IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 02 Mart 2010, 19:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gözlerim ilkkez bu kadar zavallı karşında




Gözlerim ilkkez bu kadar zavalli karsinda. Bu ben miyim, gidisinin ardindan hergün isyan eden ve bu sen misin, sessizce cekip giden. Sensizlik hic bu kadar acitmamisti canimi, ben hic böyle sensiz kalmamistim. Öyle bi yasa geldimki neye dokunsam sonsuz birikmis bi gözyası, neye dokunsam sonsuz bi özlem, sonsuz bi acı. Artik hicbiseyin tekrari yok, ötesi yok, sende yoksun.

İcimde tarifsiz isyanlar kopuyor ama hicbirsey yapamiyorum. Gidisini kimden sormalıyım, yoksun iste. Derdimi anlatacagim bi dost kucagindanda mahrum sessizce yorganimin altinda aglamaktan baskada bisey gelmiyor elimden. Neden mi gizliyorum gözyaslarimi, kimse bu denli gücsüz oldugumu görmesin diye. Hep sakliyorum, tipki seni sakladigim gibi icimde.

Bügün sensizligin yil dönümü, evet koca bir yil daha gecti sensiz. Bu kacinci isyan gidisinden sonra yada bu kacinci sensizlik inan onuda unuttum.

Gittin...

Beraberinde baharlarida götürerek gittin. Bu ayazli aksamlari biraktin simdi bana. Seni kaybetmenin acisi hala sizlarken, yine seni andimbu gece. Gülüsün takildi neden sonra aklima, oysa ne güzel gülerdin. Sevgin öyle büyüdüki icimde sanki sen hep varsin, hic gitmemissin gibi hergün biraz daha artarak büyüyor. Oysa gecmisi anımsiyorumda simdi, ne güzeldi hersey. Güne senin adinla baslamak, gözlerimi actıgımda senin var oldugunu bilmek, öyle cok mutlu ederdiki beni. Senleyken herseyin bi anlami, herseyin bi güzelli vardi. Sonra hatirliyorumda, erkenden kalkar sana kosardim. Bulustugumuz o köse basinda seni beklemek, gezdigimiz o ara sokaklarda ayni simiti paylasmak sonra seninle, ask böyle bisey olsa gerek. Hep canim der saclarimdan öperdin, ya gözlerimizin kacamak bulusmalari yok mu, sigmazdi yüregim hicbiryere...

Beni birakma dedigimde bizi ancak ölüm ayirir derdin ölümde ayirdi. Gittin... Gidisin bütün hayallerimi umutlarimi da götürdü, bicok seyi beraberinde götürdügü gibi. Simdi sen topragın altinda bense yer yüzünde yasayan bi ölüyüm artik, kimseyle konusmuyorum. Bu seni bana cok gören hayatada küstüm. Alin sizin olsun artik hayat, egilip bi kez olsun öpmedikten sonra neye yararki yasamak. Gezdigimiz yollar, bulustugumuz o köse basİnİ her gecisimde icimde volkanlar kopuyor, biseyler dügümleniyor bogazıma, sonra yas olup süzülüyorsun yanaklarimdan. Ne zamandir simitte yemiyorum, sevmiyorum artik hicbiseyi. Ne anlami varki bu hayatin icinde sen olmadiktan sonra.

Bak yanina geldim iste, havada soguk kimbilir üsüyorsun belki. Belkide varligimdan bile habersizsin.Bu kimin günahi cektigimiz anlamiyorumki. Allahim bu ne dayanilmaz bi izdirap, ne büyük bi aci, yok oldugumu hissediyorum günden güne..

Sensizlik icimi kanatarak büyümeye devam ediyor, hala ulasılmazim ve hala delice özledigimsin. Unutma sevgili bu kalp senin adinla yasadi ve senin adinla verecek son nefesini, bekle beni sevdigim bitirecegim bu hasreti artik geliyorum ....

__________________
Her$eyimi saf dı$ı ßıraktım korkularımı ßiLe sancıLarım ipi kopan ßir Oltanın ucunda kaLdı ßeLki'de ßir ßaLığın ßoğazında sakLı..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bu, gozlerim, gözlerim, ilkkez, kadar, karsinda, karşında, zavalli, zavallı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kınay: 'Bir insan bu kadar zavallı duruma düşmemeli' Seth Haber Arşivi 0 12 Kasım 2014 15:10
Karşında Bulacaksın Beni... Sevda Resimli Şiirler 0 04 Ocak 2013 05:08
şimdi kim zavallı kim zavallı kazandı Sevda Resimli Şiirler 0 11 Şubat 2012 03:00
Konuşamıyorum karşında Candy Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 28 Ocak 2011 04:37