12 Ocak 2022, 16:43 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Soğan sosu Soğan sosu MALZEME ; 1 LİTRE 50 gram Margarin 600 gram Soğan ince dilimlenmiş 200 ml SU 800 ML Beşamel sos 100 ml Çiğ krema 1 Çay kaşığı tuz 1 Çimdik karabiber YAPILIŞI ;Derin bir tavada margarini ve soğanları ve suyu koyun.Üzerini kapatın ve soğanlar yumuşayıp su tamamen buharlaşıncaya kadar pişirin.Beşamel sosu ilave edip karıştırın ve bir taşım kaynatın.Ateşten alın.Kremayı ekleyip tuz ve biberi ekleyip karıştırın. NOT ;BU SOS ÇOK KOYU KIVAMDAOLUPGENELLİKLE FIRINDA KIZARTILMIŞ KOYUN ETLERİNİN YANINDA SERVİS OLUNUR
__________________ Sanalı Bıraktım | |
|
Etiketler |
soğan sosu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Soğan | Tanem | Okul Öncesi Bilmeceler | 1 | 03 Ocak 2022 15:08 |
Soğan çiçeği (Çiçek soğan) tarifi Nasıl yapılır? | Sarya | Aperatif ve Atıştırmalıklar | 0 | 16 Ocak 2021 08:06 |
Lutenista Sosu (Bulgaristan Göçmeni Sosu) | mCx | Soslar | 0 | 28 Ekim 2019 20:52 |
Soğan - Soğan Nedir - Soğan Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 21:36 |