IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

4Beğeni(ler)
  • 1 Post By eiffel65
  • 1 Post By Mihre
  • 1 Post By eiffel65
  • 1 Post By Mihre

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 25 Mayıs 2025, 11:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şeytan Marka Giyer 2 Geliyor: Tarih Belli Oldu




Şeytan Marka Giyer 2 filmi için vizyon tarihi belli oldu. Moda dünyasının ikonik yapımlarından Devil Wears Prada’nın devam macerası izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Şeytan Marka Giyer 2 filminde vizyon tarihi netlik kazandı. 2006 yılında vizyona giren ilk yapımın ardından yaklaşık 20 yıl sonra beyaz perdeye geri dönen Devil Wears Prada için bekleyiş başladı.

Disney, sinema takviminde gerçekleştirdiği yeni düzenleme kapsamında Şeytan Marka Giyer 2 filminin vizyon tarihini duyurdu. Moda dünyasının ikonik yapımlarından biri olan filmin devam halkası, 1 Mayıs 2026 tarihinde izleyicilerle buluşacak. Bu tarih, daha önce Marvel Studios’un Avengers: Doomsday filmi için ayrılmıştı.

Marvel Studios, Avengers: Doomsday filmini 1 Mayıs 2026’dan 18 Aralık 2026 tarihine erteledi. Marvel’ın erteleme kararı sonrası, Disney çatısı altındaki 20th Century Studios boşluğu değerlendirdi ve Şeytan Marka Giyer 2’yi yılın en prestijli gişe hafta sonuna taşıma kararı aldı.

Şu anda 1 Mayıs 2026 tarihinde başka bir iddialı yapım açıklanmış değil. Eğer bir son dakika değişikliği olmazsa Miranda Priestly’nin gişe yarışı oldukça avantajlı bir noktada başlayacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Şeytan Marka Giyer 2 İlk Filmin Yaratıcı Ekibini Geri Getiriyor

2006 yılında vizyona giren ilk film, dünya genelinde 326 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiş ve kült statüsüne ulaşmıştı. 2024 yazında resmi onayı alan Şeytan Marka Giyer 2, Meryl Streep’in Miranda Priestly karakterine geri döneceğini kesinleştirdi.

İlk filmin yönetmeni David Frankel ve yapımcı Wendy Finerman projeye yeniden dahil oldu. Senaryo ise yine Aline Brosh McKenna tarafından kaleme alınıyor.

Yeni film, ilk hikâyenin yıllar sonrasında geçiyor ve Miranda’nın baskı altındaki basılı yayın sektöründe yaşadığı zorlukları konu alıyor. Hikâyede, artık güçlü bir reklam firmasında önemli bir konuma yükselen eski asistan Emily (Emily Blunt) ile aralarındaki rekabet odakta yer alacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Emily Blunt, bugüne dek devam filmine dair soruları yanıtsız bırakırken, “Hangi devam filmi? Aman Tanrım, size hiçbir şey söyleyemem!” açıklamasında bulundu. Stanley Tucci de Nigel karakteriyle dönüşü hakkında gelen soruya, “Bu soruyu yanıtlayamam çünkü çok fazla kişiyi zora sokar,” diyerek temkinli bir cevap verdi.

Filme dair en büyük soru işareti ise Anne Hathaway’in Andy Sachs rolüne geri dönüp dönmeyeceği. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, hayranlar ilk filmin ana karakterinin devam filminde yer almasını bekliyor.

Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İkinci el araçta en çok satın alınan 10 marka belli oldu! Zirvede Volkswagen var CORDON BLEU Ekonomi Haberleri 0 07 Haziran 2020 13:27
Beklenen tarih belli oldu! Deep Oyun Dünyasından Son Haberler 0 31 Ekim 2012 20:14
Ve kesin tarih belli oldu! Lost Windows 1 27 Mayıs 2012 22:02
Bedellide tarih belli oldu! Ruj Haber Arşivi 0 09 Kasım 2011 19:55
KEY ödemelerinde tarih belli oldu Lucifer Haber Arşivi 0 17 Ağustos 2010 18:35