IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Ağustos 2011, 16:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vizyonda Olanlar.




AŞKIN SESSİZLİĞİ
Philippe Claudel'in yönettiği ve Stefano Accorsi, Neri Marcore ile Clotilde Coura'nin oynadığı ''Aşkın Sessizliği (Tous Les Soleils-Silence of Love)'' adlı filmde, eşini kaybeden Alessandro, kızı ve kardeşi ile yaşar. Alessandro'nun hayatı, karşısına Floransa adlı güzel bir kadın çıkmasıyla değişir.

ULTRA MEGA SÜPER KAHRAMAN
Leon Ford'un yönettiği, Ryan Kwanten ve Maeve Dermody'nin oynadığı ''Ultra Mega Süper Kahraman (Griff The Invisible)'' filminde, gündüzleri sıradan bir ofiste çalışan Griff, geceleri süper kahraman kimliğine bürünür. Griff, kendini masum ve savunmasız insanları, karanlık sokakların kötülüklerinden korumaya adamış bir ultra mega süper kahramandır. Griff'in, giderek tuhaflaşan davranışları karşısında endişelenen ağabeyi, onu Melody ile tanıştırır. Griff'e aşık olan Melody, onu başına gelen belalardan kurtarır.

KARA BÜYÜ
John Soto'nun yönettiği ve Jane Badler, Tahyna Tozzi, Michael Dorman ile Travis Fimmel'in oynadığı ''Kara Büyü (Needle)'' adlı filmde de Saint Mary adlı kolejde Ben adlı öğrenciye, ölen babasından esrarengiz bir kutu miras alır. Hemen ardından bir katil belirir ve arkadaşları birer birer ölmeye başlar. Ben ve ağabeyi Marcus, bu kutunun 18. yüzyılda intikam için yapıldığını ve babalarının da bu intikam zinciri içerisinde yer aldığını öğrenir.

İBLİS
Manuel Carballo'nun yönettiği ve Doug Bradley, Tommy Bastow, Stephen Billington ile Sophie Vavasseur'un oynadığı ''İblis (La Posesion de Emma Evans - Exorcismus)'' filminin konusu da şöyle:

''15 yaşındaki Emma Hawkins, çevresindeki genç kızlardan biraz farklıdır. Emma, bir süre sonra ağır bir problemle yüzleşmek zorunda kalır. Ailesi, psikolojik ve fiziksel olarak değişmeye başlayan kızlarını doktora götürür. Yapılan testlerden sonuç çıkmaması üzerine aile, dertlerine başka bir cevap aramak durumunda kalacaktır.''

YAŞAMIN RİTMİ
Ola Simonsson ile Johannes Nilsson'ın yönettiği ve Bengt Nilsson, Sanna Persson, Magnus Börjeson'ın oynadığı ''Yaşamın Ritmi (Sound of Noise)'' filmi, polisiye sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Filmde, polis memuru Warnebring, kariyerinin en zor vakası olan müzikal bir soruşturmayla karşı karşıyadır. 6 davulcu, şehri orkestra olarak kullanır. Bu vaka müzikten nefret eden Warnebring için bir işkencedir. Son görevi de kardeşinin konserini bu ses teröristlerinden kurtarmak olur.

KANIMA GİR

Matt Reeves'in yönettiği ve Kodi Smit-McPhee, Chloe Grace Moretz, Richard Jenkins ile Elias Koteas'ın oynadığı ''Kanıma Gir (Let Me In)'', korku sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Film konusu şöyle: ''12 yaşındaki Owen içine kapanık, okulda ezilen bir çocuktur. Yan dairelerine Abby isimli küçük bir kız ve babası taşınır. Abby, Owen'a okulda kendisine kötü davranan arkadaşlarından intikamını alması için öğütler verir. O sırada kasabada işlenen şüpheli cinayetleri, Abby'nin babasının Abby'e kan temin etmek için işlediğini ve Abby'nin de eski bir vampir olduğunu öğrenir.''

AŞIRICILAR
Ürettikleri her iş heyecanla beklenen, ünlü Japon animasyon şirketi Studio Ghibli bu kez çok sevilen The Borrowers romanının uyarlamasıyla karşımızda.
Tokyo
'da bir evin yer döşemelerinin altında yaşayan küçücük ailenin maceralarına hazır olun!

