IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

2Beğeni(ler)
  • 2 Post By PauL

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Aralık 2011, 16:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2012'ye damga vuracak 8 Türk filmi!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu Son Olsun'' Yönetmenliğini Orçun Benli'nin yaptığı, senaryosunu Orçun Benli ve Şükrü Üçpınar'ın yazdığı, görüntü yönetmenliğini Vedat Özdemir'in üstlendiği ve müziklerinde ise Cahit Berkay'ın imzası bulunan ''Bu Son Olsun'' Ocak ayının ilk haftasında, 6 Ocak'ta vizyonda. Filmde, kendilerine Balat semtini mesken tutmuş 5 evsiz arkadaşın, yani Yaşar (Mustafa Uzunyılmaz), Apo (Orhan Ekşin), Kovboy Ali (Ferit Kaya), Cevat (Volga Sorgu) ve Ertuğrul'un (Ufuk Bayraktar) hikayesi anlatılıyor. Filmde ayrıca onlarla aynı mahallede yaşayan ve sol gruplardan birine üye olan Sinan (Engin Altan Düzyatan) ile Lale (Hazal Kaya) arasındaki aşk da işleniyor. Filmde, sokaklarda başlayan hikaye, bir dizi yanlışlıklar komedisi sonucu evsizlerin kendilerini siyasi mahkumlarla birlikte aynı cezaevinde bulmasıyla devam ediyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Son Durak'' Kahramanlarının ''Biz her türlü şiddete karşıyız!'' dediği ''Kurtuluş Son Durak'' filmi de yine 6 Ocak'ta perde diyecek. Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın yaptığı ve senaryosunu Barış Pirhasan'ın yazdığı filmde, Demet Akbağ, Belçim Bilgin, Asuman Dabak, Nihal Yalçın, Ayten Soykök, Damla Sönmez, Mete Horozoğlu, Yavuz Bingöl, Hüseyin Soysalan, Tuncer Salman, Ahmet Mümtaz Taylan ve Tolga Karaçelik rol alıyor. Filmde, hayatını yatalak babasına adamış Vartanuş (Demet Akbağ), mafya babası sevgilisinin metresliğinden, eşi olmaya asla geçemeyeceğini anlayan Goncagül (Nihal Yalçın), çocuklarına ilişmediği sürece günlük koca dayaklarına alışmış Gülnur (Ayten Soykök) ve annesinin yediği her tokadı kendi ruhuna da yiyen kızı Tülay (Damla Sönmez), hayatı pembe görmeye çalışan kuaför Füsun (Asuman Dabak) ile mahalleye yeni taşınan psikolog Eylem'in (Belçim Bilgin) hikayesi anlatılıyor


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali''nde, ''SİYAD Ulusal En İyi Film'', ''En İyi İlk Film'', ''En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Tilbe Saran)'', ''En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Erkan Avcı)'' ve ''En İyi Görüntü Yönetmeni (Norayr Kasper)'' ödüllerini alan ''Zenne'', 13 Ocak'ta vizyona girecek. Senaryosu 2008 yılında öldürülen Ahmet Yıldız'ın gerçek hikayesinden esinlenilerek kaleme alınan filmi, Caner Alper ve Mehmet Binay yönetti. Filmde, Kerem Can, Erkan Avcı, Giovanni Arvaneh, Rüçhan Çalışkur, Tilbe Saran rol aldı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Güzel Günler Göreceğiz'' ''48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali''nde ''En İyi Film'' seçilen ''Güzel Günler Göreceğiz'', 3 Şubat'ta beyaz perdede olacak. Hasan Tolga Pulat'ın yönettiği ve Uğur Polat, Nesrin Cevadzade, Buğra Gülsoy, Feride Çetin'in rol aldığı film, bir gün içinde ve İstanbul'da geçiyor. Hikaye, 5 farklı karakterin, yani Cumali, Ali, Figen, İzzet ve Anna'nın kesişen yollarını anlatıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

'Süper Türk'' Tamer Karadağlı'nın yönettiği ve oynadığı ''Süper Türk'' de 17 Şubat'ta vizyona girecek. Arzu Balkan ve Suna Keskin'in de rol aldığı filmin senaryosunu İzlen Erdem yazdı. Karadağlı'nın canlandırdığı ''Süper Türk'', çengelli iğneyle tutturulmuş pelerini, yıldız arması, tespihi ve topuklarına bastığı yumurta topuk ayakkabılarıyla dikkat çekiyor. Filmde, uzaydan gelen ve bir gün kazara yetenekleri deşifre olan ve televizyon kanaları arasında mekik dokuyan süper kahramanın hikayesi seyirciyle buluşuyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Fetih 1453'' Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethini konu alan ''Fetih 1453'', vizyona girecek en iddialı yerli film. Bugüne kadar çekilmiş en yüksek bütçeli yerli sinema filmi olma özelliği taşıyan ''Fetih 1453'', 17 Şubat'ta sinemaseverlerle buluşacak. Yönetmenliğini Faruk Aksoy'un yaptığı filmin senaryosu Atilla Engin ve İrfan Saruhan tarafından kaleme alındı. Çekimleri yaklaşık 3 yıl süren filmin müziklerini de Fazıl Say yaptı. Fatih Sultan Mehmet'i Devrim Evin, Ulubatlı Hasan'ı İbrahim Çelikkol, Urban'ın kızı Era'yı Dilek Serbest'in canlandırdığı filmde, Recep Aktuğ, Erden Alkan, Cengiz Coşkun, Şahika Koldemir, Naci Adıgüzel, Ali Rıza Soydan, Edip Tüfekçi ve Sedat Mert de rol aldı. 1451 yılında Fatih Sultan Mehmet'in fetih planlarını yaptığı andan başlayan filmde, 3 boyutlu animasyonlar da yer alıyor


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
''Sen Kimsin?'' Ozan Açıktan'n yönettiği Tolga Çevik, Zeynep Özder, Köksal Engür, Toprak Sergen ve Pelin Körmükçü'nün de rol aldığı ''Sen Kimsin?'', 24 Şubat'ta vizyona girecek. Filmin konusu şöyle: ''Dedektif Tekin (Tolga Çevik) ve trafik polisliğinden emekli İsmail (Köksal Engür), kayıp bir kız vakasının peşine düşerler. Fakat bu macera başlarına hiç beklenmedik işler açacak, bilmedikleri oyunlara ve hesaplara karışacaklardır. Olayı çözmeye çalışırken kendi bildiklerini okuyan ikili başlarına gelen işlerden paçayı sıyırmaya çalışırlar.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2012ye, 8, damga, filmi, türk, vuracak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2009'a damga vuracak filmler Jady Sinema Dünyası 0 06 Ocak 2009 21:30