IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Nisan 2020, 14:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Oyuncak Hikayesi 4"ün Yönetmeni "Transformers" Animasyonu Çekecek




Transformers serisine yepyeni bir animasyon film ekleniyor. Yıllar önce çekilen ilk Transformers çizgi filmi "Robots In Disguise"ın ardından Oyuncak Hikayesi 4'ün yönetmeni Josh Cooley, serinin geçmişine götürecek bir Transformers animasyon filmini çekmeye hazırlanıyor.

İlk uzun metraj filmini büyük beğeni toplayan Oyuncak Hikayesi 4 ile hayata geçiren Josh Cooley, yeni bir animasyon filmine imzasını atacak. Transformers serisinin geçmişine götürecek olan bir prequel animasyon filmiyle birlikte Cooley filmin yönetmen koltuğuna oturacak. Ant-Man and The Wasp'ın senaristleri Andrew Barrer ve Gabriel Ferrari ise Transformers animasyon filminin senaryosunu kaleme alacak. Cooley, Barrer ve Ferrari'nin yazdığı taslağın üzerinde yeniden çalışarak filmi hayata geçirecek.

Yeni Transformers filmi, Cybertron'da gerçekleşen Otobotlar ve Deseptikonlar arasındaki savaşı konu edinecek. Ayrıca liderler olan Optimus Prime ve Megatron'un arasındaki ilişkiye yer verecek. Daha önce çekilen animasyonlar, oyunlar ve çizgi romanlardan yola çıkıldığında Optimus Prime ve Megatron'un bir geçmişi olduğu görülüyor. Tabii Josh Cooley'in ele alacağı hikayenin orijin hikaye olup olmayacağı bilinmiyor.

Transformers serisinden son olarak Bumblebee filmini izlemiştik. Spin-off filmi Bumblebee de geçmişe götürmüştü ve nostaljik anlar yaşatmıştı. Sarı otobot Bumblebee ve genç bir kız olan Charlie'nin yolları kesişmişti. Charlie'nin Bumblebee'nin sıradan olmadığını keşfetmesi üzerine büyük macera başlamıştı.

Josh Cooley'nin Transformers animasyonunu ne zaman hayata geçireceği şimdilik bilinmiyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


beyazperde.com

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
toy


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık