IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Nisan 2010, 22:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aşkın Yaşı Yok (2010) The Rebound - (09 Nisan 2010)





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Vizyon tarihi:
09 Nisan 2010

Oyuncular:
Catherine Zeta-Jones (Sandy), Justin Bartha (Aram Finklestein), John Schneider (Trevor), Joanna Gleason (Roberta), Lynn Whitfield (Laura), Sam Robards, Art Garfunkel (Harry), Kate Jennings Grant (Daphne), Saadet Işıl Aksoy (Girl in Ortakoy-Istanbul), Megan Byrne (Molly Foster), Eliza Callahan (Sadie), Steve Antonucci (Waiter), Marc Alan Austen (Rabbi''s cousin), Paul Basile (Goth Hipster), Robert Bizik (TV Sports Announcer), Andrew Stephen Bradley (Coffee Shop Patron (as Andrew S. Bradley)), Daniel Burress (Coffee Shop Hipster), Alana Cadiz (Girl in Pop Burger), Jordan Carlos (Twentysomething #4), Gary Cherkassky (Club Dancer), Andrew Cherry (Frank Jr), Jake Cherry (Frank Jr.), Peter Conboy (Museum Staff), John Ellison Conlee (Magnus Croom), Lisamarie Costabile (Lead Yoga Student), Helen Coxe (Sweatsuit Lesbian), Sara DeRosa (Cigarette Girl), Saidah Arrika Ekulona (Lateefah), Tom Riis Farrell (Terrence), Ramon Flowers (Transvestite), Liv Freundlich (Liv), Roy William Gardner (Kissing Man), Lisa Gerber (Susie), Kelly Gould (Sadie), Zabryna Guevara (Teacher), Kelvin Hale (TV Sports Announcer), Samantha Ivers (Cinnamon), Adesuwa Addy Iyare (Boxing fan), Peter Francis James (Doctor), Rob Kerkovich (Mitch), Tony Kost (Ringside High Roller), Gregory Marcel (Trapeze Student), Jennifer Markey (Boxing Spectator), Thomas Middleditch (Maverick), Derek Milman (Stanley), Chris Miskiewicz (Hipster), Rich Odell (Boxing Commisioner), Zoe O''Grady (Museum Girl #2), Loukas Papas (Restaurant Patron), Rachel Parker (Yoga Instructor), Steve Park (Scott Reynolds (as Stephen Park)), Adam S. Phillips (Sportscaster), Alice Playten (Sensei Dana), Nick Poltoranin (Senior TV), Fatima Ptacek (Mozambique Girl), David Ross (The Office Guy), Danny Salomon (Boxing fan), Jon Norman Schneider (Runner), Perry Silver (Talkative Bellman), Marcel Simoneau (Henri), Tyree Michael Simpson (School Principal), Lawrence Stallings (Brent), Gabrielle Sterbenz (Kissing Girl), Stephanie Szostak (Alice Marnier), Isaiah Varisano (Boxing Fan), Elliott C. Villar (Yael), Rehan Yadav (Zeke)

Ekip:
Bart Freundlich (Yönetmen), Bart Freundlich (Senaryo), Clint Mansell (Müzik), Jonathan Freeman (Görüntü yönetmeni)

Puan:

7.7 / 10
Filmin puanı sinema.com kullanıcılarının oylarıyla belirlenmiştir.

Konu:
The Rebound, New York''ta geçen ve 24 yaşındaki bir adamla 40 yaşındaki seksi komşusu arasındaki engellenemez çekimi anlatan bir romantik komedi.

Sandy, 40 yaşına yeni basmış, 2 çocuk annesi güzel ve seksi bir kadındır. Sleepy Hollow yakınlarında bir banliyöde yaşamaktadır. Pasta yapmak, sandviç hazırlamak, çocukları okula bırakmak, fantezisi olan futbol ligini takip etmek gibi birçok işi aynı anda yürütme konusunda uzmanlaşmıştır.

Dışarıdan mükemmel bir dünya gibi gözüken hayatı kocasının onu aldattığını öğrenmesiyle darmadağın olur. Acı gerçekle yüzleşince 2 çocuğunu da alıp, bir iş bulmak ve yeni bir hayata başlamak üzere New York''a taşınır.

Orada tam olarak hayatının en kötü noktasında olan 24 yaşındaki üniversiteden yeni mezun olmuş, sempatik Aram Finkelstein''la tanışır. İki hafta önce evlendiği Fransız karısı tarafından terk edilmiş ve kendisiyle sadece yeşil kart almak için evlendiğini öğrenmiştir. Romantik ve iyimser bu genç, dünyaya olan inancını kaybetmemek için mücadele vermektedir.

Aram iki işte birden çalışmaktadır; biri “Kadınlar Merkezi”, biri de Sandy''nin kiraladığı evin altındaki kahve dükkanıdır. Hemen arkadaş olurlar. Sandy, “New York Spor Kanalı”nda işe alınınca Aram''dan çocuklarına bakıcılık yapmasını rica eder. O da bu teklifi kabul eder. Sonuçta bir kariyeri yoktur, çok az arkadaşı vardır ve aşırı ilgili ebeveynleriyle gereğinden fazla zaman geçirmektedir.

Sandy kariyerinde hızla yükselmektedir, bir terfi teklifi alır. En iyi arkadaşı da ona tekrar bir ilişkiye başlaması konusunda cesaret vermektedir. Fakat felaket bir randevudan sonra kendini artık birileriyle çıkma günlerinin bitmiş olduğuna inandırır.

Bu arada, Aram da hayatlarının büyük bir parçası olmaya başlamıştır. Onunla zaman geçirmek çok eğlencelidir ve çocukları onu sevmektedir. Çok çabuk bir şekilde aile gibi olmuşlardır ve birlikte olmaları için bir sürü engel olmasına rağmen birbirlerine aşık olurlar. Sandy ve Aram ilişkileri ile ilgili arkadaşlarından ve ailelerinden tepki görürler. İkisinin de ilişkilerinin kısa süreli bir eğlence mi yoksa sonsuza kadar sürecek bir aşk masalı mı olduğuna karar vermeleri gerekmektedir.

__________________
Rüzgarda savruk, Başına buyruk ~
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
09, 2010, nisan, rebound, yaşı, yok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kıyamet Melekleri (2010) Legion - (30 Nisan 2010) AngeLus Sinema Dünyası 1 07 Mayıs 2010 21:10
Yeşil Bölge (2010) Green Zone - (30 Nisan 2010) AngeLus Sinema Dünyası 0 04 Mayıs 2010 16:22
Beni Unutma (2010) Remember Me - (30 Nisan 2010) AngeLus Sinema Dünyası 0 04 Mayıs 2010 16:21
Aşk Çeşmesi (2010) When in Rome - (30 Nisan 2010) AngeLus Sinema Dünyası 0 04 Mayıs 2010 16:20
Titanların Savaşı (2010) Clash of the Titans - (02 Nisan 2010) AngeLus Sinema Dünyası 0 08 Nisan 2010 22:06