22 Mart 2009, 18:01 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Napoliten Sos Napoliten Sos Malzemesi : 50 gr. yağ 400 gr. konkase domates 4 diş sarımsak 2 adet çarliston biber (ince dilimlenmiş) 100 ml. dömi glass 500 m. domates suyu maydanoz (ince kıyılmış) taze çekilmiş karabiber tuz Hazırlanışı : Yağı tencerede eritin. Konkase domatesleri ilave edip karıştırın. Sarmısağı ve çarliston biberleri ekleyerek pişirin. Dömi glas ve domates sosunu ekleyin. Tuz ve karabiberini koyun. Bir taşım kaynatıp altını kısın. Kısık ateşte koyu kıvamlı bir sos elde edinceye kadar pişirip ateşten alın ve üzerine maydonoz serpiştirin. Bu sos spagetti, ravyoli, erişte, kaneloni ve benzeri hamurişleri ile servis edilebilir. Alıntı. | |
|
Etiketler |
napoliten, sos |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
| |