28 Ekim 2019, 20:17 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Trunç Sosu Trunç Sosu Tarifi İçin Malzemeler 2, 5 su bardağı trunç suyu Silme 1 çay kaşığı tuz Trunç Sosu Tarifi Yapılışı Trunç Reçeli bitti. Ilıdı ipler alındı. İster kahvaltı için reçel, ister tatlı olarak tüketebilirsiniz. Kaynama süresini arttırıp. Mevlevi tatlısı olan MURABBA yapabilirsiniz. (reçelin tüm suyu çektirilir. Taneler meyve şekerlemesi gibi ikram edilir. ) Kabuklar kullanıldı. Suyununun bir kısmı kullanıldı. Tadı ekşi ve acı arası olan trunç suyundan 2, 5 su bardağı kaldı elimizde onu ne yapalım. TRUNÇ SOSU yapalım. Nar ekşisi gibi salatalarınıza hoş aroma veren bir bir sos kaynatalım. Büyük bir cezve işimizi görecektir. Cezveye trunç suyunu ve tuzu alalım. Kaynamaya başlayınca altını kısıp 30 dakika kısık ateşte kaynatalım. Uygun bir şişe, kap ne varsa içine alıp soğuyunca buzdolabında muhafaza edelim. Her türlü salatada yarım ya da 1 yemek kaşığı kadar sos olarak kullanalım. Tavuk marine ederken de limon kabuğu yerine kullanılabilir.
__________________ " Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"♥ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
Etiketler |
trunç sosu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
TRUNC(tarih,'MONTH') TRUNC(tarih,'YEAR') | hAte | MySQL | 0 | 16 Ekim 2014 15:14 |
Avcı Sosu | YapraK | Soslar | 0 | 27 Aralık 2009 07:05 |
Domates Sosu | YapraK | Soslar | 0 | 27 Aralık 2009 06:59 |