IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 04 Mayıs 2014, 04:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (-1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ona da razıydık.




O zamanlarda arkadaşlarına telefonda konuşurken her fırsatta "tanıdığım en kaba adamsın abi" diyen aslında benim tanıdığım en kaba adamdı.
Keşke anneme söylemeseydim. O günlerde iğrenç bir sırıtışla dalga geçerdi. "Demek evi örgütleyip beni dövmek istiyorsun" Annem de boşboğazlık etmiş. Hemen ihbar etmişti beni. 8 yaşında bir kız olmasaydım azını burnunu dağıtsaydım, kel kafandan burnuna doğru pekmezin süzülseydi ancak rahatlardım. Kükremelerin rüyalarıma giriyordu. "Su getir gııız" derken sanki samanımı koy önüme diyen bir inek gibi bağırıyordun.
Artık kumandayı saklayamadığım günlerdi. Bir tokatla yıldırdığın günlerdi seni bir güzel babama dövdürmek istediğim günler. Bir abi neden bu kadar ayı olur?
Bir akşam sen televizyonda o tartışmalı sıkıcı programlardan birini izliyordun. Bilmiş bilmiş araya giriyordun. Seni duymuyorlardı tabii. Senin de bilmediğin şeyler vardı. İşte o çayını höpürdete höpürdete içtiğin zaman "bu çayın içine tükürdün mü yoksa kız?" dediğin akşam gerçekten o çayın içine tükürmüştüm. Sadece takılmak için söylemiştin bana yoksa anladığından değil. En çok böğürdüğün gün en çok tükürüklü çay içtiğin gündü abi. Bunu da bilmiyordun. Onu getir bunu getir demen, içimde bir sızı bıraktı abi. O yüzden bizim sınıftaki sümüklü Osman'dan da tiksinmiştim. Senin gibi kükrüyordu. Kesin sen de onun gibi bir çocuktun. Elinin tersiyle sümüğünü siler, yarısını da yanağına badana ederdin. Kurusuyla günlerce gezerdin. Sen böyle bir çocuktun kesin abi.
Annem anlatır uslu bir çocukmuşsun. Seni balkondaki koltuğa bırakır akşama kadar o koltuktan hiç inmeden otururmuşun. Üşengeç bir aygır olacağın o zamandan belliymiş. tabi bizimkiler ileri görüşlü olmadıkları için bunu anlayamamışlar. Bir çocuk nasıl hareket etmez ya? Balkonda otururken içinde kükremeler birikmiş abi. Oysa her kapıya tırmanışında tokat attığın benim gibi olsaydın hayatında çok az şeye kükrerdin. Mesela 8 yaşındaki bir kız çocuğuna kükremezdin. Sekiz yaşındaki kardeşinin içinde korkular biriktirmezdin. "Şefkat Tepe'yi aç abi sıkıldım bu programdan" diyen Mehmet abime "kes sesini boktan diziyi hatırlatıp durma" demezdin. Demezdin de abi "şu şu sebeplerden bu dizi beş para etmez" derdin. Ona da razıydık. Oysa sen en ufak bir tartışmada uyduyu balkondan atmış adamsın.
Erken uyanırdın. Uykun derin değildi. Depremde uyanır uyanmaz beni kucağına alıp... Sadece beni kurtarıp ötekileri uyarmak için korkak bir çığlık attığını, beni kurtardığını... Köpek beni ısırmasın diye beni kollayıp kolunu köpeğin dişlerinin önüne uzattığını da hatırlıyorum. Ara sıra adam oluyordun abi. Yaptığın iyilikler yaptığın öküzlükleri karşılamıyor ama. Görüyorsun abi. Bu hiç okuyamayacağın mektubu yazarken bile sana çeşit çeşit hayvan ismiyle hitap edebiliyorum. Bu bu kadar çeşitli bir hayvandın çünkü. Ki sanıyorum karın olacak yazık da aynı şeyi düşünüyordur.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
da, ona, razıydık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık