IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Nisan 2010, 17:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu hafta vizyona giren filmler





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



BAL

Film bizi Yusuf’un hayatının birinci safhasına yani çocukluğuna götürüyor ve bu kez bizi Karakovan balcısı babası Yakup’la tanıştırıyor.

Film 2010 Altın Ayı Ödülü'ne layık görüldü. Filmin yönetmeni Semih Kaplanoğlu



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



SON İSTASYON

Ünlü komedyen Levent Kırca'nın bir demiryolu memurunu canlandırdığı film trenler arasında geçiyor. Sıcacık ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken prodüksiyon Son İstasyon çarpıcı sahneleri ve seyircilerin belleklerinden uzun süre silinmeyecek sürprizleriyle yılın filmi olabilecek kalitede görülüyor. Levent Kırca'nın canlandırdığı üç çocuk sahibi demiryolu memuru Ruhi ve ailesinin hüzün ve mizahla yüklü hikayesini anlatırken gerçekçi bir Türkiye panoraması çiziyor. Ruhi taşrada küçük bir istasyonda emekliliğine gün sayan bir memurdur.

Emekli ikramiyesiyle çatısı akmayan bir ev alıp hayatının son demlerini huzurlu bir şekilde geçirmek ise en büyük hayalidir. Fakat kızı Esra ve küçük oğlu Önder'in daha iyi yaşamak gibi anlaşılır ve masum bir dilekleri vardır. Onların bu masum hayalleri bütün aileyi bir anda İstanbul'a sürükler. Ruhi'nin eşi ve annesiyle birlikte İstanbul'a gelmesiyle artık gelişen olaylar artık kimsenin kontrolünde değildir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



RİNA

Rina, ada ve insanın aslında tek başına yalnızlığının benzeşmesinden doğan bir metafor. Filmde hayallerimize ulaşmak için yaşadığımız sürece neler yaptığımız sorgulanıyor.

Hayatta ev, araba, kariyer gibi birçok maddi şeye sahip olabiliriz ama sonuca baktığımızda koca bir hayatı geride bırakmışızdır ve asıl istediklerimizi yapamamış, hayallerimizi gerçekleştirememişizdir.

Rina, insanların hayalleri ve istekleri için ne kadar fedakarlık yaptıklarını sorgularken; komedi ile dramı iç içe sinematografik bir şekilde izleyiciye sunuyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



BEŞ ŞEHİR

Aydın, mecburi hizmetini tamamlayıp İstanbul’a tayin olmuş bir polis memurudur. Henüz yeni yerleştiği şehre alışmaya çalışırken, Beyoğlu’ndaki bir şekerci dükkanında çalışan Mehtap’a gönlünü kaptırıverir. Fakat ne yapsa onun dikkatini çekemez. Tıpkı, oyuncak trenler satarak yaşamaya çalışan eski hukuk öğrencisi Şevket’in, aynı şekerci dükkanında part‐time çalışan Dilek’in dikkatini çekemediği gibi…

Dilek ise boğuştuğu bir belayla baş edemeyince, memleketine, Eskişehir’e döner. Fakat burada, babası Tevfik Öğretmen’in sebep olduğu öyle büyük bir aile buhranıyla karşılaşır ki, bir an önce ölmenin en iyisi olduğunu düşünmeye başlar.

Tam bugünlerde Dilek’in karşısına, İstanbul’da tutunamayıp memleketine dönen Aydın çıkar ve kontrolsüz arzusunu Dilek’e yöneltir.

Çekimleri İstanbul’un ardından Afyon ve Eskişehir’de mayıs sonuna kadar devam eden ‘Beş Şehir’in yönetmenliğini Polis filmiyle tanınan Onur Ünlü, görüntü yönetmenliğiniyse Meleğin Düşüşü ve Beyaz Melek gibi filmlerin ödüllü görüntü yönetmeni Eyüp Boz üstleniyor.

Türkiye’nin sayılı plastik makyaj sanatçılarından, makyöj Derya Ergün ise dünyada nadiren uygulanan bir makyaj tekniğiyle filmin sürprizlerinden birine imza atacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



ŞARK OYUNLARI

Birbirinden kopan iki kardeşin kaderleri, ırkçı bir baskında buluşur. Kardeşler karşı saflardadır: Georgi, Neo Nazi bir gruba yeni dahil olmuş ve saldırırlardan birine katılmıştır. Abisi Itso ise saldırıya uğrayan Türk aileyi kurtarır.
Georgi’den artık daha büyük saldırılara katılması beklenmektedir, fakat Georgi de bu hareket içerisindeki yerini sorgulamaya başlar. Itso da, kurtardığı güzel Türk kızının Sofya’daki mutsuz yaşamından bir kaçış şansı olup olamayacağını merak etmektedir. İki kardeş aslında ne istediklerini ancak biraraya getirildiklerinde değerlendirebileceklerdir...



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



CEHENNEME 2 ADIM

Çılgına dönmüş, aklı karışık ve yarı çıldırmış halde Appalachian mağarasında yaşanan dehşetten tek başına kurtulan Sarah Carter, yetkililere içeride yaşananları ve neden her yerinin arkadaşlarının kanlarıyla kaplı olduğunu anlatamayacak haldedir.

Mağarayı, içeride yaşananları ve 5 arkadaşının nasıl ortadan kaybolduğunu bilen tek kişi olduğu için Sarah, o korku dolu mağaraya tekrar girmek zorunda bırakılır. Mağaraya tekrar girmesiyle burada yaşadığı dehşet kendisini takip etmeye başlar ve yetkili ekibin kendisine güvenmemesi ve şüpheli yaklaşması bu korku dolu anları Sarah için iyiden zorlaştırır


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



AŞKIN YAŞI YOK

Sandy, 40 yaşına yeni basmış, 2 çocuk annesi güzel ve seksi bir kadındır. Sleepy Hollow yakınlarında bir banliyöde yaşamaktadır. Pasta yapmak, sandviç hazırlamak, çocukları okula bırakmak, fantezisi olan futbol ligini takip etmek gibi birçok işi aynı anda yürütme konusunda uzmanlaşmıştır.

Dışarıdan mükemmel bir dünya gibi gözüken hayatı kocasının onu aldattığını öğrenmesiyle darmadağın olur. Acı gerçekle yüzleşince 2 çocuğunu da alıp, bir iş bulmak ve yeni bir hayata başlamak üzere New York'a taşınır.

Orada tam olarak hayatının en kötü noktasında olan 24 yaşındaki üniversiteden yeni mezun olmuş, sempatik Aram Finkelstein'la tanışır. İki hafta önce evlendiği Fransız karısı tarafından terk edilmiş ve kendisiyle sadece yeşil kart almak için evlendiğini öğrenmiştir. Romantik ve iyimser bu genç, dünyaya olan inancını kaybetmemek için mücadele vermektedir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



EN MUTLU OLDUĞUM YER

Kemal ve Elif yaşları 25'i geçmesine rağmen hayatta ne yapacaklarına karar verememiş genç insanlardır. Yolları İstanbul’un sıcak bir yaz gecesinde düzenlenen bir ofis partisinde kesişir. İkisi de birbirlerinden çok etkilenirler.

Elif yıllar önce çocukluğunu geçirdiği sahil köyünde, açık denizi ilk kez görüşünü anlatır ve "hayatta en mutlu olduğu yer"in orası olduğunu söyler. Kemal, "Hadi atlayıp oraya gidelim" der.

Birbirlerini tanımadıkları halde o anın büyüsüne kapılır ve hemen yola çıkmaya karar verirler. Kemal ve Elif ödünç aldıkları arabada bulunan, skandal yaratacak dokümanlardan habersiz arabaya atlayıp yola düşerler. İstanbul'dan Ege sahillerine uzanan bu yolda birbirlerine aşık olacak ve hayatlarının en büyük macerasını yaşayacaklar


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



İKİ BABALIK

Altı yaşında ikiz çocukları olan boşanmış bir baba ile onun hovarda ruhlu iş ortağı bu iki çocuğun bakımı ve sorumluluğu iki hafta boyunca üzerlerine kalınca çareyi ikizleriyle bir yaz kampına katılmakta bulurlar.

Yaz kampının yöneticisi Barry, ikizlerle birlikte kampa gelen adamların aslında sevgili olduklarını ve ikizleri evlat edindiklerini düşünür. Bu nedenle bir an bile şüpheci gözlerini onların üzerlerinden ayırmaz.

Robin Williams'ı baba, John Travolta'yı çapkın arkadaş rolünde izlediğimiz Old Dogs'un yönetmen koltuğunda ise Wild Hogs'un yönetmeni bulunuyor.



__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bu, filmler, giren, hafta, vizyona


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bu hafta vizyona giren filmler 19 Ekim Pazar Lcia Sinema Dünyası 0 19 Ekim 2014 21:47
Bu Hafta Sonu Gösterime Giren Filmler Liaaa Sinema Dünyası 0 31 Mart 2012 15:40
Flaş!.. önceki hafta vizyona giren “dedemin insanlari” filmi ... PauL Haber Arşivi 0 06 Aralık 2011 11:13
Bu hafta vizyona hangi filmler giriyor? Asimavi Sinema Dünyası 0 05 Eylül 2008 11:02