IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Nisan 2020, 15:06   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kenneth Branagh, "Thor" ile "Artemis Fowl"a Hazırlanmış!




Kenneth Branagh'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Artemis Fowl, uzun süreli vizyona girme mücadelesini atlatarak Disney+ ile anlaştı. Yakında online olarak izleyicileriyle buluşacak olan Artemis Fowl hakkında yönetmen Branagh, Empire Magazine ile konuştu ve filminden detaylar verdi.

Thor, Jack Ryan: Gölge Ajan, Doğu Ekspresinde Cinayet, Cinderella, All Is True gibi yapımların yönetmen koltuğunda bulunan Kenneth Branagh, Artemis Fowl'a imzasını atan isim oldu. Başrolünde Ferdia Shaw ve Colin Farrell'ın bulunduğu Artemis Fowl, geçtiğimiz yılın Ağustos ayından bugüne vizyona girmeye çalışıyordu. Son olarak ise 12 Haziran tarihinde gösterime girmek üzere streaming platformu olan Disney+ ile anlaşma sağlandı. Kenneth Branagh ise filmi izleyicilerle buluşmadan önce bir röportaj verdi. Thor filminin onu Artemis Fowl'a hazırladığını söyleyen yönetmen şu sözleri sarf etti: "New Mexico'da bilim adamlarının önünde t-shirtünü çıkaran muazzam bir Avustralyalı sarışın ile birlikte Frost Giants'ın olduğu bir dünyada bir kez bulunduysanız, Antik Keltik ruhunu çağırıp evine yapılan troll saldırısını önleme olasılığı bulunan 13 yaşındaki bir çocukla çalışmak tuhaf gelmez. Yaratıcılık anlamında korkutucu, ancak olması gereken bu."

Artemis Fowl'un konusu ise şöyle: 12 yaşındaki Artemis Fowl, sayısız suç dehasını barındıran bir soydan gelmektedir. Aynı zamanda bir dahi olan Artemis, babasının ansızın ortadan kaybolması ile birlikte bir maceraya atılmak zorunda kalır. Bu büyük gizemi aydınlatabilmek için güçlü ve gizli bir peri ırkıyla mücadele etmesi gereken Artemis, kendini rakiplerine karşı giriştiği bir güç ve kurnazlık savaşında bulur... Kenneth Branagh'ın kamera arkasına geçtiği filmin oyuncu kadrosunda Hollywood'un taze keşfi Ferdia Shaw, Colin Farrell, Lara McDonnell, komedinin sevilen yüzlerinden Josh Gad, Nonso Anozie, Tamara Smart, Miranda Raison, Josh McGuire, Hong Chau, Nikesh Patel, Michael Abubakar, Jake Davies, Rachel Denning, Matt Jessup, Simone Kirby, Sally Messham ve Adrian Scarborough bulunuyor.

Artemis Fowl, 12 Haziran'da Disney+'taki izleyicileriyle buluşacak. Ancak ülkemizde henüz Disney+ yayına açılmadı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


beyazperde.com

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
artemis fowl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık