IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Mart 2006, 20:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Süper Star' Atina'da eleştiri aldı




Atina’da düzenlenen Yunanistan'ın şarkı seçimi organizasyona katılan Sibel Tüzün’ün, Yunanca ve İngilizce olarak söylediği ’Süper Star’ adlı Eurovision adayı parçası, bazı dinleyicilerin eleştirilerine hedef oldu. İşte yorumlar

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Gecede yapılan oylamada, sözleri Anna Vissi, bestesi ise Nikos Karvelas’a ait bir şarkının Yunanistan’ı Eurovision’da temsil etmesine karar verildi. Yunanistan’ın Eurovision için 4 aday şarkısı vardı ve bu şarkılardan 4’ü de dün gece Anna Vissi tarafından seslendirildi. Daha sonra oylamaya geçildi. Yapılan oylamada dinleyici oyları, değerlendirmenin yüzde 60’ını oluştururken, Yunan devlet televizyonu ERT’nin heyeti tarafından verilen oylar ise yüzde 40 oranında etkili oldu.

Oylama sonucunda Vissi’nin, ’Everthing’ isimli şarkısı, yüzde 47.79 oranında oy toplayarak birinciliği kazandı. Yunanistan’ı Eurovision’da temsil edecek olan Anna Vissi, yaptığı açıklamada, "Sakin ama iç kuvveti olan bir şarkı. Yunanistan’a herşeyi verecek" dedi.

’ŞARKININ BAŞI VE SONU UYUMLU DEĞİL’

Yunanistan’a davetli olarak gelen Sibel Tüzün ise, Eurovision’da Türkiye’yi temsil edecek olan ’Super Star’ adlı şarkısını gecede Yunanca ve İngilizce olarak söyledi. Ancak Sibel Tüzün’ün şarkısı kimi izleyicilerin beğenisini toplarken; hem parça, hem de Tüzün’ün kıyafet seçimi bazı Yunan dinleyiciler tarafından eleştirildi. Sibel Tüzün gecede siyah dizaltı pantolon ve üzerinde ‘Superstar’ yazan, tüylerle süslü beyaz bir tunik giydi.

Yunanlar, ’Süper Star’ şarkısıyla ilgili eleştirilerinde, "Türkler Avrupai bir müzikle başladı ama şarkının sonlarına doğru göbek havasına çevirdi" ifadesini kullanarak, ’şarkının başındaki ve sonundaki müziğin pek de alakalı olmadığı’ yorumunu yaptı. Sibel Tüzün’ün şarkıyı Yunanca olarak da söylemesi ise beğeni topladı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 18 Mart 2006, 10:26   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)



paylaşım için saol

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
aldi, aldı, atinada, elestiri, eleştiri, star, super, üper


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık