IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 25 Eylül 2010, 18:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanlış Seçimler, Yanlış Adamlar…




Ne kadar çok hayat aşk sanılan duygularla kayıp gitmiştir? Kim bilir belki bu yazıyı okuyanlar arasında bile zamanı geri çevirmek için her şeyini feda edecekler vardır!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Nerede başlar kaderin çizgisi? Bizim kader dediğimiz seçimlerimiz midir aslında? Yaşımız genç olduğundan ve daha çok uzun bir ömre sahip olduğumuzu düşündüğümüzden mi böyle kolay harcarız günlerimizi? Yoksa hepsi cehalet midir?

Gençlik yılları hata yapmak içindir. Üstelik gençliğin hakkıdır yanlış yapmak ama sanırım burada ince bir çizgi var. Yapacağımız hareketlerin sonuçları bir ömrü silip götürebilir.

Aşk dediğin bir büyüdür. İnsanı alıp götürür. Mantığı aklı içsesi çöpe atıp kendini bir akıntıya teslim etmektir aşk! Ancak sadece aşkın dalgalı sularında yüzmekle kalmıyor ve hayati kararlar alıyorsan sonunda bir çağlayandan aşağıya düşmen yüksek ihtimaldir.

Hepimiz aşağı yukarı benzer yanlışları yaparız. Nedense çok sabırsızızdır. Aşık olduğumuz kişiyle erken yaşta hatta çocuk denecek yaşta evlenmek için ortalığı yıkarız.

Aile baskısından kurtulmak için evliliği çare olarak görürüz. Oysa aradan geçen zaman bize yağmurdan kaçarken doluya tutulduğumuzu gösterir.

Bazen yanlış bir adam bütün ömrünüzü çöpe atmanıza neden olur. Bazen birçok yanlış adamı seçer her birinden ufak darbeler alır ve sonunda duvara çarpmaktan yorgun düşersiniz.
Aşk yaşamın rengidir belki de en parlak renklerindendir ama asla hayatın kendi değildir. Bu ayrımı doğru yapamazsanız yılların nasıl geçtiğini anlayamadan kendinizi sona yaklaşmış bulursunuz.

Evlilik de ilişkiler de hepimizin yaşamını güzelleştirir. Peki madem bunlar o kadar renkli ve keyiflidir neden ortada gülümseyerek dolaşan çok az çift vardır?

Sanırım sihir seçimlerde saklı! Eğer aklınızı hiç devreye sokmadan sadece kalbinizin sözüyle hareket ederseniz; siz de kendi ipini çekenler arasındaki yerinizi alırsınız.

Yanlış seçimler yanlış adamlar sizi yanlış bir hayata sürükler. Aşkı sonuna kadar doya doya yaşayın buna sözüm yok. Ancak büyük kararlar verirken aşkın yarattığı sihre değil sağduyunuza ve aklınızın sesine danışın. Kendinizi değer kılın ve bunu başkalarından beklemeyin siz yapın. Yaşam kontratının altına imza atarken küçük harflerle yazan maddeleri iyi okuyun. Bir gün çok geç kalmış olarak uyanabilirsiniz…

Candan Ünal

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
adamlar…, secimler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yanlış evde, yanlış yatağa girinceee! pyracantha Esrarengiz Olaylar 1 27 Eylül 2011 21:39
Yanlış zaman yanlış insan yoSun Aşk ve Sevgi Köşesi 0 01 Aralık 2010 14:23
Yanlış zaman yanlış insan Slipknot Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 2 14 Mayıs 2010 17:14
Yanlış Zaman Yanlış Insan JosephiNe Serbest Kürsü 0 13 Mayıs 2010 11:43