IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 07 Nisan 2012, 02:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aşkta Başınıza Gelebilecekler




Aşk hayatınızda başınıza gelebilecek pek çok kötü durum var. Aldatılmak, eski sevgilinizin peşinizi bırakmaması, yaş farkı, ayrı şehirlerde yaşamak ve daha pek çok şey…


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Aldatılabilirsiniz!

İlişkiniz yolunda ve her şey güllük gülistanlıkken, bir anda aldatıldığınızı öğrenebilirsiniz. İhanet; bir kadının egosuna zarar verebilecek en ağır hareketlerden biridir. Sakın neden başınıza bunun geldiğini sorgulamayın. Bu sizi sonu gelmez bir düşünceler zincirine götürecektir. Sizin her şey yolunda sandığınız sırada, yolunda olmayan şeyleri bir türlü açıklayamamış bir sevgiliniz olabilir. Gerçekten her şey yolundadır ama sevgiliniz heyecan arayışında bir adamdır ve bu hep böyle sürecektir.

İhanetin pek çok sebebi olabileceği gibi, hiçbir sebebi olmadan sadece cinsellik odaklı bir kaçamak da olabilir. Ancak burada sebebinin ne olduğunu bulmak için uğraşmak da biraz yorucu olabilir. Uzun ve sizi çok mutlu eden bir ilişki içindeyseniz veya evliyseniz, karşınızdakinden alacağınız cevap üzerinden yola çıkarak devam edebilir veya yolları ayırabilirsiniz. Diğer bir alternatif ise, arkanıza hiç bakmadan çıkıp gitmektir. Bunu bir kadınlık onuru savaşı haline getirmeyin. Yapmamanız gereken bir hamle daha var; onun yaptıklarının bedelini başkalarına ödetmeyin. Size ihanet eden bir erkeğin faturasını, daha sonra karşınıza çıkacak ilişkilere ödetmeyin.

Evli Adamlar!

Sıklıkla rastlanan sorunlardan biri de, evli adamlara aşık olmaktır. Öncelikle tanıştığınız zaman adamın evli olduğunu öğrendiğinizde hemen o bölgeyi terk etmeniz ve o adamdan hoşlanma aşamasına geçmemeye çalışmanız şiddetle tavsiyemdir. Ancak bir şekilde bu ilişkinin içine girdiniz ve kör kütük aşıksanız; sakın kendinizi bir hayale kaptırmayın. Unutmayın ki; evli erkeklerin pek çoğu eşiyle mutlu olmadığı ama çocuklar için katlandığı, mutlaka bir gün ayrılacağı yalanını söyler. Bu devirde hala bunlara inanıyor olmamalısınız.

Adam razı, siz razıysanız, zaten ortada konuşacak bir şey yok. Yani laf çok da, söz bana düşmez. Ancak sizi sürekli ayrılacağına ikna eden bir adama kanmanız, adamın değil sizin ayıbınızdır. Bu çağda hala erkekler aynı taktikleri uygularken, sizin bu taktiklere kanmanız sizin cehaletinize denk gelir.

Siz yaşıtınız insanlarla mutlu olmuyorsunuzdur çünkü kadınlar erkeklerden daha erken gelişir. Evli bir erkek kadına nasıl davranacağını öğrenmiştir ve hayatı diğerlerine oranla daha iyi tanır. Sorumluluk duygusu gelişmiştir. Bu yüzden, sizi etkilemesi daha kolaydır. Evli bir adamla geleceğiniz olmayacağını kabul edin. Bu adamın heyecanına iyi geliyor olabilirsiniz ancak bir gün biteceksiniz. Böyle bir adamın eşi olma hayali kurmaktan da vazgeçin çünkü o zaman evde eşinin gelmesini bekleyen siz olacaksınız.

Ayrı şehirler


Sevip sevildiğiniz bir ilişki içindesiniz ama maalesef farklı şehirlerde yaşıyorsunuz. İlişkinizin nereye doğru gittiği konusunda endişelisiniz. Öncelikle erkek arkadaşınızla bu durumu detaylı olarak konuşun. Sık görüşememek elbette bir sorun ama internet denilen mucize sayesinde her gün yan yana gibi görüşme şansınız var. Bazen sadece hayatın ve o anın tadını çıkarmak çok daha iyi olabilir. Bırakın su aksın ama bir gelecek planınız varsa, bunu ikinizin oturup hayata geçirmesi gerekir. Tek başınıza endişelendiğiniz bir ilişki çok da sağlıklı değildir.

En iyi arkadaşına aşık olmak

En yakın arkadaşınız, bugüne kadar her şeyi paylaştınız ve hep sana doğru yolu gösterdi. Omzunda ağladınız, sevgililerinizi anlattınız ama gel gör ki; şimdi ona aşıksınız ve içinden çıkılmaz bir durum gibi görünüyor.

Öncelikle hislerinizin doğruluğunu sorgulayın. Genellikle gönül işlerinde başarısızlığa uğramış kişiler, aklının ve gönlünün sevdiğiyle bir türlü karşılaşamamış olanların sıkla yaşadığı bir durumdur bu. O güne kadar başarısızlıkla sonuçlanan ilişkilerin ardından, yüreğiniz her şartta sizin yanınızda duran, sizi sarıp sarmalayan ve seven bir erkeğin varlığını fark eder. En yakın erkek arkadaşınız aslında size sevgililerinizden daha yakın olmuş ve hep sahip çıkmıştır. O zaman aşkınızı ona vermek yolunu seçebilirsiniz ancak unutmayın ki; bu dostluğu sevgiliğe çevirdiğinizde o da diğer erkekler gibi davranacak ve siz de ona artık dostunuz değil, sevgiliniz gözüyle bakacaksınız. Hem yeniden bir ilişki başarısızlığı yaşama ihtimaliniz var; hem en yakın dostunuzu kaybedebilirsiniz.

Eski sevgili peşinizde

Eski sevgilinize karşı artık hiçbir şey hissetmiyorsunuz ancak o peşinizi bir türlü bırakmıyor. Sürekli arıyor, mesaj atıyor, Facebook’tan mesaj yolluyor. Hangi taşı kaldırsanız altından çıkıyor. Ayrılığınızı bir türlü kabullenmiyor.

Öncelikle şunu aklınızda tutun: Her türlü iletişim bu insan için makbuldür! Yani sizi aradığında, “yeter artık peşimi bırak” demek için veya sadece küfür etmek için bile o teflonu açsanız, iletişim kopmamış oluyor. İyi veya kötü onunla irtibatınız devam ediyor. Bu yüzden, bu ilişkiden gerçekten kopmak istiyorsanız hiçbir aramasına, mesajına geri dönmeyin, tepki vermeyin. Tavrınızı koruyun. Bu ilişkiyi iki medeni insan gibi bitirdiniz ve onun bunu anlaması için tepkisiz kalmak en iyi seçenek olacaktır.Bazıları kapıya dayanır, sizi apartmanınızda rahatsız eder ve bir şekilde eve girmeyi becerir çünkü siz komşularınıza rezil olmamak için kapıyı açarsınız. Yapmayın! Eğer bu derece ileri boyutta bir taciz yaşıyorsanız, emin olun yapacakları bununla sınırlı kalmayabilir. Bu yüzden polisi arayın ve kapınızın önünden resmi olarak alınmasını sağlayın. Bu sizin ciddiyetinizi de gösterecektir.
Candan Ünal

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşkta, başınıza, gelebilecekler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aklınıza Gelen Başınıza Geliyor mu.? Hesna IF Anket Arşivi 24 11 Ocak 2015 14:23
Birand: Başınıza gazeteci kadar taş düşsün emi PassioN Haber Arşivi 0 31 Ocak 2012 20:26
Dikkat Başınıza Uydu Düşebilir! Düş Haber Arşivi 0 10 Eylül 2011 14:23
Kimlik fotokopiniz başınıza dert olmasın Lucifer Haber Arşivi 0 12 Ekim 2010 14:01
Darısı Başınıza... BuCaLI Fıkra 2 26 Ekim 2008 00:19