IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

6Beğeni(ler)
  • 6 Post By IkRa

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 03 Şubat 2021, 14:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sözüm Ona Egolu SıntıR'lara ..






Uzun zaman sonra Şöyle bir genel bakıyorum da ; Sözüm ona Yüksek Ego'larıyla klavyede bir yer edinmeye çalışan düşportacıların dünyasındayız..

Real hayatlarında hiç bir haltta yaramayan, ezik ruhlarıyla SINTIR ( boş insan ) gel gitler yaşayanların dünyasında ütopik dücünceleriyle çabalayan kitlenin saçma sapan eylemleri arasında bazen nefes almak bile zoR diyorum..

Mükkemmel bir uyum için de zihinlerinin getirdiği ve buna istinaden sıkça başvurdukları pasif eylemlerin dile gelmesini isteyen bu insanların bir takım gereksiz, boş elle tutulur bir yanı olmayan eylemlerle geçirmiş hallerini sergileyip sözüm ona yüksek egolu insancıkların klavye karsışında efor sarfetme haline bazen acı bir tebessüm etmekteyim..

7/24 sanal dünyada olduğundan dolayı bu eylemleri gösteren ve yapan kişi için çok zevk vericidir bu durum..Kendine yaftalanan bu söylemleri, düşünceleri bile onlar için zevk verici olamakla birlikte, bu hal ve vaziyet bu tarzdaki insancıkların daha üstün biri olduğunu sanmasına yol açar.. Ne acı bir tutumdur ki bu tarzda ki insancıkları kategorize etmemize neden olur..

Fakat madalyonun asıl diğer yüzüde vardır..Bu platfomlardan ekmeğini kazanan Üstad dediğimiz bir çok değerli arkadaşlarımız da olmasına rağmen sanal ve internetin bizlere sunduğu bu tarz platformlardaki bu gereksiz insan kitlesinin yüzünden işlerini hakkıyla yapanlara da toplum ve dünya olarak o gözle bakılmakta..


15 sene bir fiil aralıklı giriş yapmış olduğum sohbet platfomlarında, büyük küçük sunucularda görev aldım.. Forum candır dedik .Forumlarıda kirtlettiniz be arkadaş..Bir bitmediniz gitti..

Şahsım adına karşılaştığım bir çok tiplemeler oldu ki, sizlerde bu tarz insancılarla karşılaşmışsınızdır.. Maskelerini acımasız bir şekilde kullandıklarını düşünürsek eğer, bu insanlar hep vardı hepte varolacaktır..

Evli ( erkek yada bayan ) fakat mutluluğu bu tarz yerlerde sevgi bir tatlı söz, ruhunu okşayan latifelerin hayaline düşüp bu hayal perdesinde gözlerini kapatıp karşı cinsten beklenti arayanlar, bekar fakat cebinde iki kuruşu olmayan nefesi açlık kokan ama sözüm ona klavyede atarlı Hatun atarlı Delikanlı modeli çizen, sözüm ona sözlüyüm nişanlıyım diye ortalıkta dolanıp bana kimse asılamaz bir sözde sarfedemez edasıyla ben sadece sohbet ediyorum diyip, namus timsali ortada dolanan tiplemeler, arkadan iş çevirip yalan dolanı bir sanat haline getirenler, yaşantısını evlatlarını öne sürerek demogoji ile karşısında ki insanın zaaflarını kullanarak duygu sömürüsü ile para zulamalarınımı desek, yoksa sözüm ona zeki takılıp ama real hayatında bom boş bir hayat yaşamakta olup aklı fikri sadece cinsellik olup beyninin loblarını sadece iki bacak arasına işleviyle bir takım eylem göstermekte olanlar mı desek, yada iki halka ile iki kuruş kazanıp internet parasını zor toparlayıp ve koşarak klavyesinde sanalda biryer tutunabilmek adına av avCı oyununa el atanlarımı desek, yoksa aklı fikkri zikri sadece sanalda klavye karşısında eş arayanlarımı desek vb.. bir çok tiplemeler ..

Ohoo nelerle karşılaştık değilmi.))

