IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mart 2024, 17:40   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
TFF'den hakemler için analiz sistemi! Süper Lig'de ilk...




TFF, "Hakem Analiz Uygulaması"nı başlattı. Süper Lig'in 30. haftası itibarıyla karşılaşmalarda mücadele edecek takımların analizlerinin, maçlar öncesinde müsabakayı yönetecek hakemlere iletilmeye başlandığı belirtildi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hakem Akademisi, Trendyol Süper Lig'de yeni bir analiz uygulaması başlattı.

Federasyonun resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'in 30. haftasından itibaren mücadele edecek takımların analizleri, maç öncesi hakemlere iletilmeye başlandı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Takımların son 3 maçı mercek altına alınacak

Bu yeni uygulama, UEFA'nın benzer bir sistemini temel alıyor ve takım dizilişi, hücum ve savunma stratejileri, geçişler, duran toplar, fauller, kartlar ve ofsayt pozisyonları gibi pek çok kritik başlık altında detaylı analizler sunuyor.

Açıklamada, bu analizlerin hakemlerin maç performanslarına katkı sağlaması ve onları daha hazırlıklı hale getirmesi amaçlanıyor.

Hakem Akademisi'nin bu yeni uygulamasında, takımların son 3 maçına ait veriler ve görüntüler dikkate alınarak analizlerin güncelleneceği ve bu sayede hakemlerin gelecek maçlara daha iyi hazırlanacağı vurgulanıyor.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde:

Hakemlerin eğitimi ve gelişimi konusunda çalışmalarına devam eden Hakem Akademisi, Süper Lig hakemleri özelinde yeni bir uygulamaya imza attı. Trendyol Süper Lig'in 30. Haftası itibarıyla maçlarda mücadele edecek her iki takımın ayrı ayrı analizleri maçlar öncesinde müsabaka hakemlerine iletilmeye başlandı.

UEFA da benzer bir uygulamayı, UEFA müsabakalarında görev alacak hakemlere yönetecekleri maçlardaki takımların analizlerini yapıp ileterek gerçekleştiriyor. Takım dizilişi, hücum anlayışı, savunma anlayışı, geçişler, duran toplar, fauller, sarı ve kırmızı kart pozisyonları ve ofsayt pozisyonları gibi başlıklar altında yapılan analizler doğrultusunda hakem maç performanslarına katkı sağlanması hedefleniyor.

Hakem Akademisi'nin bu yeni uygulamasında yapılan analizler, takımların oynadıkları son 3 maçın veri ve görüntüleri dikkate alınarak güncellenecek. Böylelikle hakemlerin oynanacak müsabakalara daha hazırlıklı ve donanımlı çıkmaları sağlanacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Atamalar yapıldı! İşte Süper Lig'de 23. haftada düdük çalacak hakemler CORDON BLEU Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 25 Ocak 2024 19:51
Süper Lig'de tarihi an! Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi ilk kez kullanıldı CORDON BLEU Süper Lig (Anadolu Takımları) 1 13 Ocak 2024 18:24
Berat Albayrak’tan AKP seçmeni için ilginç analiz: Ay’a yol yapacağım dese… Sanem Haber Arşivi 26 24 Haziran 2018 00:31