IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Kasım 2015, 18:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
BBM nedir PIN nedir..




Blackberry Messenger (BBM); internet bağlantısına sahip olan blackberry, iphone ve android telefonlarda kullanabilen bir tür ücretsiz mesajlaşama programıdır. BBM daha önceleri isminden de anlaşılacağı üzere sadece Blackberry marka telefona ait özel bir yazılımdı ve Blackberry kullanıcıları kendi aralarında ücretsiz bir şekilde mesajlaşabilmekteydi. Mobil cihazlar, akıllı telefonlar piyasasında Blackberry satış olranları azaldı ve neredeyse firma satılmaya kadar zarar etmeye başlamıştı. Blackberry firması bu durumu geciktirebilmek için akıllı bir adım atarak kendisine ait mobil cihazlarda kullandırmakta olduğu Blackberry Messenger (BBM) uygulamasını ios ve android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar için de kullanılabilir hale getirdi. Henüz windowsphone için BBM uygulaması yayınlanmamış olsa da, blackberry firması tarafından yapılan açıklama da windowsphone kullanıcıları için de BBM uygulamasını yayınlayacaklar.

BBM uygulaması ios ve android telefonlar için kullanılabilir ve marketlerinden indirilebilir hale getirildiği gündne bu yana akıllı telefon ve mobil cihaz kullanıcıları arasında hızla yayılmaya devam ediyor. BBM uygulaması yayınlandıktan çok kısa bir süre içerisinde 25 milyon kullanıcı tarafından indirilerek rakipleri olan whatsapp, viber, chaton, wechat, gibi bir çok uygulamaya göz dağı vermiş oldu. Toplamda 90 milyon kullanıcıya ulaşan BBM hızla yükselişini devam ettirecek gibi görünmektedir. Peki bu BBM uygulaması nedir, BBM ile neler yapılabilir, BBM nasıl indirilir, BBM nasıl kurulur, BBM pin numarası nasıl alınır, BBM pin numarasını nasıl öğrenebilirim, BBM pin numarası ile nasıl arkadaş ekleyebilirim, BBM pin nasıl kullanabilirim, BBM pin nedir, bbm pin, whatsapp, blackberry messenger, bbm açtırma, bbm nedir, blackberry, bbm indir, android için bbm, ios için bbm, iphone için bbm, nokia için bbm, samsung için bbm,

BBM Pin Nedir?

BBM pin numarası; kullanıcıların birbirlerini arkadaş listelerine ekleyebilmesi için gerekli olan bir tür kimlik numarası gibi blackberry messenger tarafından size tanımlanan numaradır. Blackberry Messenger (BBM) üzerinden arkadaşlarınızla konuşmak ve mesajlaşabilmek için mutlaka BBM arkadaş listenizde o kişilerin ekli olması gerekmektedir. Whatsapp ve bazı uygulamalar direk telefon rehberinizde bulunan kişilerle senkronize olabilirken, BBM sadece pin numarasını eklediğiniz kişileri BBM arkadaş listesine almaktadır. Bu nedenle BBM Pin numarasını bilmediğiniz hiç kimse ile blackberry messenger üzerinden iletişime geçemezsiniz.

Blackberry Messenger (BBM) Nasıl indirilir?

BBM, kullanmakta olduğunuz akıllı telefonların işletim sistemleri üzerinden android ise google play (playstore), iphone ise apple market gibi telefonunuzdan bu mağazalara giriş yaparak BBM şeklinde uygulama arattığınızda karşınıza gelecek ilk uygulamadır,* windowsphone için henüz windows markette yerini almadı, blackberry telefonlar için ise zaten uygulama direk yüklü bir şekilde gelmektedir.

BlackBerry developer's
BBM PIN : 2AEAA022
BlackBerry 10 ( Passport )
BlackBerry sürüm : 10.3.2.2474
Os sürüm : 10.3.2.2639

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bbm, nedir, pin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Konya Ziraat Bankası Binkonutlar Şubesi Adresi Nedir? Telefonu Nedir? PySSyCaT İç Anadolu Bölgesi 0 09 Kasım 2014 17:15
Konya Ziraat Bankası Beyşehir Şubesi Adresi Nedir? Telefonu Nedir? PySSyCaT İç Anadolu Bölgesi 0 09 Kasım 2014 17:14
Konya Ziraat Bankası Altınekin Şubesi Adresi Nedir? Telefonu Nedir? PySSyCaT İç Anadolu Bölgesi 0 09 Kasım 2014 17:13
Konya Ziraat Bankası Akşehir Şubesi Adresi Nedir? Telefonu Nedir? PySSyCaT İç Anadolu Bölgesi 0 09 Kasım 2014 17:13
Konya Halk Bankası Akşehir Şubesi Adresi Nedir? Telefonu Nedir? PySSyCaT İç Anadolu Bölgesi 0 09 Kasım 2014 16:10