IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Kasım 2013, 20:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Emenike mi? Öyle bir sorun yok




Ersun Yanal, Nijeryalı golcüyle ilgili görüşünü soranlara Sow örneğini veriyor.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] maçından sonra Emenike’yi kastederek, “Takım oyunu oynamayan futbolcum, gidip tenis oynayabilir” diyen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teknik Direktörü, “Hiç kimseyle sorun yaşamıyoruz. Gündemimizde sadece şampiyonluk var” dedi.

FENERBAHÇE’de Galatasaray derbisi sonrası teknik direktör Ersun Yanal’ın, “Takım oyunu oynamayan oyuncum gidip tenis oynayabilir” sözleri hafta boyunca tartışılmıştı. Bu sözlerin arkasında yatan nedenleri araştırmaya koyulduk. Bir çok kişiyle konuştuk ve Samandıra’nın gündemini kaleme aldık...

1- KRİZ DAHA BAŞLAMADAN BİTİRİLDİ
SARI lacivertli takımda Emenike sorunu var mı? Yanıtı hemen verelim, yok... Emenike, Galatasaray maçı biter bitmez ülkesinin milli takımına katılmak için Türkiye’den ayrıldı. Şu an ne Emenike, Galatasaray maçını düşünüyor, ne de Ersun Yanal... Kendisine bu konuyu soranlara “Böyle bir gündemimiz yok, biz sadece şampiyonluğa odaklandık” diyen Yanal, Moussa Sow örneğini hatırlatıyor. Sow’u oynatmadığı zaman durumun çok daha önemli boyutta olduğunu belirten Yanal bu krizin başlamadan bitirildiğini, Emenike ile ilgili olumsuz bir durum olmadığını söylüyor.



2- TÜRK ANTRENÖRLERE GÜVEN YOK
PEKİ Yanal’ın en büyük sıkıntısı ne? Neden antrenmanların çoğu kapalı? Bunun nedeni de basit Ersun Yanal her yaptığı hareketin polemik konusu haline getirildiğini düşünüyor. Örneğin antrenmanda Gökhan Gönül’e ya da Sow’a uyarı amaçlı bağırdığı zaman bunun yanlış yerlere çekilmesini istemiyor. Ki antrenmanlarda buna benzer durumlar yaşanıyor ve idman sonrası bu durum konuşulmuyor bile... Yanal, bunu bir yabancı antrenör yaptığı zaman “Ne kadar disiplinli hoca” denildiğini, Türk antrenör yaptığı zaman ise polemik konusu yapıldığını vurguluyor.



3- SÖZLEŞME AKLINDA BİLE DEĞİL
YANAL’ın sözleşmesinin 1 yıllık olması da konuşulan konulardan bir tanesi... Fenerbahçe teknik direktörünün gündeminde böyle bir konu da yok. Yanal zaten Eylül ayında Hürriyet’e verdiği röportajda bu konuya değinmiş ve şu sözleri sarf etmişti: “Bence her kontrat özünde başarı vaadiyle yapılır, öyle olması gerekir. Bir yıl biter, yönetim başarı ya da başarı umudu görüyorsa devam eder, görmüyorsa etmez. Ne diye bir de tazminat ödesinler.”



4- ASLA POLİTİK DAVRANMIYOR
ERSUN Yanal şu an Fenerbahçe’de herkes tarafından kabul edilmiş durumda... Ekip arkadaşları Yanal’ı şöyle tarif ediyor: “Asla politik davranmıyor. Düşüncelerini hemen karşısındakine söyleyen dürüst bir insan. İdmanda bir oyuncu yanlış yaptığı zaman hemen uyarır. Başka antrenörler durumu idare eder, bazen herkesin içinde politik davranır. Ama Yanal o anda düşüncelerini belirtir. Tek düşüncesi var ‘İyi çalışmak ve şampiyon olabilmek’. Bunu da futbolcularına benimsetti. Artık tüm takım çalışmadan kadroya rahatça giremeyeceğini biliyor.



5- DENGE BÖYLE SAĞLANIYOR
KADROSUNDA 15’e yakın oyuncu milli takımlara giden bir antrenör kimseyi üzmeden dengeyi nasıl sağlar? Yanal için bu durum en zorlandığı konu... Şu ana kadar kadrosundaki 24 oyuncunun tamamına şans verdi. Ama zaman zaman bazı futbolcuların oynamayınca mutsuz olmasını doğal karşılıyor. Emenike’nin yaşadığı mutsuzluğa bakışı ise şöyle: 13 milyon Euro bonservis almış bir oyuncudan çok çalışmasını ve takıma maksimum katkı vermesini beklemek doğal...

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bîr, emenike, mi, sorun, yok, öyle


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık