IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Reklam Ver


Forum tutkunlarının tek adresi Türkiye Sohbet Odaları Sohbetteyiz herkes burda

ayna chat muhabbetbayilik veren firmalar

Şeker Shell  Sohbet



Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Şubat 2010, 13:30   #11
Çevrimiçi
Cevap: IRCServices Ulkeler Arasi Saatler..




Ben Bunu Yaptım services ler gelmedi hatada yok bir yardımcı olurmusunuz?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 20 mesajınız olması gerekir.
[~/ircservices]# ./ircservices
Initialization successful, starting IRC Services.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 20 mesajınız olması gerekir.
[~/ircservices]#

  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
Alt 24 Şubat 2010, 13:36   #12
Çevrimdışı
Cevap: IRCServices Ulkeler Arasi Saatler..




.log dosyasini icat ettilerdi bi ara ircservices te o kalktımı?

__________________
ordo ab chao

Hiç bir şey doğru değil, her şey mümkündür...
Ad Gloriam.
  Alıntı ile Cevapla

Alt 24 Şubat 2010, 14:06   #13
Çevrimiçi
Cevap: IRCServices Ulkeler Arasi Saatler..




ircservices.log dosyasında bu var..

[Feb 24 14:05:17 2010] IRC Services 5.0.59 starting up
[Feb 24 14:05:17 2010] sockets: connect(0 -> 72.8.129.185:6667): Connection refused
[Feb 24 14:05:17 2010] Connection to server failed: Connection refused


nasıl getire bilirim bu services
?

  Alıntı ile Cevapla

Alt 24 Şubat 2010, 14:11   #14
Çevrimdışı
Cevap: IRCServices Ulkeler Arasi Saatler..




ircservices.conf ve unrealircd.conf iclerindeki portlar birbirine eşit olmali. 2 portuda 7000 yap.

__________________
ordo ab chao

Hiç bir şey doğru değil, her şey mümkündür...
Ad Gloriam.
  Alıntı ile Cevapla

Alt 24 Şubat 2010, 14:18   #15
Çevrimiçi
Cevap: IRCServices Ulkeler Arasi Saatler..




Tamam yaptım ama bu seferde bu hatayı veriyor..

[Feb 24 14:17:16 2010] IRC Services 5.0.59 starting up
[Feb 24 14:17:16 2010] sockets: connect(0 -> 72.8.129.185:7000): Connection refused
[Feb 24 14:17:16 2010] Connection to server failed: Connection refused


ne yapmam gerek ikiside aynı ama services gelşmiyor telnette hatada gostermiyor ustam ne yapmam lazım..

  Alıntı ile Cevapla

Alt 24 Şubat 2010, 14:57   #16
Çevrimdışı
Cevap: IRCServices Ulkeler Arasi Saatler..




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnceleyin.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 20 mesajınız olması gerekir.

__________________
ordo ab chao

Hiç bir şey doğru değil, her şey mümkündür...
Ad Gloriam.
  Alıntı ile Cevapla

Alt 24 Şubat 2010, 17:47   #17
Çevrimiçi
Cevap: IRCServices Ulkeler Arasi Saatler..




Baktımda Bunu Yapamazmıyız Yani servicesler duzelmezmi Silip Bastanmı Kurmam Lazım Bir Yardımcı Olurmusunuz?

  Alıntı ile Cevapla

Alt 24 Şubat 2010, 18:07   #18
Çevrimdışı
Cevap: IRCServices Ulkeler Arasi Saatler..




Msn'den yardimci olayim size,
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 20 mesajınız olması gerekir.
ekleyin.

  Alıntı ile Cevapla

Alt 25 Şubat 2010, 14:39   #19
Çevrimdışı
Cevap: IRCServices Ulkeler Arasi Saatler..




BehroozWolf Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 20 mesajınız olması gerekir.
Say demişin de ibocum saymıyor. Ufak bir hata çarptı gözüme
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 20 mesajınız olması gerekir.


Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
#define Ozbek (5)

satırı altındaki

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
int say = 0;

silin daha sonra
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
#include "nickserv.h" #include "ns-local.h"

satırları altına
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
int say=0;

ekleyin.


Simdi gördüm fakat void presedür tanimlamak icin kullanilir. bununla birlikte presedürler değer döndürmemekte.
presedür tanimlayarak değer döndürmesini beklemişim simdi farkina vardim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 20 mesajınız olması gerekir.



Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
int ibo() { int sayi = 0; sayi += 1; printf("kullanim %d"); return sayi; }



Bu sekilde döndürür fakat bizim kodda bir işe yaramaz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 20 mesajınız olması gerekir.


Ayrica ayri olmasi bir şey ifade etmez sayiya değer vermek icin

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
int sayi=0;


olabilir

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
int sayi = 0;


olabilir ayni sekilde

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
int sayi; sayi = 0;


olabilir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 20 mesajınız olması gerekir.


iyi calismalar..

__________________
ordo ab chao

Hiç bir şey doğru değil, her şey mümkündür...
Ad Gloriam.

Konu toXic tarafından (25 Şubat 2010 Saat 14:44 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
arasi, ircservices, saatler, ulkeler

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
18-24 AY ARASI The Aile Evlilik ve Çocuklar 0 14 Aralık 2014 11:31
12-18 AY ARASI The Aile Evlilik ve Çocuklar 0 14 Aralık 2014 11:31
2-6 Yaş Arasi Beslenme xena Aile Evlilik ve Çocuklar 0 18 Mayıs 2014 19:59
GoogLede En Cok Aranan KeLimeLer ( Tum uLkeLer ) TurkRoot Google 9 25 Ocak 2007 17:44