IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Nisan 2009, 14:46   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
5 yeni film gösterimde




Tarık Akan ile Şerif Sezer'in baş rolünü üstlendiği ''Deli Deli Olma'', sinemalarda. Ben Affleck ve Russell Crowe'un kamera karşısına geçtiği ''Devlet Oyunları/State of Play'' gösterime girdi. ''Pembe Panter'' serisinin Steve Martin ile Jean Reno'nun rol aldığı yeni filmi ''Pembe Panter 2/Pink Panther 2'' seyirciyle buluştu. Atalay Taşdiken'in yönettiği ''Kız Kardeşim: Mommo'' ile macera fantastik film film ''Ay Prensesi/The Secret of Moonacre'' haftanın diğer yeni filmleri...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İSTANBUL - Hafta boyunca sinemalarda izleyiciyle buluşacak filmler şöyle...

Deli Deli Olma
Tarık Akan ile Şerif Sezer'in baş rolünü üstlendiği ''Deli Deli Olma'' seyirciyle buluştu. Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun üstlendiği filmde, Akan ile Sezer'e, Barış Üregül, Deniz Arna, Levent Tülek, Zuhal Topal ile Cemile Nihan eşlik ediyor. Senaryosunu Hazel Sevim Ünsal'ın kaleme aldığı filmin konusu şöyle:
93 Harbi sonrasında Çar’ın Rusya’da yaşamasını istemediği Malakan kavminin bir kısmı Kars’a göçe zorlanır. Göç edenler arasında Mişka’nın ailesi de vardır. Bir zamanlar köyün değirmenini işleten Mişka, modern makineler çıktıktan sonra maddi sıkıntıya düşmüştür. Köyün huysuz ihtiyarı Popuç, Mişka’dan nefret eder. Köylüler barışçı, yardımsever Mişka ile Popuç arasında kalmışlardır. İki yaşlı geçmişlerini sorgularlar.

Devlet Oyunları / State of Play
''Devlet Oyunları/State of Play'' adlı film gösterime girdi. Kevin MacDonald'ın yönettiği filmin oyuncuları Russell Crowe, Ben Affleck, Rachel McAdams, Helen Mirren ve Jason Bateman. Dram-gerilim türündeki filmin öyküsü şöyle:
Stephen Collins, savunma harcamalarını denetleyen komitenin başkanıdır. Asistanı ve metresinin vahşice öldürülmesi üzerine sırlar ortaya çıkmaya başlar. Stephen’ın eski arkadaşı, gazeteci McCaffrey olayla ilgilenmeye başladığında acımasız editörü de olayı araştırmasını ister. Katilin kimliğine yaklaştıkça ülkenin güç dengelerini sarsacak bir tehdit oluşmaya başlar.

Pembe Panter 2 / Pink Panther 2
''Pembe Panter'' serisinin Steve Martin ile Jean Reno'nun rol aldığı yeni filmi ''Pembe Panter 2/Pink Panther 2'' seyirciyle buluştu. Yönetmenliğini Harald Zwart'ın üstlendiği oyuncuları Steve Martin, Jean Reno, Alfred Molina ve Emily Mortimer. Film, aralarında paha biçilmez Pembe Panter Elması'nın da olduğu efsanevi hazinelerin dünyanın dört bir yanında çalınmaya başlamasının ardından Başmüfettiş Dreyfus Clouseau'nun harekete geçmesini konu alıyor.
Kız Kardeşim: Mommo
Atalay Taşdiken'in yönettiği ''Kız Kardeşim: Mommo'' vizyona girdi. Elif Bülbül, Mehmet Bülbül, Mustafa Uzunyılmaz ve Mete Dönmezer'in rol aldığı filmde babalarının yeni karısı onları istemediği için dedelerinin yanında kalan 9 yaşındaki Ali ile kız kardeşi Ayşe'nin öyküsü anlatılıyor.
Ay Prensesi / The Secret of Moonacre
Macera fantastik film ''Ay Prensesi/The Secret of Moonacre'', haftanın diğer yeni filmi. Gabor Csupo'nun yönettiği film, sihir ve maceranın bir arada olduğu bir masal...


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
film, gosterimde, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kim'i kızdıran film ABD'de gösterimde Desmont Haber Arşivi 0 26 Aralık 2014 19:11
5 yeni film gösterimde MoSFeT Sinema Dünyası 0 03 Temmuz 2010 08:43