IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Haziran 2014, 11:41   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Instagram'da Takipçi Artırmanın Yolları




Dünyaca ünlü fotoğraf paylaşım servisi Instagram'da hesabınız varsa ve takipçi sayısınız az ise; vereceğimiz ip uçları sayesinde kısa bir süre içinde çok sayıda takipçi kazanabilirsiniz. Sadece fotoğraf paylaşılabilen Instagram diğer sosyal ağlardan oldukça farklı özelliklere sahip. Fotoğraflarınızın üzerinde değişik efektler uygulayarak görsel olarak çok daha iyi fotoğraflar yakalamanız mümkün. Milyonlarca kişinin hesabı bulunan ve her gün 1 milyardan daha fazla fotoğrafın paylaşıldığı Instagram'da en önemli nokta ise takipçi sayınız. Çektiğiniz fotoğrafların daha çok insana ulaşmasını istiyorsanız takipçi sayınızı arttırmanız gerekmekte.
Peki takipçi sayımı nasıl artırabilirim? dediğinizi duyar gibiyiz. Bu yazımızı Instagram'da takipçi sayımı nasıl artırabilirim sorusuna hep birlikte cevap olacağız.
1- Önce Takip Edin!
Instagramda takipçi kazanmak için öncelikle sizin de Instagram hesabınızın olduğunu duyurmanız gerekmektedir. Bunun için Instagram'da bulunan arkadaş bulma özelliğini kullanabilirsiniz. Rehber, Facebook, Twitter ve diğer sosyal ağlardaki arkadaşlarınızı Instagram üzerinden bularak bu arkadaşlarınızı takip edin. Siz takip ettikten sonra arkadaşlarınızda sizi takip edecektir. Bu sayede takipçi sayınız artacaktır.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

2- Gizli Profilden Uzak Durun!
Profilinizi özel bir nedeniniz yok ise gizlemeyin. Çünkü fotoğraflarınızı paylaştığınız zaman fotoğraf ile birlikte eklediğiniz etiketlerden arama yapan kullanıcılar sizin fotoğraflarınızı göremeyecekler ve bu yüzden de takipçi sayınız artmayacaktır. İnsanlara profilinizi ziyaret etmeleri için izin verin. Çünkü bir çok insan çekmiş olduğunuz fotoğrafların güzelliğine karar vererek sizi takip edecektir.
3- Farklı Sosyal Ağlar Üzerinden Paylaşın!
Instagram üzerinden çekmiş olduğunuzu Instagram'da paylaşırken size diğer sosyal ağlarda paylaşma izni vermekte. Facebook, Twitter gibi diğer sosyal ağlar üzerinden de fotoğrafı paylaşabilir, bu sayede insanların Instagram hesabınıza bakıp sizleri takip etme olasılığı artacaktır.
4- Kullanıcı Bilginizi Doğru Yazın!
Profil bilgilerinizde yer alan "Sizin Hakkınızda" kısmınızı yani bir nevi biyografinizi doğru ve kısa bi şekilde yazın. Çünkü insanlar sizi takip etmeden önce tanımak isterler. En azından ne ile uğraşmayı sevdiğinizi yazabilirsiniz.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

5- Fotoğraf Paylaşırken Bilgilendirin
Fotoğraf çekip paylaşmak size takipçi kazandırmaz. Fotoğraf çektikten sonra altına mutlaka bir açıklama yazın. En azından nerede çekildiği veya o an ile ilgili bir kaç cümle yazınki sayfanızı ziyaret eden kişilerin dikkatini çekin.
6- Hobilerinizi Tanıtmaktan Korkmayın!
Instagram üzerinden hesap açıktan sonra sadece kendi ilginizi çeken ve tek kategoride fotoğraf çekmekten korkmayın. Örneğin araba veya yemek tutkunuysanız yediğiniz yemeklerin fotoğraflarını, sevdiğiniz ilginizi çeken arabaların fotoğraflarını çekip paylaşabilirsiniz. Bu sayede sizinle aynı şeylerden hoşlanan insanları bulabilir daha çok takipçi kazanabilirsiniz.
7- Hastag Kullanımına Dikkat Edin!
Fotoğrafınızı paylaşırken fotoğraf ile birlikte onlarca hastag girmeyin. Çoğu kez görmüşsünüzdür fotoğraf paylaşan bir kişi altına onlarca alakasız hastag ekleyerek görüntü ve bilgi kirliliği yaratmakta. Kullanıcılar bu tipte davranışlardan hoşlanmayarak sizi takip etmekten vazgeçebilir.
Şimdilik daha fazla takipçi kazanabilmeniz için size vereceğimiz ip uçları bunlar. Daha iyi ipuçları bulduğumuz sürece sizlerle paylaşacağız.

veteknoloji.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
artırmanın, instagramda, takipci, yolları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Instagram’a sahte takipçi virüsü bulaştı! SeckiN Diğer Sosyal Ağlardan Haberler 0 22 Ağustos 2013 22:50
Yaşam enerjimizi artırmanın yolları Zen Kişisel Gelişim 0 18 Kasım 2012 18:13
Facebook Instagram'ı, Instagram O'nu Zengin Etti! Spartacus Facebook Haberleri 0 23 Nisan 2012 21:03
Cinsel Gücü ve Şehveti Artırmanın Yolları YapraK Cinsel Sağlık 0 28 Eylül 2009 19:11