22 Ocak 2012, 10:47 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Limonlu Tereyağı Sos Limonlu Tereyağı Sos 180 gr (12 çorba kaşığı) tereyağı 1 limonun kabuğu (ince rendelenmiş) 1 kahve kaşığı tuz 1 kahve kaşığı karabiber Küçük bir kasede tereyağı tahta kaşıkla, iyice yumuşayıncaya kadar kabartınız. Limon kabuğu rendesi, tuz ve biberi katıp, karışımı ince tel süzgeçten geçirip, üstünü örterek buzdolabında soğuttuktan sonra, kullanınız. Not: Limonlu tereyağı, soğuk ordövrleri süslemek için kullanılır. | |
|
Etiketler |
limonlu, sos, tereyağı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |