IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 17 Şubat 2011, 00:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
artık sanada yalan söylemeyi öğrendim ..SEVGİLİ.




bir parça bulut taşıyorum gözlerimde. Sağlam duruyorum ayaklarımın üstünde. Adımlarım kararlı , hedeflerim belli….onlar öyle sanıyor aslında. Bilmiyorlar içimde hep yılgın bir kadın var. Ah bu içimdeki..Bazen çocuksun , bazen yürekli bir adam ..bazende bezmiş bir kadın. Her neysen içimdeki ben…iyi anlaşıyoruz seninle. Elleri kıskandıracak bir uyumumuz var..Barışmış değilim hala seninle ..Kırdın beni..İç sesim , iyilik meleğim , sol yanımda günahkar haykırışlarım barışmış değilim hala benimle. Hala küsüm bana , ve hala düşüncelerde aklım… Aklım kaçmak istiyor benden..Bense inatla aklıma söz geçirmeye çalışıyorum..


Kırgınım hala bana ..benimle birlikte küstüğüm sana..sanada kırgınım..ama küsemedimki. Olmasaydın keşke onlar gibi. Keşke onlar gibi sadece tenimi merak etmeseydin.Keşke çatlaklarından mutsuzluk sızdıran kalbimi merak etseydin.Ve keşke o kalbi kazanmaya çalışsaydın. Olmadı değilmi..Hiçbirşeyin olmadığı olamadığı gibi buda olmadı. Çünkü benim gözlerimde taşıdığım o bulut ağladı değilmi. Anladım sen ağlayan kadınları sevmiyorsun…Ben çok severdim oysa ..karmakarışık , hüznü boynunda taşıyan , ama hüznünün aksine çok sağlam duran ,sağlamlığının yanında bir çocuk kadar ağlamaya çok yakın olan ..gerektiğindede ağlamaktan hiç çekimeyen adamları..Nedense sadece sevmek hiçbir zaman mutlu etmediki…




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Gözlerimdeki o bulutlar varya , bazen sayfalarca döksem içimdekileri , o dilime değen bir damla tuzun verdiği rahatlamayı vermiyorki bana.. O kadar gözlerein ta içine baktımki..Bir tanesi senin gözlerinin verdiği huzuru vermediki bana.. Kaybettim seni.Bulamamki bir daha. Sanki büyük bir şehirde kalabalığın içinde elini tutan çocuktum..Ellerin elimden kaydı gitti..Kayboldum bu koca şehirde ..Korktumda üstelik bulamadım ki bir daha seni. Şimdi tuttuğum tüm eller sıcaklıktan çok ötede. Artık hangi avuca bıraksam ellerimi terlemiyorki. Kayboldum ben …Aramadınki beni…..

Şimdi nereye gitsem.Avunmuyorki yüreğim.. Sevdiklerim uzaklarda .Yanımdaysa hiçliğim. Birde kendimle kavgalı bir ben. Ahh be sevgili bilsen neler biriktirdim içimde sana dair.Bizle başlayan o cümleler varya ben artık yalandan cümleler kuruyorum…Devrik cümlelere sakladım kendimi. Seni ele vermeden saklanmanın tek yolu devrik cümleler kurmak ..Onların arkasına saklamak seni. Seni saklıyorumda sevgili ..kimse bilmiyorda aslında kalbimde uyuduğunu , ama işte beni salkıyamıyorum hiçbir yere.Hiçbir devrik cümle içimi tamir edemiyor. Hiçbir bahar güneşi kalbimi ısıtmıyor.Soğudu ya bir kere mutluluk çorbam..İçemiyorumki bir daha. Uzağında kalmış bir yakınım artık. Sana yakın ,bana uzak … Sensiz hayallerde kuruyorum artık. Başka öznelerle başka yüklemler yapıyorum. Hepsinde seni hatırlıyorum gizli öznem..Ama ben seni unutmuyorumki…Umudumdun ya sen. Söylesene umutsuz yaşarmı insan..

Bilirmisin neden hep cümlelerimi altı çizili yazarım ben…Bilemezsin..Nerden bile bilirsinki. Çünkü her cümlem alt yazılıdır. O çizginin altında hep ellerin görmediği , göremediği bir yazı vardır. Her altı çizili cümlenin alt çizgisinde sen varsın sevgili… Bilmesende , görmeselerde …Adanmış bir kalp var bende. Anlamsız cümleler kurarım ya bazen olmadık gözlerin içinde gözlerimi kaybederken..İşte o anlar hep itiraf anlarıdır.İçimdeki seni itirafımdır..olmayan öznelere ..tamda kendilerini kastettiğimi sanarlarken …ben seni sevdim sevgili..



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Seni sakladım içimde.Sevdim sandım , yüreğimi aldattım.Biliyormusun ?? Aslında ben beni bile hiç sevmedimki.Ben kimdimki koca gökkubenin altında. Annesinin dizlerinde uyuyan yaramaz bir çocuktum ben. Annem masallar anlatırdı bana , ben masallarla büyüdüm sevgili. Ondandı en saçma sevgileri bir aşk masalı tadında yaşamam.. Tadı kaçtı bu masalın ama ben gidemedim sevgili.

İçimde özlemler briktirdim , bir an bile harcayamadımki..Sen yokken bende , gitmişken üstelikte bak hala sana sevgili diyorum.. Söylesene ben hak etmiyormuyum bir ufacık sevda kırıntısı..

Neyse sevgili..Yine fazla konuştum. Yine anlayamayacağın anlamları sana yükledim. Aslında adını bile unuttum..Sakın kendini değerli sanma..Ben adını unuttumda ondan senin adın sevgili (Alıştım ya ben bu kalbe yalan söylemeye ) artık sanada yalan söylemeyi öğrendim ..SEVGİLİ.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
Öğrendim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sizce yalan söylemek mi önemli, yoksa yalan söylemeyi gerektirecek nedenler mi? Kalemzede IF Anket Arşivi 6 21 Haziran 2016 19:26
Artık Twitter'da Yalan Yasak Elysian Twitter Haberleri 1 21 Şubat 2014 13:40
cekip gidesim var artık yalan dunyadan ! Stan Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 31 Mart 2010 19:15