04 Nisan 2012, 10:37 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Köri Sosu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 7 adet tavuk kanadı 1 çorba kaşığı margarin Yarım kahve fincanı un 1 adet soğan 1/4 sarı elma 1/6 kereviz Yarım tatlı kaşığı köri 1 çorba kaşığı ketçap 4 su bardağı su Yarım su bardağı süt Hazırlanışı Yağı küçük bir tencere koyun ve ısıtın. Kemikleri ekleyip sarı bir renk alana kadar kavurun. Doğranmış soğanı, kerevizi, köriyi,elmayı ve ketçapı ekleyip 2 dakika kavurun. Tuzu ve suyunu ilave edin ağır ağır kaynatın. Suyunu çektikçe ekleyerek 90dakika pişirin. Üzerinde oluşan yağı ve köpükleri sıyırıp atın. Sütü ve unu iyice karıştırıp kaynayan sosa ekleyin. Ara ara karıştırarak 15 dakika daha kaynattıktan sonra süzün. | |
|
Etiketler |
köri, sosu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Köri Soslu Türlü | Dilara | Sebze Yemekleri | 0 | 01 Mayıs 2010 15:28 |
Bolognese Sosu | YapraK | Soslar | 0 | 28 Eylül 2009 16:07 |