![]() |
Trunç Sosu Trunç Sosu Tarifi İçin Malzemeler 2, 5 su bardağı trunç suyu Silme 1 çay kaşığı tuz Trunç Sosu Tarifi Yapılışı Trunç Reçeli bitti. Ilıdı ipler alındı. İster kahvaltı için reçel, ister tatlı olarak tüketebilirsiniz. Kaynama süresini arttırıp. Mevlevi tatlısı olan MURABBA yapabilirsiniz. (reçelin tüm suyu çektirilir. Taneler meyve şekerlemesi gibi ikram edilir. ) Kabuklar kullanıldı. Suyununun bir kısmı kullanıldı. Tadı ekşi ve acı arası olan trunç suyundan 2, 5 su bardağı kaldı elimizde onu ne yapalım. TRUNÇ SOSU yapalım. Nar ekşisi gibi salatalarınıza hoş aroma veren bir bir sos kaynatalım. Büyük bir cezve işimizi görecektir. Cezveye trunç suyunu ve tuzu alalım. Kaynamaya başlayınca altını kısıp 30 dakika kısık ateşte kaynatalım. Uygun bir şişe, kap ne varsa içine alıp soğuyunca buzdolabında muhafaza edelim. Her türlü salatada yarım ya da 1 yemek kaşığı kadar sos olarak kullanalım. Tavuk marine ederken de limon kabuğu yerine kullanılabilir. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:35. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk