IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Ocak 2011, 21:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Error Click Hatası Lütfen Yardım




Merhaba Arkadaşlar Sunucuya Mirc Program ile baglanabiliyoruz Ama Eschat veya Java Sohbet Uygulamalarıya Bağlanmayı Denediğimizde Error Click for Details Hatası Alıyoruz hata Kodları Aşağıdadır.


Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Java Plug-in 1.6.0_23 Using JRE version 1.6.0_23-b05 Java HotSpot(TM) Client VM User home directory = C:\Documents and Settings\Server ---------------------------------------------------- c: clear console window f: finalize objects on finalization queue g: garbage collect h: display this help message l: dump classloader list m: print memory usage o: trigger logging q: hide console r: reload policy configuration s: dump system and deployment properties t: dump thread list v: dump thread stack x: clear classloader cache 0-5: set trace level to <n> ---------------------------------------------------- load: class irc.class not found. java.lang.ClassNotFoundException: irc.class at sun.plugin2.applet.Applet2ClassLoader.findClass(Unknown Source) at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadClass0(Unknown Source) at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadClass(Unknown Source) at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadClass(Unknown Source) at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadCode(Unknown Source) at sun.plugin2.applet.Plugin2Manager.createApplet(Unknown Source) at sun.plugin2.applet.Plugin2Manager$AppletExecutionRunnable.run(Unknown Source) at java.lang.Thread.run(Unknown Source) Caused by: java.io.FileNotFoundException: \irc\class.class (Sistem belirtilen yolu bulamıyor) at java.io.FileInputStream.open(Native Method) at java.io.FileInputStream.<init>(Unknown Source) at java.io.FileInputStream.<init>(Unknown Source) at sun.net.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Source) at sun.net.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Source) at sun.plugin2.applet.Applet2ClassLoader.getBytes(Unknown Source) at sun.plugin2.applet.Applet2ClassLoader.access$000(Unknown Source) at sun.plugin2.applet.Applet2ClassLoader$1.run(Unknown Source) at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method) ... 9 more Exception: java.lang.ClassNotFoundException: irc.class


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 28 Ağustos 2013, 10:31   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Error Click Hatası Lütfen Yardım




Bu hatanın cevabını bilin varmı aynı hata bendede oluyor
Başka bir sohbet sitesinin sohbetine girdiğim zaman açılıyor sohbet ama benimkine girdiğim zaman yukarıdak hata ekranı geliyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 28 Ağustos 2013, 11:18   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Error Click Hatası Lütfen Yardım




detaylar i&#231;in tıklayın anlamına geliyor. tıklayıp size g&#246;stereceği detayları postalasaydınız daha iyi olabilirdi.

ancak siz diyorsanız ki bendeki yukardakiyle aynı hata...yukardakinde irc.class'in bulunamadığı iletilmiş.bir *.class bulanamadı gibi bi hatanın farklı* nedenleri olabilir :

class adı yanlış yazılmış olabilir.
codebase i&#231;erisindeki class'in olduğu g&#246;sterilmiş dizinle ,şu anki yeri uyuşmuyor olabilir.

sorun kullandığınız browser'ın bloke etmesi yada bu browser &#252;zerinde "enable "edilmemiş olmasından kaynaklanıyor olabilir.başka bir browser &#252;zerinden de deneyin.
(adresi az evvel denedim bende b&#246;yle bir sorun oluşmadı)


makinanızda y&#252;kl&#252; olan java s&#252;r&#252;m farklıları /y&#252;klenmesi sırasında olası problemler nedeniyle olabilir.
(javayı t&#252;mden silip kaldırıp en son s&#252;r&#252;m&#252;yle sitesinden indirip/kurmayı browserınız &#252;zerinde "enable" etmeyi deneyebilirsiniz.

t&#252;m bunların dışında resimde g&#246;rd&#252;ğ&#252;m dikkatimi &#231;eken bişey var ş&#246;yleki ses driverınız y&#252;kl&#252; değil yada sorun var internet erişimide yok g&#246;r&#252;n&#252;yor ,driver sorunu mu yaşıyorsunuz? &#246;yle ise driverları doğru şekilde y&#252;kleyip reboot ettikten sonra bir kez daha deneyin...

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
click, error, hatası, lütfen, yardım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Flaxchat Error Click for details hatası EfendiBey Servisler 4 20 Mayıs 2013 18:10
ircserviceste kurulum hatası yardım lütfen XpLoD IRCServices 2 24 Ekim 2009 03:48
Services Hatası Lütfen Yardım! AsiLmavi Servisler 9 08 Haziran 2005 11:03