IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
22Beğeni(ler)

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Kasım 2013, 17:52   #291
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Vizyondaki yeni filmler. 28.11.2013





Bu hafta, 6 film vizyona giriyor


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




"TAMAM MIYIZ?"

Aslı Enver, Gürkan Uygun, Aras Bulut İynemli, Sumru Yavrucuk ve Deniz Celiloğlu gibi isimlerin rol aldığı filmde kullanılan müzikler arasında, Fikret Kızılok'un "Düşler", Jason Mraz'in "Life Is Wonderful", Aytekin Ataş'ın "Söylenmemiş" ve Sıla'nın "Tamam mıyız?" eserleri de bulunuyor.

Dram sevenleri salonlara çekmeyi hedefleyen filmin konusu şöyle:

"İhsan, bedensel engeli nedeniyle annesine bağımlı olarak yaşamak zorunda olan ve içerisinde kısılıp kaldığı bu hayata hergün daha fazla küsen genç bir adamdır. Hayalleri vardır; asla gerçekleşmeyeceğini düşündüğü bu hayallerin uktesi ve annesine yük olduğu fikrinin ağırlığıyla, yaşamdan kopmaktadır. Temmuz ise idealleri doğrultusunda baba evinden ayrılan ve bu süreçte ayaklarının üzerinde durmak için çabalayan bir heykeltıraştır. Geçinebilmek amacıyla, çocuk romanlarında çizerlik yapar ve mutlu bir ilişkisi de vardır. Her şey böylesine yolunda giderken, kız arkadaşı tarafından terk edilmesi ve üstüne işten çıkarılması, hayatını altüst eder. Temmuz ve İhsan'ın yolları, hayatlarının böylesine karanlık bir döneminde kesişir ve bu tesadüf, ikisinin de yeniden doğmasını sağlar."

"DANIŞMAN"

Brad Pitt, Cameron Diaz, Penelope Cruz ve Javier Bardem gibi isimlerin rol aldığı "Danışman", gerilim meraklılarını sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.

Ridley Scott'ın yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu ise Cormac Mccarthy'nin yazdığı gerilim türündeki filmde, başarılı bir avukat olan Counselor, son zamanlarda yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı bir karar verir ve kendisini uyuşturucu ticaretinin ortasında bulur. Reiner isminde bir iş adamıyla iş yapamaya başlayan Counselor'ın girdiği ekiple planladığı uyuşturucu sevkiyatı, beklediği gibi gitmeyince kendilerini bir can pazarı içerisinde bulurlar.

"RUHLAR BÖLGESİ BÖLÜM 2"

James Wan'ın yönettiği, Leigh Whannell'ın senaryosunu yazdığı, "Ruhlar Bölgesi Bölüm 2"de, Rose Byrne, Patrick Wilson, Leigh Whannell, Ty Simpkins ve Barbara Hershey, izleyiciyle buluşuyor.

Kendilerini tehlikeli bir şekilde ruhsal dünyaya bağlayan gizemli çocukluk sırlarını açığa çıkarma peşindeyken musallat olunan Lambert ailesini anlatan ünlü korku filminin devamı niteliğindeki "Ruhlar Bölgesi Bölüm 2"nin hikayesi şöyle:

"Lambert ailesi, çocuklarını esir alan şeytan ve ruhlardan kurtulmayı başardıktan sonra, çareyi bulundukları yeri terk edip oğulları Dalton'ı büyükannesi Lorraine'in yanına götürmekte bulurlar. Böylece hepsi güvende olacak ve yeni bir sayfa açacaklardır. Ancak yakalarına yapışan lanet burada da peşlerini bırakmaya niyetli değildir. Bu kez baba Josh'a musallat olan kötü ruhları yetenekleri sayesinde önceden hisseden küçük Dalton, elinden geleni yapar; ancak Josh günbegün bu belaya karşı daha savunmasız hale gelmektedir. Diğer aile üyeleri de Josh'a yardım etmeye çalıştıkça işler daha da karışık bir hal almaya başlar. Bir süre sonraysa ruhlar ve kendi dünyaları arasındaki bağlantının sırları yavaş yavaş açığa çıkar."

"BİR VAMPİR HİKAYESİ"

Yönetmenliğini Neil Jordan'ın yaptığı fantastik gerilim türündeki "Bir Vampir Hikayesi"nin senaryosunu Moira Buffini yazdı.

Oyuncu kadrosunda, Gemma Arterton, Saoirse Ronan, Jonny Lee Miller, Sam Riley ve Tom Hollander gibi isimler bulunan filmde, 200 yıldır insan kanıyla hayatta kalan vampirler olan Clara ve kızı Eleanor'un bir İngiliz kasabasına sığındıktan sonra yaşadıkları konu alınıyor.

"YARIM KALAN ŞARKI"

İstanbul Film Festivali'nde de gösterilen "Yarım Kalan Şarkı"'da Terence Stamp, Vanessa Redgrave ve Gemma Arterton izleyici karşısına çıkacak.

İngiltere ve Almanya ortak yapımı olan filmi, Paul Andrew Williams, yazıp yönetti.

İngiliz Bağımsız Film Ödülleri'ne üç dalda aday olan filmin konusu şöyle:

"Aksi ve huysuz Arthur, kanserle boğuşan çok sevdiği karısı Marion'un ısrarıyla, yerel bir koroya katılır. Arthur, karısının neden böyle alışılmadık bir koroda aptal şarkılar söylemek istediğini anlayamaz. Koronun genç ve güzel şefi Elizabeth, tüm gruba yaşam sevgisi ve enerji aşılarken, Arthur kendisine hiçbir şey için geç olmadığını ispatlayacaktır."

"NİKO 2: KÜÇÜK KARDEŞ, TATLI BELA"

"Niko 2: Küçük Kardeş, Tatlı Bela", animasyon sevenleri sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.

Kari Juusonen'ın ikinci uzun metraj çalışması olan film, Finlandiya'da gerçekleştirilen Jussi Ödülleri'ne "en iyi film", "en iyi senaryo", "en iyi sanat yönetimi" ve "en iyi müzik" dallarında aday gösterildi.

Filmde, ren geyiği Niko'nun küçük kardeşini aradığı sırada yaşadıkları anlatılıyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 31 Ocak 2014, 20:51   #292
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Vizyondaki yeni filmler.




Eyyvah Eyvah 3



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Film : Eyyvah Eyvah 3
Yönetmen: Hakan Algül

Oyuncular: Ata Demirer, Demet Akbağ, Özge Borak, Salih Kalyon, Tarık Ünlüoğlu, Ayşenil Şamlıoğlu, Serra Yılmaz

Detaylar: Çanakkale'nin Geyikli Beldesi'nde eğlenceli bir çekim süreci yaşayan ve serinin son filmi olma özelliği taşıyan Eyyvah Eyvah 3 vizyona giriyor. Ata Demirer ve Demet Akbağ gibi önemli oyuncuların yer aldığı film Hüseyin Badem ve eski dostu Firuzan'ın yeni bir macerasına odaklanıyor. Filmin serinin en iyisi olma iddiasıyla geldiğini de hatırlatalım. Hüseyin ve Firuzan'ın aradan geçen uzun süreden sonra çıktıkları serüven, bu haftanın kahkaha ihtiyacını giderecek.


Geçmiş (Le Passe)



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Film : Geçmiş

Yönetmen: Asghar Farhadi

Oyuncular: Bérénice Bejo, Tahar Rahim, Ali Mosaffa, Sabrina Ouazani, Babak Karimi, Valeria Cavalli

Detaylar
: 2013 Cannes Film Festivali de dahil olmak üzere, pek çok festivalden ödülle dönmeyi başaran, İranlı sinemacı Asghar Farhadi'nin yeni filmi Geçmiş, bu haftanın vizyona giren ikinci filmi. Son dönemin en başarılı filmleri arasında gösterilen yapım, İran'da değil Fransa'da çekilmiş ve yönetmenin kendine has üslubu ile önceki örneklerden ayrı bir yerde durmayı başarmış. Cannes'ta En İyi Kadın Oyuncu ödülünü de alan yapım, kaçırılmaması gereken bir sinema şaheseri. Farhadi'nin çok konuşulan Bir Ayrılık (Jodaeiye Nader az Simin) filminin de yönetmeni olduğunu hatırlatmış olalım.






 
Alıntı ile Cevapla

Alt 09 Şubat 2014, 15:00   #293
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Vizyondaki yeni filmler.




Para Avcısı (The Wolf of Wall Street)



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Film : Para Avcısı
Yönetmen: Martin Scorsese

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, Matthew McConaughey, Kyle Chandler
Beyazperde Eleştirisi: Oktay Ege Kozak
Detaylar: Kült yönetmen Martin Scorsese'in bir kez daha DiCaprio ile bir araya geldiği yeni filmi Para Avcısı, bu haftanın birbirinden güçlü filmleri arasında özel bir mücevher gibi parlıyor. Gerçek bir karakterin, şaşılası hayat hikayesinden uyarlanan yapım, broker'lık mesleği sayesinde Wall Street piyasasında kimsenin kazanamayacağı parayı kazanmayı başaran genç bir borsacının alkol, seks, uyuşturucu ile geçen hayatının inanılması zor detaylarını paylaşıyor. Film bu yılın Akademi Ödülleri'nin de gözdelerinden bir tanesi olmayı da başardı.


Herkül: Efsane Başlıyor (The Legend of Hercules)



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Film : Herkül Efsane Başlıyor
Yönetmen: Renny Harlin

Oyuncular: Kellan Lutz, Gaia Weiss, Scott Adkins, Roxanne McKee, Liam Garrigan, Liam McIntyre, Rade Serbedzija
Beyazperde Eleştirisi: Fırat Ataç
Detaylar: Üç Oscar adaylığı bulunan Dağcı (Cliffhanger), Zor Ölüm 2 (Die Hard 2) ve Mavi Korku (Deep Blue Sea) gibi filmlerin yönetmeni Renny Harlin, şimdiye kadar sayısız uyarlaması bulunan Herkül'e farklı bir yorum getirdiği iddiası ile karşımızda! Kaynağını mitolojiden alan Herkül hikayesi bu sefer enteresan bir yol izliyor ve işin fantastik tarafını bir parça da olsa arka planda tutarak, işin insani boyutlarına eğiliyor. Tanrı Zeus'un ölümlü bir kraliçeden doğan oğlu Herkül ya aşık olduğu kadın için çabalayacaktır, ya da kaderini yerine getirerek hüküm sürmekte olan kötü imparatoru alaşağı edecektir. Herkül: Efsane Başlıyor filmi, haftanın macera ve aksiyon eksiğini kapatacak.


Mr. Banks (Saving Mr. Banks)



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Film : Mr. Banks
Yönetmen: John Lee Hancock

Oyuncular: Tom Hanks, Emma Thompson, Paul Giamatti, Jason Schwartzman, Bradley Whitford
Beyazperde Eleştirisi: Ali Ulvi Uyanık
Detaylar: Disney'in bol ödüllü klasiği Marry Poppins'in nasıl beyazperdeye uyarlandığını çift katmanlı bir hikaye akışı ile anlatan Mr. Banks bu haftanın en iyi filmlerinden bir tanesi. Baş rollerinde Walt Disney'i canlandıran Tom Hanks'i ve bir başka ödüllü aktör Paul Giamatti'yi misafir eden film, dünyaca ünlü Marry Poppins'in nasıl gerçeğe dönüştüğünü usta işi bir dille aktarıyor. Walt Disney ünlü romanı sinemaya uyarlamak istemektedir ancak önünde eserin yazarı P.L. Travers ve onun haklı istekleri durmaktadır. Bu iki önemli ismin hayatlarından mühim kesitler de sunan Mr. Banks filmi, aynı zamanda babalar ve evlatları teması üzerinden çok önemli mesajlar veriyor.


Lego Filmi (The Lego Movie)



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Film : Lego Filmi
Yönetmen: Phil Lord, Chris Miller

Oyuncular: Chris Pratt, Will Arnett, Morgan Freeman, Elizabeth Banks, Will Ferrell, Jonah Hill
Beyazperde Eleştirisi: Duygu Kocabaylıoğlu
Detaylar: Liseli Polisler (21 Jump Street) ve Köfte Yağmuru (Cloudy With A Chance Of Meatballs) gibi alanının başarılı filmlerini beraber yönetmiş olan Lord ve Miller'ın başında bulunduğu Lego Filmi projesi bu haftanın tek animasyon çalışması. Sadece çocuklara değil, küçüklüğünü Lego'lar ile geçirmiş nice yetişkine de hitap eden animasyon filmi, bizleri Lego'nun inanılmaz dünyasında, birbirinden meşhur süper kahramanların eşliğinde, inanılması güç bir serüvene davet ediyor. Orijinal seslendirme kadrosunda Hollywood'un pek çok ağır topuna sahip olan Lego Filmi, Lego evrenindeki sıradan biri olan Emmet'ın bir yanlışlık sonucu bu dünyayı kurtaracak olan seçilmiş kişiye dönüşmesini anlatıyor.


Daire



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Film : Daire
Yönetmen: Atıl İnaç

Oyuncular: Fatih Al, Nazan Kesal, Erol Babaoğlu, Selen Uçer, Kanbolat Görkem Arslan, Çağlar Çorumlu
Beyazperde Eleştirisi: Banu Bozdemir
Detaylar: Altın Koza'da, yönetmen Atıl İnaç'a En İyi Yönetmen ödülünü kazandıran Daire filmi bu haftanın tek yerli yapımı. Hayal ve gerçeğin aykırı bir üslup ile iç içe geçtiği filmde Feramus adlı bir öğretim görevlisinin, babasının ölümü ile memleketine dönüşü, tanıştığı yeni kişiler ile birlikte yepyeni bir anlamsızlık denizine sürüklenişi anlatılıyor. Kentsel dönüşümün kasabaları dahi tehdit eder hale geldiğine tanık olduğumuz Daire filmi bu haftanın kara mizaha da yer yer sırtını dayayan başarılı dram projesi olarak öne çıkıyor.










 
Alıntı ile Cevapla

Alt 07 Mart 2014, 19:23   #294
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Vizyondaki yeni filmler.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


"SINIRSIZLAR KULÜBÜ"

Yönetmen Jean Marc Vallee imzası taşına ve 86. Oscar Ödülleri'nden 3 ödülle dönen "Sınırsızlar Kulübü/Dallas Buyers Club", vizyona girecek. Senaryosunu Craig Borten'in kaleme aldığı filmde, Matthew McConaughey, Hilary Swank, Jennifer Garner, Jared Leto, Denis O'Hare'nin rol aldı. Teksaslı bir elektrikçi Ron Woodroof'un gerçek yaşam öyküsünü beyazperdeye taşıyan filmde, 1986'da AIDS hastası olduğunu öğrenen ve 6 ay ömür biçilen Woodroof'un alternatif tedavi yöntemlerini deneyerek, 6 yıl daha yaşama mücadelesi anlatılıyor. Film, 86. Oscar ödüllerinde Matthew McConaughey'e "En İyi Erkek Oyuncu", Jared Leto'ya "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu", Adruitha Lee ve Robin Mathews'a "En İyi Saç ve Makyaj Tasarımı" ödülü getirdi.

"300: BİR İMPARATORLUĞUN YÜKSELİŞİ"

Dünyada büyük beğeni toplayan "300 Spartalı" filminin devamı "300: Bir İmparatorluğun Yükselişi/300: Rise of an Empire" vizyona girecek. Frank Miller'ın grafik romanı Xerxes'ten uyarlanan ve "300 Spartalı" yapım ekibinin, çok eski bir efsaneye sinemacılığın en gelişmiş teknolojisini kullanarak yeniden hayat verdiği filmin yönetmenliğini Noam Murro'nun yaptı. Başrollerini Lena Headey, Eva Green, Rodrigo Santoro ve Sullivan Stapleton'un oynadığı filmde mücadele karadan denize taşındı. "300 Spartalı"dan sonra yaşananları konu alan film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldikleri büyük Artemis Savaşı'nı konu alacak. Filmin baş kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ve Atinalı ünlü general Themistocles olacak. Filmin setleri ve fonların tamamı sanal dünyada yaratıldı.


"ÖMER"

"Vaat Edilen Cennet/Paradise Now" filmiyle uluslararası festivallerden ödülle dönen Filistinli yönetmen Hany Abu-Assad'ın son filmi "Ömer/Omar", haftanın merakla beklenen yapımlarından... Bu yıl Oscar ödüllerinde Filistin'in "Yabancı Film Dalı"ndaki adayı olan filmin senaryosunu da Assad yazdı. İsrail istihbaratıyla kedi-fare oyununa giren ve aşkı uğruna ölümü bile göze alan Filistinli bir delikanlının hikayesini anlatan film, 2013 Cannes Film Festivali'nde "Belirli Bir Bakış Bölümü Jüri Özel Ödülü", 2013 Asya Pasifik Film Ödülleri'nde "En İyi Film", 2013 Dubai Uluslararası Film Festivali'nde "
En iyi Film" ve "En İyi Yönetmen" ödüllerini aldı. Filmin konusu özetle şöyle:

"İşgal altındaki Filistin'i ayıran Tecrit Duvarı. Ömer, duvarın bu tarafında ailesiyle yaşayan ve bir özgürlük savaşçısı, diğer tarafına geçtiğinde ise sevgilisi için her türlü fedakarlığa hazır duygusal bir aşık. Duvarın bu tarafındaki Ömer, diğer taraftaki gizli aşkı Nadia'yı görmek için her türlü fedakarlığa katlanmaya ve atılan kurşunlardan kaçmaya alışıktır."