''Aşırıcılar (Kari-Grashi No Arietti/Borrowers)''ı, Hiromasa Yonebayashi yönetiyor, Mirai Shida ile Ryunosuke Kamiki seslendiriyor.

Film, ''Borrower'' adı verilen, 10 cm boyunda ve normal boyutlardaki insan evlerinin yer döşemelerinin altında yaşayan bir grup ufak insan etrafında şekilleniyor.

ÖLÜMÜNE KAÇIŞ
Jerzy Skolimowski'nin yönettiği ve Vincent Gallo, Emmanuelle Seigner, Zach Cohen ile Iftach Ophir'in oynadığı ''Ölümüne Kaçış (Essential Killing)'', aksiyon sahneleriyle izleyicilerin ilgisini çekecek.

Bir Taliban askerinin, çölde Amerikan askerlerince yakalanmasıyla başlayan filmde, gözaltına alınmak için Doğu Avrupa'da gizli bir yere götürülürken araçın kaza yapması sonucu kaçma fırsatı bulan askerin yaşadıkları anlatılıyor.

3-ÜÇ
Ünlü Alman yönetmen Tom Tykwer'den, en derin arzularımızı ve özlemlerimizi irdeleyen, seksi, hafif ve devrimci bir film.

Sophie Rois, Sebastian Schipper, Devid Striesow ile Annedore Kleist'in oynadığı ''3-Üç (Drei - Three)'' filminin konusu şöyle:

''Haber sunucusu Hanna ve sanat teknisyeni Simon, 20 yıllık beraberliklerine, çeşitli ilişkiler, çocuk sahibi olma isteği, beraber eve çıkma gibi duyguları sığdırır, ancak artık işler yolunda gitmez. Ta ki ikisi de birbirlerinden habersiz aynı erkeğe aşık olana kadar.''

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE
Dermot Mulroney'in yönettiği, Mandy Moore, Kellan Lutz, James Brolin ile Jane Seymour'un oynadığı ''İyi Günde Kötü Günde (Love Wedding Marriage)'' filmi, komedi sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.

Filmde, evlilik danışmanı olan Ava'nın hayatı, hiç beklemediği bir anda, anne ve babasının boşanma haberiyle altüst olur. Kendi düğününün üzerinden çok az bir vakit geçmişken, anne ve babasının evliliklerinin 30. yılı şerefine bir davet vermek üzereyken yaşanan bu gelişme, tüm planları mahvedecek. Ava, ne yapıp edip bu evliliği kurtaracaktır.

KAZANANLAR KULÜBÜ
Senarist-yönetmen Tom McCarthy bir kez daha insan ilişkilerine odaklandığı yeni filminde alışılmadık karakterlerin birbirine bağı üzerinden ilişkilerdeki nüans ve derinliği ele alıyor. McCarthy''nin usta dokunuşuyla dram ve komedinin dengeli biçimde içiçe geçtiği Kazananlar Kulübü''nde, kırık kalpler ve dokunaklı insan ilişkileri öne çıkıyor.

Cesaretini ve ümitlerini kaybetmiş bir avukat olan Mike Flaherty (Paul Giamatti), aynı zamanda bir lisede gönüllü olarak güreş koçluğu yapmaktadır ve ailesine destek olmak üzere şaibeli biçimde giriştiği bir davada çok yetenekli, başarılı bir güreş atletiyle yolları kesişir. Böylece tam iki yakası bir araya gelecekken, çocuğun uyuşturucu rehabilitasyonu gören annesi beş kuruşsuz halde ortaya çıkar ve kurdukları garip düzeni tehdit eden bir unsur olur...

40
Emre Şahin'in yönettiği ve Ntare Guma Mbaho Mwine, Deniz Çakır, Ali Atay ile Rıza Akın'ın oynadığı ''40'' filmi, dram sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.

Filmin konusu şöyle: ''Diyelim önünüze pat diye bir çanta dolusu para düştü. Talih kuşu mu? Dualarınız mı kabul oldu? Bir çeşit yazgı mı? Yoksa hepsi birden mi? İstanbul'un dolambaçlı sokaklarında geçen 40 işte bu soruların yanıtlarını arıyor. 12 milyon nüfuslu kentte birbirini tanımayan üç kişi kendilerine bir yol bulmaya çalışırken bir çantanın peşine düşer.''

ÇATI KATI
Antoinette Beumer'ın yönettiği ve Anna Drijver, Katja Herbers, Kim van Kooten ile Barry Atsma'nın oynadığı ''Çatı Katı (Loft)'' filmi, gerilim sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Filmin konusu şöyle: ''Evli beş arkadaş, sevgilileriyle buluşmak için bir çatı katı kiralar. Çatı katının 5 tane anahtarı vardır ve her şey planladıkları gibi gitmektedir. Bu durum çıplak bir kadın cesedinin çatı katındaki yatakta bulunmasına kadar devam eder. Bu meçhul kadın bir anda her şeyi altüst eder ve 5 arkadaş birbirleri hakkında ne kadar az şey bildikleri gerçeğiyle karşı karşıya kalır.''

YAĞMURU BİLE
İspanya'nın 2011 Oscar adayı Yağmuru Bile, yönetmenlik, Kristof Kolomb ve temel insan hakları mücadelesini bir araya getiriyor. Senaryosu Ken Loach'un daimi senaristi Paul Laverty tarafından yazılan film, Icíar Bollaín'in 2007 yapımı dedektiflik hikâyesi Matahariler'in başarısını takip ediyor.

Takıntılı idealist Sebastian, Kristof Kolomb ile ilgili bir film çekmeye kararlıdır, ama bu Hıristiyan kahramanın mitini tersine çevirecek, açgözlülüğünü ve vahşi eğilimlerini gösterecektir. En ucuz ve Latin Amerika'da en "yerli" ülke olan Bolivya'daki çekimler sırasında, Kolomb'dan 500 yıl sonra toplumsal huzursuzluk patlar. Halk en temel hayati madde olan su için savaşmaya başlamıştır.

AŞKIN HALLERİ
Michel Leclers'in yönettiği ve Jacques Gamblin, Sara Forestier, Zinedine Soualem ile Carolo Franck'ın oynadığı ''Aşkın Halleri (Le Nom Des Gens- The Names of Love)'' filmi, komedi sahneleriyle izleyicilerin yüzünü güldürecek.

Filmde, Fransa'da yaşayan özgür ruhlu ve sol görüşlü Arap genç kız Baya, kadınlığını kullanarak muhafazakar erkekleri kendi politik yaşam tarzıyla tanıştıran deli dolu biridir. Fakat orta yaşlarındaki apolitik Yahudi veteriner Arthur ile karşılaştığında işler biraz karışır.

Şen şakrak bir romantizm ve şehvetli bir mizahla örülü bu çılgın komedi; kaygan bir sosyo-politik zeminde duran Arap-Yahudi ilişkilerine, anti-Semitizme, mülteciliğe, ırksal ve kültürel kimliğe dair güçlü ve cesur bir söylemi ustaca perdeye taşıyor.

HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI 2
Çarşamba günü tüm dünya ile aynı anda gösterime giren David Yates''in yönettiği final serisinde, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu`na dönmeyen Harry Potter, Dumbledor''un ona bıraktığı görevi tamamlamaya çalışıyor.

Yanında Ron ve Hermione''yle, bir yandan Voldemort''tan ve onun Ölüm Yiyenler''inden kaçarken bir yandan da Hortuluk''ları yok etmek, Ölüm Yadigarları''nın sırrını keşfetmek zorunda olan Harry kendi geçmişiyle ilgili pek çok şey öğrenir... Destansı finalde, iyi ile kötünün mücadelesi büyücüIük dünyasını büyük bir savaşın içine sokmuştur. Tehdit hiçbir zaman bu kadar büyük olmamıştır ve artık hiçbir yer güvenli değildir. Bu arada, Lord Voldemort ile son karşılaşmasına gittikçe yaklaşan Harry Potter'ın en büyük fedakarlığı yapması gerekecektir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
olanlar, vizyonda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Red 2 vizyonda! Sametold Sinema Dünyası 0 04 Ağustos 2013 19:10
Öyle İnsanlar Var ki... [Destek Olanlar/Köstek Olanlar/Etkisiz Eleman Olanlar] Hayal IF Ekstra 1 16 Ekim 2010 15:55
Alkolle Arasi Iyi Olanlar Kokteyl Hazirlasin Becerikli Olanlar Berna Oyun Dünyasından Son Haberler 4 28 Haziran 2007 04:47