IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 24 Ekim 2011, 20:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bill Clinton & Erkan Bebek - Bir Geçmişi, Aralamak!..





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

''Bill Clinton & Erkan Bebek''
Bir Geçmişi, Aralamak!..


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

'Erkan Bebek' Hillary annesini bekliyor

Eski ABD Başkanı Bill Clinton'ın, 1999'da Marmara Depremi sonrasında İzmit'e yaptığı ziyarette kucağına alıp sevdiği ve dünyanın ''Erkan bebek'' olarak tanıdığı Erkan Işık, Hillary Clinton'un Türkiye ziyaretine çok sevindiğini söyledi.

07 Mart 2009 Cumartesi - 15:02

Bugün 10 yaşında olan ve özel bir kolejde ücretsiz öğrenim gören 4. sınıf öğrencisi Erkan Işık, Bill Clinton'ı dedesi olarak gördüğünü belirterek, Hillary Clinton'un kendisini ziyaret etmesini çok istediğini bundan memnunluk duyacağını söyledi.

Clinton ailesinden bilgisayar isteyen Erkan Işık, Bill Clinton'ın kendisini kucağına alarak sevdiğinde henüz 7 aylık olduğunu anımsattı.

Bilgisayarı olmadığını belirten Işık, ''Bill Dedem'den bana bilgisayar göndermesini isterim. Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmek, orada eğitim gördükten sonra bilim adamı olmak istiyorum'' dedi.

Bill Clinton ile 7 aylıkken kendisinin burnunu sıkmasından sonra İstanbul Çırağan Sarayı'nda görüştüğünu hatırlatan Erkan Işık, şöyle devam etti:

''İstanbul'a gittiğim zaman Bill dedem beni çok iyi karşıladı. O'na mektubup vermek istedim, ama kalabalık olduğu için yazdığım mektubu ancak cebine bırakabildim. Sonra mektubuma cevap vermediler. Büyük annem olarak gördüğüm Hillary Clinton'un beni ziyaret etmesini bana ufacık bile olsa hatıra kalabilecek bir hediye bırakmasını istiyorum. Televizyonlarda Bill dedemi gördüğüm zaman çok heyecanlanıyorum. Onu çok seviyorum. Derslerimi yapabileceğim bir bilgisayarım olsun istiyorum. Büyükannem Hillary, isteğimi kırmayıp bana bilgisayar gönderirse çok sevinirim. Başka bir isteğim ise kirada oturduğumuz için bize bir ev versinler çok mutlu oluruz.''

Clinton'a üçüncü bir mektup daha yazacağını söyleyen Işık, okullar tatile girdiğinde ''Takdir Belgesi'' aldığı zaman karnesinin bir fotokopisini ABD'ye göndereceğini bildirdi.

Anne Şennur Işık, oğlu Erkan'ın derslerinin çok iyi olduğunu, büyüdüğü zaman ise bilim adamı olmak istediğini bildirdi. Eşinin geçici işlerde asgari ücret ile çalıştığını ifade eden anne Işık, ''Oğlumun öğrenimini daha iyi sürdürebilmesi için Clinton ailesinden bilgisayar istiyoruz dedi.''

Işık ailesi, televizyon kanalından Hillary Clinton'un Anıtkabir ziyaretini izleyerek duygulandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
''doğru haber, özgün yorum..''
TIMETURK
______________________________


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Erkan bebek Bill Clinton'u duygulandırdı
02 Kasım 2009 / 22:13

Marmara Depreminden sonra Türkiye ziyareti sırasında dönemin ABD Başkanı Bill Clinton'ın burnunu sıkan Erkan bebek, 10 yıl sonra karşısına çıktığı Clinton'ı yine burnunu sıkarak, duygulandırdı


Sinpaş Gayrimenkul'ün 35. yılı dolayısıyla düzenlediği ''Sürdürülebilir Başarı İçin Liderlik'' konulu ''Bosphorus Conference'' kapsamında İstanbul'a gelen Clinton, konferanstaki konuşmasının ardından soruları yanıtlamadan önce platformda Erkan bebeği görünce şaşırdı.
Clinton, ''Hatırlayanlarınız vardır, deprem sonrasında bölgeyi gezerken burnumu sıkan çocuk, bu çocuk'' dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Platforma elinde Clinton'ın burnuna dokunduğu sırada çekilmiş fotoğrafın yer aldığı o dönemki bir gazetenin çerçevelenmiş haliyle çıkan Erkan bebek, Clinton'ın konuşmasından sonra ikinci kez burnuna dokunarak, sıktı. Bu sırada Clinton da Erkan bebeğin burnuna dokundu.
''10 yıl önce ne kadar cesur bir bebek diye düşünmüştüm. Ama şimdi cesaretini yeniden gösterdi'' diyen Clinton, söz konusu fotoğrafın halen evindeki duvarda asılı durduğunu söyledi.
Soruları yanıtladıktan sonra tekrar aynı konuya değinen Clinton, insanların yaşlandıkça daha da duygusallaştığını belirterek, Erkan bebekle tekrar karşılaşmasının sağlanmasına çok teşekkür etti.
Erkan bebeğin Türkiye'de kendisini meşhur ettiği esprisini yapan Clinton'ın bir ara çok duygulandığı dikkatlerden kaçmadı.
O dönem deprem konutlarında her şeyini kaybetmiş bir bebek olarak karşılaştığı Erkan bebeğin şimdi büyüyüp serpilmiş, geleceğe umutla bakan bir çocuk olduğunu kaydeden Clinton, ''Bu çocuğun anlatacak bir hikayesi var, öyküsü var. Türkiye'deki her çocuğun, dünyadaki her çocuğun olduğu gibi... Çocukları unutmamamız lazım. Özellikle onu buraya getirdiğiniz için çok teşekkür ederim'' diye konuştu.
Sinpaş Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik de çocuğun üniversite eğitimini tamamlayana kadarki tüm eğitim masraflarının grup tarafından üstlenildiğini açıkladı. Çelik, ''Onu iyi yetiştirmeye çalışacağız'' dedi. zaman

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
NetciNet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 25 Ekim 2011, 11:26   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bill Clinton & Erkan Bebek - Bir Geçmişi, Aralamak!..




Bill Clinton, Obama dan kat kat iyidi.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
bill, clinton


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Modern Bebek Sepetleri - Bebek Beşikleri + Bebek, Yatak Modelleri - 2o11 Sevda Ev Dekorasyonu 0 23 Mart 2011 12:14
Aile Geçmişi.... Ay Fıkra 0 31 Mayıs 2010 17:25
Geçmişi koruyan eklenti! Kralice Ağ, Network ve Networking 0 18 Mart 2009 21:02
Geçmişi Yeniden Yaşamak. Dilara Sağlık Köşesi 0 31 Ağustos 2008 13:40