IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Kasım 2013, 20:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Serdar Eder'den bomba iddialar




Galatasaray Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder, Facebook hesabından bomba açıklamalar yaptı. Banvit maçının hakemlerine yüklenen Eder, "2 maç ceza verilip evimizde oynayacağımız Fenerbahçe Ülker maçı seyircisiz olursa hiç şaşırmayacağım" dedi.


Beko [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ligi'nde iç saha maçlarını Abdi İpekçi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Salonu'nda oynayan sarı-kırmızılı takım, 20 Ekim 2012'de Aliağa Petkim'i 79-67 yendiği karşılaşmayla beraber, kendi evinde 23 karşılaşmaya çıkarken, birer müsabakada da Beşiktaş ve Anadolu Efes'e konuk oldu. O tarihten bu yana Abdi İpekçi Spor Salonu'nda çıktığı bütün mücadelelerden galibiyetle ayrılan Galatasaray Liv Hospital, toplamda 25 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmedi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ligin 6. haftasında Beko Basketbol Ligi'nin namağlup tek takımı Banvit'i konuk eden "Cim Bom", sahadan 79-68 skorla mağlup ayrılarak, yakaladığı 25 maçlık yenilmezlik serisini 26. maça taşıyamadı.

SERDAR EDER'İN SÖZLERİ GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ
Karşılaşma hakkında bomba iddialar ise maç sonrasında Galatasaray Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder'den geldi. Kişisel Facebook hesabından "Açık ihbardır" başlığı altında 3 maddelik bir yazı yazan Eder, mücadelenin hakemlerine yüklendi...

İŞTE O SÖZLER...
Açık İhbardır;
Bugünkü Galatasaray LH – Banvit maçından 3 önemli anekdot :
1) Maç 4 sayıya indiğinde Banvit molasında hakem Murat Biricik orta saha yakınlarında arkadaşları Kaan Büyükçil, Altuğ Köselerli ile konuşurken “şimdi ne yapalım” diyor.
2) O arada Maçın gözlemcisi Kadir Özçelik ki kendisi bu hakemleri yetiştiren kişi, maçı anons eden kişiye ne söyleyip ne söylemeyeceğini tartışıyor, Burçin Badem müdahale ediyor.
3) Maçın bitimine yakın Arroyo’ya çalınan kasti faul için, maç sonu tebrik ettiğim Banvit başkanı Özkan Kılıç ,”Valla maç sonu yediler kasti faul ile bizi diyordum, baktım size vermişler, ne verdiklerinin de farkında değilim, küfür veya tükürük olmasın” dedi.
2 maç ceza verilip evimizde oynayacağımız [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ülker maçı seyircisiz olursa hiç şaşırmayacağım.
Haydi Turgay başkan göreve………
*Çuvaldız – iğne yapacaksak da, her maça çıkılırken daha maç başlamadan hakemler anons edilirken bizim tribünlerin küfür kafir ıslıklamasını anlayamıyorum.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bomba, ederden, iddialar, serdar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bomba Çay Nedir - Bomba Çayın Yararları Liaaa Sağlıklı Bakım Önerileri 0 10 Haziran 2012 03:40
Bu fotoğraflar adamı deli eder mi? :) - Eder Hesna Zeka Küpü 0 16 Mart 2010 13:22