini bilen Fetullah Gülen, tüm İslam camiasını derinden üzen bir açıklama yapmıştır.
Amerikanın önde gelen gazetelerinden Wall Street Journal’a verdiği söyleşide Gülen;Türklerin önderlik ettiği bir filonun İsrail’in izni olmadan Gazze’ye yardım götürmesini eleştirmiş.
Gazetenin haberine göre Gülen, söyleşide olayla ilgili izlediği haberler hakkında, “Gördüğüm şeyler hiç de hoş değildi” dedi. Gülen, “Çok çirkin şeylerdi” diye konuştu.
Gülen, organizatörlerin Gazze’ye yardım götürmeden önce İsrail’le uzlaşma yolunu seçmemelerini “faydalı sonuçlar doğurmayacak şekilde otoriteye baş kaldırmak” olarak tanımladı.
Dikkat çekici olan şu ki hiçbir Müslüman’ın tanımadığı yada varlığını kabullenmediği ,Filistinlilerin ve tüm İslam aleminin kanını döken terör Ülkesi İsrail’i tanınması gereken bir devlet olarak işaret etmiştir.
İsrail den izin alınmalıydı diyen Gülen ayrıca Muhatabında BM olduğunu söyledi.
Bundan önceki bir çok yazımızda ve özellikle ‘Toplum Mühendisleri’ başlıklı yazımızda da değindiğimiz üzere Gülen oluşumu İslam dünyası ve Türkiye için tehlikeli bir hal almıştır.Kendine inananları Amerikan hegemonyasının bir parçası yapan bu cemaat, modern Türkiye’nin yeni mason locaları gibi işlev görmektedir.
Unutmayalım ki Amerika yumurtlamayan tavuğu bile keserken, hocayı kendi ülkesinde bilmem kaç dönümlük bir tesiste barındırmaz.Vardır bir anlaşma ve bu sözlerde o anlaşmanın eseridir.

Neden koydun kılıcını kınına,
Düşman sofrasından kalkmadan daha,
İzimizi sürecek bir kişi olmasa da,
Yürü be yiğidim sonun ölüm olsada.

__________________
Bir Deniz Kıyısında Otur Gemiler Sensiz Gitsin Bırak..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bu, emanet, kime, vatan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
AK Parti kime emanet? Seth Haber Arşivi 0 30 Haziran 2014 15:43
Devleti Kime Emanet Edecekti? Rhytia Haber Arşivi 0 10 Şubat 2014 12:18
2014‘te kime zam kime af geliyor? MasteR06 Haber Arşivi 0 23 Aralık 2013 10:40