IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By yeLda

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 11 Aralık 2011, 14:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Birer Adayız..




Birer adayız kendi sokağımızda, sular alçalır ve yükselir.. O bitmeyen med cezirlerde savruluruz... Sessiz birer adayız sadece; çevresi okyanuslarca insan kaynayan aslında kutuplar kadar soğuk, ortası magma kadar sıcak olan birer adayız .Yaklaştığımızı sandıkça birbirimizden uzaklaşanız ve çoğaldıkça azalanız içten içe... İnsan olmak ise en zor olan ve en büyük erdemdir... Adalar misali okyanussal kalabalıkta savrulsak ta kuralları vardır insan olmanın... Var olan tüm olguların var olan kuralları gibi... Adasal varlığınla bu okyanustaysan eğer bu kurallar senin içinde gerekli.. Özgürlüğü yıpratmadan yaşamak gerek . Özgürlük kırmızı ışıkta durabilmek demektir... Sorumsuzca yaşanan özgürlük kimin işine yarar ki? Yıkmayı düşünüyorsan bir şeyleri, tabulardan başlamalısın önce.. Sonra savaş kararlarını yok etmelisin.. Bağnazlığı, paranın gücüne tapmayı, töre cinayetlerini yok etmelisin. Eğer zoruna gidiyorsa özgür olmamak ; esir kamplarını yok etmelisin . İşkenceyi , insanın insana kulluğunu bitirmelisin..
Birazcık heyecan için biniyorsan arabana, asla seni azraili yapmamalı bir başkasının.Varlığınla umut olabiliyorsan sevinmelisin... Varlığın kara bir sis gibi şehrin arka sokaklarına dağılmışsa eğer; yok et kendini... Gençlere zehirsen eğer, özgür yaşama.. silahsan eğer soğuk ölüm saklayan, uzaklaş uzanan ellerden... Bir yüreğe sevinç ol; karanlığa alet olma . Kitaplarca satır ol... Aydınlık yarınlar ol, yarınsız olma .
Birer adayız kendi sokağımızda... Ve biz birleşip oluşturuyoruz kıtaları.Kendini yok sayma... Sahillerinde yalnızlık kol gezse de aydınlığınla durula kendini her sabah... Yenilen.. Senin için doğan günü yüreğinle karşıla. Evrenin sana ihtiyacı var unutma!. Adayız okyanuslarca kalabalıkta, o okyanusu yok sayıp kıta için birleşmeye hazır ol. İnsan olmak zor ve bir o kadarda anlamlı... Kuralı var insan olmanın; ama gerçek insan olmanın.. Kuralı var kavganın ; sırtından vurma kimseyi , kalleş olma...Kuralı var aşkın, sevdanın hakkını ver duygularına.. vefasız olma!. Her şeyi kır ama asla bir kalbi kırma; onaramazsın... Zalimler çok olsa da hükmü bir an'dır... Onuruyla, dürüstçe yaşayan her zaman kazanır.. Hep insan kalır unutma!!

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
adayız, birer, kendi, sokağımızda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Birer birer.. Süslü Serbest Kürsü 1 21 Şubat 2009 18:44