IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Ocak 2007, 10:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gaffur şimdi de sinemalarda




Bu hafta sinemalarda ikisi yerli yapım olmak üzere, üç yeni film gösterime girecek. Bu filmlerden biri de büyük ilgi görmesi beklenen Amerikalılar Karadeniz'de...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Amerikalılar Karadeniz’de

Yönetmen: Kartal Tibet
Oyuncular: Metin Akpınar, Peker Açıkalın, Kadir Çöpdemir

Amerikalı ajanlar, turist kılığıyla Karadeniz'in şirin köylerinden olan Yukarısulakça'ya gelirler. Bu ziyaretleri, köyün düzenbazı Ercüment'i rahatsız eder. Ercüment tüm köy halkını Muhtar Salih'in kızı Çiçek'i almak için sözde Amerikalılarla ortak olarak girdiği postal fabrikasının üretimine yönlendirmiştir ve şimdi Amerikalıları köyde görünce ne yapacağını bilemez. Tam bu sırada Çiçek'in eski nişanlısı Muzaffer de askerden çıkagelir ve işler iyice karışır


YANI SIRA ->

Çılgın Dersane

Yönetmen: Faruk Aksoy

Oyuncular: Tuba Ünsal, Yağmur Atacan, Alp Kırşan, Cüneyt Arkın, Hande Ataizi

İstanbul Özlem Dersanesi'nin sahibi olan Kick Box Hadi, torunu Özlem ile beraber iflas etmek üzere olan dersanelerini kurtarmak için öğrencilere promosyon olarak tatil hediye etmeye karar verir. Dersanenin eski öğretmenlerini de tatil köyüne davet etmeleriyle hikaye başlar. Ancak dersanenin iflastan kurtuluşu için bu tatil promosyonu da yeterli olmayacaktır.

Bu arada öğrencilerden Kerem (Mehmet Aslan) ile Özlem arasında bir yakınlaşma başlar. Bu sırada, Özlem'in dersaneyi kurtarma umutları tatil köyüne gelen bir faksla yeniden canlanır. Faks dersaneler arası para ödüllü bir yarışmanın davetini içermektedir.

Özlem dedesini bu yarışmaya katılmak konusunda ikna eder. Böylece hem öğrenciler, hem de öğretmenler için eğlenceli ve bir o kadarda heyecanlı bir macera başlar. Dersanenin geleceği öğrencilerin bu yarışmayı kazanmalarına bağlıdır.

Neşeli Ayaklar (Happy Feet)

Yönetmen: George Miller
Animasyon-Komedi-Müzikal

Antartika'nın derinliklerindeki büyük İmparator Penguenler ülkesinde, şarkı söyleyemediğiniz takdirde bir hiçsinizdir. Bu, dünyanın en kötü şarkıcısı olan Mumble için talihsiz bir durumdur. O kendi ritmiyle dans ederek, step dansı (ayakların yere sertçe vurulduğu bir dans türü) yaparak doğmuştur. Mumble'ın annesi Norma Jean bunu sevimli bir alışkanlık olarak görse de, babası Memphis bu dansı, "penguence değil" diye aşağılar. Ayrıca, her ikisi de bilmektedirler ki bir Kalbe Seslenen Şarkısı olmadan Mumble gerçek aşkı asla bulamayabilir.

Kader bu ki Mumble'ın tek arkadaşı Gloria oraların en iyi şarkıcısıdır. Mumble ile Gloria arasında, yumurtadan çıktıklarından beri güçlü bir bağ vardır, ama Gloria da Mumble'ın tuhaf "hoplama-zıplama" huyundan biraz rahatsızdır.

Mumble, danışmanlığından yararlanmak istediği Guru Lovelace ve Amigolarla birlikte, uçsuz bucaksız buzullarda bir yolculuğa çıkar ve destansı bazı maceralardan sonra, bir canlının özüne sadık kalarak dünyada her zaman fark yaratabileceğini kanıtlar.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
de, gaffur, simdi, sinemalarda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gaffur Block Alovepoem PHP 0 04 Eylül 2007 00:21