IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 13 Kasım 2007, 05:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
qitt!!!




Belki bu kadar koymazdı qidişin! Adam qibi bir veda etseydin bana belki kırmazdım bende senin kalbini. Yaşadık ve bitmesi qerekti aslında deqildi ama..neyse amasını boşver madem bitecekti madem ayrılık olacaktı sonunda yaşadıklarımıza yakışır olsaydı terk edişlerimiz. Sen bana düşman ben sana kırgın olmasaydık bunca şeyden sonra. En azından yolda birbirimizi qörüpte deqiştirmeseydik yolumuzu. Bari yılda bir selam verseydik eski qünlerin hatırına ne biliyim beklide arkadaş olsaydık yada bir dost yada her neyse işte ama düşman değil. Biz senle qözyaşlarımızı paylaştık acılarımızı sırlarımızı bölüştük. Vücutlarımızı kenetledik qün qeldi,qün qeldi ellerimiz birleşti qözlerimiz konuştu birbiriyle. Yasakta olsak biz vardık bir zamanlar. Sen vardın bana deqer veren ve ben vardım seni çok seven. Bari sözlerimize sadık kalsaydık iyi hatırlasaydık birbirimizi. Kim bilir belki o zaman kızmazdım sana ellere qittin diye yada sen kızmazdın bana yaşananlar için.Kırmazdık belki o zaman birbirimizi.Ayrılık vardır acıdır ama esas koyan yaşananları unutmaktır bir anda.
Bana da koyan qidişinden çok nasıl qittiqin belki de. Sana vermeye çalıştığım onca şeyi unutup düşman yerine konmak zoruma giden belkide. Sana kötü anılar yaşatan insanları bile çıkartmamışken dünyandan sana hep yardımcı olmaya çalışan iyi şeyler katmaya çalışan kötü qününde yanında olmaya çalışan beni bir anda düşman yapman bir anda silip atman en çok zoruma qiden aslında. Bir zamanlar seni seven biri sana zarar verirmi söyle sana kıyabilirmi. Çokmu fazla bu sitem söyle şimdi bana. Bir selam beklemek senden bir haber almak çokmu. Derdim ya deqer dilde deqil yürekte olur şimdi o deqeri beklemek istemek çokmu. Onca yaşanan güzel şeylerden sonra arkadaşça selamını beklemek çokmu.
Nefretin deqil düşmanın hiç deqil yada yürek sızın baş belan olmak deqil isteqim. Yada qeri dönmeni beklemek benim olmanı istemek tekrar bu deqil içimi yakan beni çare aratan.
Bir vedayı çok görmen birde hak etmediğim gibi davranmandı bana koyan.

"qit qit ama qidişinde qelişin qibi qüzel ve onurlu olsun.."


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
qitt


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık