IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 24 Ocak 2010, 04:03   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Soyle Sevgilim, Soyle..




Bugün ayrılığımızın üçüncü senesi. Oysa ben seninle geçen günlerimi saymak isterdim. Sensiz geçen günlerimi değil.Bir yaz günü bu kadar soğuk gelebilir mi insana.?Bu kadar karanlık olabilir mi bir gün? Bir oyun gibi. Hep aynı şeyler oluyor. Ne zaman bitti desem yine sendeyim yine oyunun en başında.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Hep aynı acı. Hep aynı ızdırap. Bitmiyor bitiremiyorum. Öyle sevmişim ki seni. Ardı ardına geçen yıllar dahi unutturamıyor seni bana.
Ayrıldıktan sonra çektiğim acıları anlatmam imkansız. Ağlamayı bilmeyen gözlerim ağlamayı öğrendi. Kaç gece sabahlara kadar ağladım kaç gece adını haykırarak uyandım bilmiyorum. Şimdilerde sensizliğe alıştım. Yokluğun bir sen yarattı benden. Senin gibi kalpsiz senin gibi aşkı sevgiyi harcayan biri oldum bende. Kimleri üzdüm kaç kalbi kırdım kaç kişinin hayallerini yıktım...
Öğrendim kalpsiz sevdiğim öğrettin her şeyin yalan olduğunu en acı şekilde öğrettin bana...Ama bunlar mutlu etmedi beni. Yanlıştı çünkü bunlar. Seni mutlu eden oyunlar senin doğruların bana yanlıştı.
O zaman çocuktum belki ama artık büyüdüm bu ayrılığın acısı fazlasıyla olgunlaştırdı beni. Nede çok sevmişim seni. Bunca zaman yerine kimseyi koyamadım.Kimseyi seni sevdiğim kadar sevemedim.

Şimdi ellerin hangi elleri tutar O yosun gözlerin kime bakar Sevgiyi bilmeyen kalbin kimin için atar bilemem. Bilmekte istemem zaten. Ne garip değil mi sen yıktığın hayattan habersiz devam ediyorsun yaşantına. Gönlün yalan sevgilerden yana ne kadar da şanslı. Ama unutma insanı ayakta tutan yalan sevgiler değil. Aksine hayatını karartan hatalar yaptıran tek şey ...
Gittiğin günden beri tek kelime konuşamadık seninle. Bakmaya kıyamadığım o yosun gözlerini bir daha hiç göremedim. Ama bunlar bile unutturamadı seni bana. Varlığına inat yokluğunda bile sevdim ben seni. Anlamıyorum anlam veremiyorum. Bu kadar çabuk mu parçalanır sevgiler.
Yazık; oysa ki ne çok sevdim ben seni . Ben sensiz kalmaktan korkarken sen beni sevmekten korktun. Yanlış nerede hata kimde diye sorgulamıyorum artık kalbimi . Anladım ki benim sana olan sevgim fazla gelmiş senin küçücük yüreğine. Görüyorsun ya sevdiğim seni anlatmaya artık ne satırlar ne de sayfalar yetiyor. Kalemim kırıldı yüreğim sustu artık. Seni yazamıyorum Adını heceleyemiyor dilim. Korkuyorum. Bir kez daha aynı acıları çekmekten korkuyorum..
Evet bugün ayrılığımızın üçüncü senesi. Ama sanki dünmüş gibi aklımda gidişin. Hani gidişin Benim üzülmemem içindi hani unuturdum...Bak UNUTAMADIM... Kolay kolayda unutamam bilirsin. Nasıl unutabilirim ki? Soluduğum hava içtiğim su gibisin. Sevmişim seni bir kere koymuşum kalbimin en derin yerine. Ne kadar uzakta olsak birbirimize zaman alışmayı öğretiyor sadece unutmayı değil. Varlığın bana yetmiyorken yokluğunla avunmak zorundayım. Ya al götür kalanımı...Ya da gel tamamla eksik kalan yanımı...



Soyle sevgilim soyle.


Simdi sen neredesin ben nerde?



alıntı

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
sevgilim, soyle


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık