IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

3Beğeni(ler)
  • 3 Post By N999

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 03 Mayıs 2012, 17:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Paralel Aşklar




Yaşadığımız evrenin dışında, bu evrene paralel başka evrenler var mı? Bugüne kadar parapsikolojiyle ilgilenenler ve filozoflar olduğunu düşünüyor ama fizikçiler olaya tamamen mistik bir inanış olarak bakıyorlardı.

Ancak zaman geçip matematik ve teknoloji ilerledikçe, artık fizikçiler de paralel evren olgusunu kabul eder hale geldiler. Hatta bazı bilim adamları kara deliklerin, geleceğin yıldızlararası tünelleri, hatta belki de zaman makineleri olabileceğini iddia ediyorlar.

Bu durum beni neden ilgilendiriyor? Öncelikle paralel evren mantığı, insanı umutlandıran bir şey! Öyle ya, burada olamayanlar orada oluyorsa diye içinden geçiriyorsun….

Mesela sabah uyanıp evden çıkıyorum. Sevgilime mesaj atmak ve “günaydınlı bir gülücük” göndermek için cep telefonuma uzanıyorum. Ancak çantamda telefonu bir türlü bulamıyorum. Evde unuttuğumu anlıyorum. Artık telefonsuz hayatımızın yarısı eksik olduğundan, eve koşup telefonu alıyorum.

Sonra tekrar koşarak evden çıkıyorum. Zaman kaybettiğim için işe her zaman beni ulaştıran otobüsü kaçırıyorum. Diğer otobüsü beklemekten vazgeçip minibüse biniyorum. Minibüs iş yerinin uzağında olduğu için inip koşar gibi hızlı yürümeye başlıyorum.

İş yerine ortalama 25 dakika geç gidiyorum. Patronumun biraz suratı asılıyor ama sadece kafa sallamakla yetiniyor. Telaştan unuttuğum sevgilime yolladığım mesajın cevabı geliyor aklıma.

Bilgisayarımı açarken telefonuma bakıyorum. Mesaj gelmemiş..

“Uyuyor musun aşkısı? Gece nöbete mi kalmış benim sevgilim, uyanınca ara beni, öptüm aşkısı..” yazan bir mesaj yolluyorum. Öğle saatlerinde cevap geliyor. Günümüz güzel devam ediyor.

Oysa paralel evrende….

Sabah uyanıp evden çıkıyorum. Sevgilime mesaj atmak ve “günaydınlı bir gülücük” göndermek için cep telefonuma uzanıyorum. Telefonumu çantamdan çıkarıp mesajımı yazıyorum. Pastaneye uğrayıp simit alıyorum. Otobüse biniyorum, üstelik cam kenarında yer buluyorum. İşe doğru giderken mesajlarıma bakıyorum. Sevgilim cevap yazmamış.

“Uyuyor musun aşkısı? Gece nöbete mi kalmış benim sevgilim, uyanınca ara beni, öptüm aşkısı..” yazan bir mesaj daha yolluyorum. Simidimi yerken, karşı istikametten gelen araba dikkatimi çekiyor. Önce plakaya bakıyorum, evet, sevgilimin arabası… Heyecanlanıyorum! Sonra içine bakıyorum. Kahkahalar atan bir kadınla, gülen sevgilim yanımdan hızla geçip gidiyorlar.

Öğle saatlerinde cep telefonuma, “günaydın aşkım, nöbetteydim, yeni uyandım, öpüyorum seni” yazan bir mesaj geliyor. Ben ağlıyorum…

Belki de tam tersi oluyor… Belki de hiç biri olmuyor… Belki biz mutlu mesut sadece bu evrende yaşayıp ölüyoruz. Belki bir gün kara deliğin de sırrı çözülecek ve diğer evrendeki kendimizle yüz yüze geleceğiz.. O zaman gelene kadar, şimdilik paralele aşklar senaryolarıyla hayal kurmaya devam….

Candan Ünal

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşklar, paralel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Paralel Evrenler YapraK Ödev ve Tezler 0 29 Nisan 2009 22:47