![]() |
Limonlu Tereyağı Sos Limonlu Tereyağı Sos 180 gr (12 çorba kaşığı) tereyağı 1 limonun kabuğu (ince rendelenmiş) 1 kahve kaşığı tuz 1 kahve kaşığı karabiber Küçük bir kasede tereyağı tahta kaşıkla, iyice yumuşayıncaya kadar kabartınız. Limon kabuğu rendesi, tuz ve biberi katıp, karışımı ince tel süzgeçten geçirip, üstünü örterek buzdolabında soğuttuktan sonra, kullanınız. Not: Limonlu tereyağı, soğuk ordövrleri süslemek için kullanılır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:39. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk