IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Nisan 2020, 14:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Chad Stahelski ve David Leitch, Matrix 4 Ekibinde Yer Alacak!




Keanu Reeves ve Carrie Anne Moss'un dahil olduğu bir kadroyla birlikte Matrix 4 geri dönüyor. Açıklanan yeni bilgilere göre, Matrix serisinde dublörlük yapan ve ardından yönetmenliğe adım atan Chad Stahelski ve David Leitch, Matrix 4 ekibine katıldı.

Orijinal Matrix üçlemesinde dublör olarak görev alan Chad Stahelski ve David Leitch, Matrix 4'ün kadrosuna resmi olarak katıldı. John Wick serisinin yönetmen koltuğuna oturan Stahelski, Collider'a verdiği bir röportajda, dublörlere ve oyunculara dövüş ve koreografi eğitimi vermeleri için çağrıldıklarından bahsetti. Yönetmen şu sözleri sarf etti: "Gerçekten havalıydılar. Koreografi ve bazı fiziksel eğitimler için bizden yardım istediler. Belirli sekanslarda biraz yardım ediyorum, bence Dave de sekanslarda yardım ediyor. Lana'nın aileyi yeniden bir araya getirirken sevgiyle geri dönmesi oldukça eğlenceliydi. Ekipten birçok kişiyi yeniden görmek iyi oldu. Pandemi başlamadan hemen önce San Francisco'da bir dizi çekimi henüz bitirmiştik."

Stahelski'nin söylediklerine göre tıpkı orijinal üçlemede olduğu gibi Leitch ile birlikte görevi, destek ekibinde yer almak: "Bu daha çok koreografilerin yaratıcı konseptleriyle ve bunları başka şeylerle desteklemekle ilgili. Lana'yı harika yapan şey kendine özgü hareketleriyle yönetiyor olması. İşin içine lojistikin dahil olması nedeniyle önceki Matrix filmlerinde ikinci yönetmen birimine sahiptik. Ama daha sonraları ve özellikle Matrix 4'te, Lana kendine özgü bir şekilde yönetiyor."

Lana Wachowski'nin yönetmen koltuğuna oturduğu Matrix 4, kadrosuna yeni nesil birçok oyuncu kattı. Üçlemenin sonunda Neo ve Trinity karakterlerinin ölmesine rağmen Keanu Reeves ve Carrie Anne Moss'un kadroda yer alıyor olması akıllarda büyük soru işaretleri yaratmıştı. Söylenenlere göre filmin yıldızı Jessica Henwick olacak. Ayrıca oyuncular arasında Jada Pinkett Smith, Jonathan Groff, Yahya Abdul Mateen II, Neil Patrick Harris ve Toby Onwumere gibi isimler yer alacak.

Matrix 4'ün vizyon tarihi henüz coronavirüs nedeniyle değiştirilmedi. Eğer bir aksaklık yaşanmazsa 21 Mayıs 2021'de izleyici karşısında olacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


beyazperde.com

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
matrix 4


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
David Unaipon Biyografisi - David Unaipon Hayatı - David Unaipon Kimdir? AftieL Bilim Adamları 0 18 Mayıs 2014 19:10
David Wineland Biyografisi - David Wineland Kimdir - David Wineland Hayatı AftieL Bilim Adamları 0 18 Mayıs 2014 19:06
David Beckham Gardrobu, David Beckhamın Kıyafetleri Violent Ah Erkekler 9 28 Kasım 2013 20:26