IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Haziran 2022, 18:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sosyal Medyada Çekiliş Yapabileceğiniz Platform: Simpliers




Sosyal medyada büyümek ve bu büyüklüğü korumak için sıklıkla başvurulan yöntemlerden bir tanesi, çekilişler. Peki Türkiye’deki en ünlü isimlerle markaların gözdesi haline gelen Simpliers, bu başarıyı nasıl yakaladı?

Sosyal medya platformları, artık hayatımızın ayrılmaz bir parçası olmuş durumda. İnternet ve akıllı cihazlar yanımızda olduğu her an sosyal medyayı aktif olarak kullanıyoruz. Hatta sosyal ağlarda yalnızca bireysel bir kullanıcı olarak kalmıyor, bazen takipçi sayımızı artırmaya, bazen butik bir mağaza işletiyorsak satışlarımızı artırmaya bazense sesimizi duyurmaya çalışıyoruz.
Sosyal medyada ne kadar aktif olursak olalım, büyüme işi gerçekten de zor. Bu bağlamda; reklam çalışması ve paylaşımların düzenli olarak yapılması gerekiyor. Bununla birlikte; sosyal medyada büyümeyi sağlayan etkili yöntemlerden bir tanesi de çekilişler. Aktif olunan alanda hediyeler dağıtılması ya da hizmet verilmesi için yapılan çekilişler, diğer kullanıcıların doğrudan ilgisini çekiyor. Şimdi sizlere, sosyal medyada çekiliş yapmanızı sağlayan bir platform olan Simpliers’tan bahsedeceğiz.
1 milyon 600 binden fazla çekiliş yapıldı


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Aslına bakacak olursak Simpliers; sosyal medya fenomenlerinin, Trendyol gibi e-ticaret platformlarında yer alan satıcıların, içerik üreticilerinin ve büyük fenomenlerin yakından bildiği bir platform. Ayrıca Emre Aydın ve Demet Akalın gibi ünlü isimlerle birlikte Watsons, ETS Tur, Fiat Türkiye, Red Bull ve Altınyıldız gibi ünlü markalar da Simpliers’ı kullanarak sosyal medya çekilişleri yapıyorlar. Öyle ki Simpliers, bugüne dek 1 milyon 600 binden fazla çekilişe ev sahipliği yapan bir platform. Bunların ciddi bir bölümü de Instagram çekilişlerinden oluşuyordu.
Simpliers’ı rakiplerinin önüne çıkaran bazı özellikleri var. Örneğin bu platform üzerinden gerçekleştirilen çekilişlerde, gerçekten binlerce yorumun tamamı alınıyor ve sonuç sayfasında bu yorumların bir listesi gösteriliyor. Ayrıca, kazananların hesabınızı takip etmediğini otomatik olarak kontrol edebiliyorsunuz ve çekilişlerle ilgili kaç kişinin katıldığı, katılımcıların kimler olduğu gibi detay bilgiler şeffaf bir şekilde gösteriliyor. Böylelikle çekilişi düzenleyenler de çekilişe katılanlar da rahat ediyor, her şeyin güvenilir ve açıkça ortada olduğunu kendi gözleriyle görüyorlar.
Alıntıdır.

__________________
Necip Fazıl çok fazla sigara içermiş. Bir gün bir öğrencisi ona gelir ve der ki; -Hocam bugün bir rüya gördüm bütün bitkiler Allah'a secde ediyordu, bir tek tütün etmiyordu...
Üstad cevabı yapıştırır: -Getirin o kafiri yakalım..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 17 Haziran 2022, 20:22   #2
Çevrimiçi
# Forum Dedesi #
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sosyal Medyada Çekiliş Yapabileceğiniz Platform: Simpliers




Haber için sağol hayırlı olsun..

__________________
Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!!
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nuri Genç'in cenazesinde sosyal mesafe hiçe sayıldı! Görüntüler sosyal medyada yayıldı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 25 Ocak 2021 21:08
Sosyal medyada fenomen oldu Hesna Fenomen 1 14 Eylül 2018 11:44
Alem.Org Sosyal medyada. AspavA Sunuculardan Son Haberler 11 28 Nisan 2018 23:51
Sosyal medyada hadis dersleri! Deep Diğer Sosyal Ağlardan Haberler 0 20 Ocak 2012 20:04