IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 18 Nisan 2010, 23:07   #1
Çevrimdışı
Ein
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
SenSizken...




Şu dakikalar sensiz geçen ücüncü gecemin, ağır dakikaları.. Sensiz geçen uykum, yarında sensiz geçen günaydınım olacak..! Sensizlik kor gibiyaksada yüreğimi, aslında sensizken senleyim ben.. Hep bizi hayal ediyorum.. Mesela, sen uyurken ufacık bir öpücük konduruyorum yanağına.. Mesela, sana sarılarak uyuyorum.. Mesela, yine eskisi gibi olduğumuzu düşünüyorum.. Daha nice meselalarım var seninle ilgili, o kadar çoklar ki...

İnsan aşık olmaya görsün, sevdiğini düşünmediği dakikalar sadece nefessiz kaldığı dakikalardır. Nefes aldıkça kalbin yalnız onu getirecek aklına.. Mantığının ne kadar gerilediğini onsuz kaldığında anlayacak ve evet ben aşığım diyeceksin. Çünkü onsuz yapamayacak, nefes alamayacak, konuşamayacak, gülemeyeceksin.. Bunları kendine itiraf ettiğinde ise, yanacaksın benim yandığım gibi..Şimdi onsuzluğunun saliselerini sayıyorum.. Ama bazen zaman duruyor ve olduğu yerde sayıyor. Çünkü ayrılığın zamanı yok.. Sayılı gün değil ki çabuk geçsin..


Konuşacak ve yapacak o kadar çok şey var ki fikrimde.. Ama gururum arkadan sinsice yaklaşıp ağzımı kapatıyor.. Sus diyor konuşmaa.. Kalbim ise bana, gururunun ellerini ısır, çekmek zorunda kalsın, sende avazın çıktığı kadar bağır sevdiğini diyor.. Düşüncelerim o kadar karmaşık ve yanlış ki.. Tek doğrum aşık olduğum..

Saat şu an 03:10 ve ben uyumuyorum.. Şaşırdın değil mi sevgilim? Çünkü bilirsin bu saate kadar oturmadığımı.. Ama senleyken ortasından bölünen uykum olmazdı ki.. Mutlu olduğum için uyurdum erkenden ve sabah senin bana attığın günaydın mesajını okuyup, gülümseyerek kalkardım yatağımdan.. Şimdi ise uyandığım da bana günaydın diye mesaj atmayacağını bile bile nasıl uyurum ki sevgilim, nasıl günüm aydın olabilir ki.. Sensizliğin gözyaşı damlaları vururken kalbime, nasıl kapatabilirim gözlerimi geceye? Peki ya gözümün önünde hep sen varken, göz kapaklarımı kapatsamda uyuyabilir miyim sence? Bu gece beni rüyanda gör.. Nasıl ve ne şekilde olduğu önemli değil sadece gör sevgilim..


Bu arada sana hala sevgilim diyorum, kusuruma bakma.. Gururumdan yüzüne karşı söyleyemediğim için satırlara döküyorum.. Ha bir de seni seviyorum sevgilim seni çok seviyorum...

HoşçakaL...

FairyLike..

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
sensizken


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sensizken Uyunmuyor Luthien Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 19 Eylül 2014 18:29
Sensizken yaşıyor muyum sanıyorsun? Luthien Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 03 Ekim 2011 23:52