Bazen kendi adıma mecburen Selam alıp vermek yada muhattap olmak zorunda kalıyorsun.. Bu tiplemeler okadar iyi oyuncular ki sütten akkaşık misali tertemiz masum rolleriyle utanmadan sıkılmadan hala aramızda bulunmaktalar..Bazen bu tiplemelerin davranış kişilik bozukluğuna sahip olduklarını ve hasta ruhlar taşıdığına inanıyorum..Potansiyel şizorfreniler ordusunun içinde oldugumuzun aslından benim gibi düşünenlerin bunlarla aynı platformda bulunduklarının farkında olduklarını da bilmekteyim..Öyle bir dünya ki bu ütopik dünya, Selam almazsın kendini begenmiş bencil ukala dik kafalı vb. Bir kategorinin içine alınıyorsun.
Selam alıyorsun borçlu çıkıyorsun..

Bu tarz basit ve ruhlarını şeytana satmış iki kelimeyi bir araya getirip cümle kurmaktan beyhabersiz insancıkların saçma sapan kendine özgü eylemlerden kaynaklı olayların tamda içinde kendini buluyorsun.. Bu insanların istediklerini vermediğin zamansa, olaylar tam ters bir hal almakla birlikte iki yüzlü diye tabir edilen bir yaftanın şahsına münhasır bir yapıştırmayla karşı karşıya geliyorsun..

Sonra diyorsun bunlar kim.?

Ne konumun ne kişiliğin ne yaşam kaliten bu tarz basit tiplemelerin eylemleri karşısın da, zihnimin karmaşık düşünce süreçlerine girmesine , ince eleyip sık dokumam devreye girmekte ve sıraladığım sebeplerden ötürü, yapıştırılan etiket varlığını uzun süre hissettirebilmekte..Bir birey olarak da bu tiplemelerin topluluklarında kutuplaşmasını gözlemlemekteyim.

Hayatım da asla modellemek, etiketlemek, kategorize etmek yada sınıf ayrımı yaparak ötekileştirmedim insanları fakat bu sınıf ayrımcılığını evet sözüm ona o çok bilmiş edalarıyla klavyede Raks edip kendilerini bir halt sanarak sörf edenlere ve sizlerin SINTIR kagetorisine girdiğinizi dile getirmekteyim..Bu kategoriye aldığım Obsesif Kompulsif ( kişilik bozukluğu) olan sizlere diyorum..
Klavyeniz de boş boş Raks edene kadaR, yaşamış olduğunuz hayatta dair geri dönüp bir bakın derim..Sizi anlatacak ve çevrenizden sizi anımsatacak Ne üretip ne vermişsiniz insanlara..Hayatınıza dair bırakacağınız size özgü bir takım işleriniz olsun..

Herkes özgür bir ruh taşımakta evet fakat şunu unutmamalı her bir birey, az insan çok huzur diye kendime misyon edindiğim bu yaşam tarzımdan şahsım adına memnunum..

Mehmed Akif, iki yüzlü insanlara çok kızardı. Bir gün bir arkadaşına şöyle dedi:

- İki yüzlüleri artık sever hale geldim. Çünkü yaşadıkça yirmi yüzlü insanlar görmeye başladım.

Demem ok bu fikir içinde bu eylemlerı vahim bir şekilde eyleme döküp persenk eden gafiller sizi artık oyun oynamayı bırakıp bürünmüş olduğunuz karakterden sıyrılıp, özünüze dönmeniz..Bu daha asilce bir davranış olurdu sizi doğurup dünyaya getiren ANNE'nize derim..

Sizi doğuran anneye saygınız olsaydı zaten bu kategoride olduğunuzu düşünmezdim..

Doğru yolu bulmanız ve Doğru insanlarla karşılaşmanız ümidi ile ..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


SaygıyLa KaLınız..

__________________
Bir Fatiha'Lık ömrün '' Amin '' FasLındayım..~IkRa
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
makale, serbest kürsü, sıntır, İkra


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sergülüm - Her Sözüm Sen mCx R, S, Ş, T 0 03 Haziran 2019 14:34
Sözüm Sensin Sır Kitap Tanıtımları 0 07 Nisan 2019 22:20
Yeni Albüm : Lara Di Lara "Hazineler İçindesin" daiSy Albüm Tanıtımları 0 02 Mart 2017 19:57
Lara Bingle Resimleri, Lara Bingle Fotoğrafları Violent Yabancı Ünlü Resimleri 0 11 Ocak 2014 16:26