"KUŞLAR ŞEHRİNDE MACERA"
Haftanın 3 boyutlu animasyon filmi "Kuşlar Şehrinde Macera"nın yönetmenliğini, ilk uzun metrajlı işine imza atan Wayne Thornley yaptı. Senaryosunu Camilla Bubna-Kasteliz, Andrew Cook, Raffaella Delle Donne'nin ortaklaşa yazdığı filmin müzikleri Bruce Retief imzası taşıyor.

Seslendirme kadrosunda Yekta Kopan'ın da yer aldığı filmin konusu özetle şöyle: "Bir kartal olan Kai, Zambezia isimli kuşlar şehrine doğru yola çıkar. Burada hem kökenlerini bulmak hem de şehri savunanların parçası olmak ister. Sert bir adam olan babası Tendai ile uzaklarda yaşayan Kai, Zambezia'dan leylek Gogo ve onun co-pilotu çulha kuşu Tini hayatına girince orada daha canlı bir hayat olduğunu anlar."

"SİLSİLE"
Yapımcılığını Necati Akpınar ve Tunay Vural'ın yaptığı "Silsile" haftanın yerli yapımlarından. Reklam filmlerinden tanınan Ozan Açıktan'ın yönettiği filmin başrollerini Nehir Erdoğan, Tardu Flordun, İlker Kaleli ile Esra Bezen Bilgin paylaştı. Bir geceden sabahın ilk ışıklarına uzanan olaylar silsilesini Cem Akaş, Ozan Açıktan ve Faruk Özerten'in kaleminden beyazperdeye aktaran film, İstanbul Karaköy'de çekildi. Filmin müziklerini Burak Güven yaptı.

"BİZUM HOCA"
Haftanın yerli komedi filmi "Bizum Hoca", Trabzon'da geçen bir hikaye... Senaryosunu yazan Yılmaz Okumuş'un Serkan Acar ile birlikte yönettiği filmin müziklerini Kemal Sahir Gürel yaptı. Filmde, başrol oyuncusu Cezmi Baskın'a Levent Ülgen, Serhat Özcan, Sabriye Kara, Erdem Baş, Seymen Aydın, Mehmet Usta, Şamil Kafkas, Adem Yılmaz, Özge Gürel, Semih Habiboğulları, Volkan Girgin, İsrafil Köse, Tahsin Taşkın, Alay Cihan, Pınar Şenol, Hülya Polat, Flourent Malouda, Jose Bosingwa ve İbrahim Yattara eşlik ediyor.

Film, Trabzon'un bir köyüne tayini çıkan resmi imamın gelmesi gecikince köylüler tarafından imam olmasına karar verilen "Bizum Hoca"nın, köyün ortasından geçen HES inşaatı mücadelesi ve gerçek imamla olan olaylarını konu ediniyor.

"MAVİ DALGA"
Türkiye, Almanya, Hollanda ve Yunanistan ortak yapımı olan "Mavi Dalga"yı, senaryosunu da yazan Zeynep Dadak ile Merve Kayan birlikte yönetti. Filmin çekimleri Balıkesir ve çevresinde yapıldı. Dadak ve Kayan'ın ilk uzun metrajlı filminin uluslararası prömiyeri, 64. Berlin Film Festivali'nde yapıldı. Filmde, Ayris Alptekin, Barış Hacıhan, Onur Saylak ile Tülin Özen rol aldı. Antalya Film Festivali'nden de ödülle dönen film, Balıkesir'de yaşayan Deniz'in hikayesini anlatıyor.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 16 Şubat 2021, 19:00   #295
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Vizyondaki yeni filmler.




takip edeceğimz güzel filimler var tşkler

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
filmler, yeni, vizyondaki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Vizyondaki tüm filmler (Kasım) Deep Sinema Dünyası 8 28 Ekim 2014 17:04
Vizyondaki Filmler [sinema.com] el33t mIRC Scripting Hazır Kodlar 24 01 Ocak 2011 01:13
Vizyondaki bazı filmler Sükût Sinema Dünyası 4 20 Kasım 2007 21:19