IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 24 Nisan 2011, 10:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kirli sular.




- Çık artık şu melankolik moddan!


- Hayır, bu melankolik moddan çıkmaycağım, gece uzun, hayat uzun. Balık hafızamla yazacağımı yazacağımı yazıp uyuyacağım. Ve yarın hiçbirşey olmamış gibi başlayacağım. Sıfırdan. Sonra yine beni bana bir şeyler olmuş gibi bulacaksınız. Ve yeniden, aptal gibi yüzlere bakacağım. Manasızca. Herkes "Kim bu deli?!" diye çözmeye çalışacak beni, çözer gibi olunca yüzünüzde anlamsız bir ifade olacak, o sırada güneş batıyor olacak, gece olacak. Ben yine içmiş olacağım, kirli suyumda kıpırdanıyor olacağım elimden tutanlar olacak ama ben hep bırakacağım.



Pişman olacağımı bile bile yanlış şeyler yapmaya devam edeceğim bir gece. Çünkü pişmanlık iyidir bir yerde, nerede yanlış yaptığını görmek için aklına ihtiyaç duymazsın, içindeki sese kulak verirsin, aptallık değildir. Biraz daha sakin bir yolla anlatmaya çalışırsın kendi meramını. Mutlusundur kafan güzelken. Herşey tertemiz ve saftır. Parıltılar vardır, bazen en kirli yüzeyde bile görünebilir bunlar. Herkes değerlidir, sahnede şarkı söyleyenler değerlidir. Çünkü kalbin her gece elinde patlıyordur ve ağzında kan tadı vardır. Sıcak, taze kan.. Kalpten yeni çıkmış. Bir isyan ile servis edilmiş.

Mutlusundur en nihayetinde, biri seni bir rüyaya çekiştiriyor gibi yapar elini tuttukça. Seni bile inandırır aslında, rengarenk bir kralsındır sen. Padişahısındır birkaç metrekarelik toprağının. Belki de sadece kendi odanın..



Sevdiğini öpebilmektir bazen olmaz dediğin zaman. Herkesin ortasında utanırsın ya, kimseye sormadan çekip tabancayı beynine sıkar gibi intihar etmektir bazen onu öpebilmek. Olmaz dediğin zaman hep, hayat seni sıkıcı çarklarının arasına çağırır. Gitmek istemezsin, çünkü yine sıkışacağını bilirsin. Telefonunun çalmadığını farkedince bir 50'lik daha istersin garsondan. Getirir..



Ve artık sen yoksundur bu dünyada.. Mutlu olarak. Yalnız olarak. Tek olmaktan gurur duyarak bardağın dibini görürsün. Ve film biter.


Kirli suyunuzda parlarsınız işte o zaman...


- Mutlu yarınlar.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kirli, sular


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
En Kirli Top 10 PySSyCaT Sağlık Köşesi 0 13 Ocak 2015 22:28
İç Sular PySSyCaT Çevre Terimleri Sözlüğü 0 27 Eylül 2014 15:08
Alıcı Sular PySSyCaT Çevre Terimleri Sözlüğü 0 24 Eylül 2014 22:09
Karanlık Sular. Zen Fotoğraf Kulübü 0 18 Aralık 2012 21:55