IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Kasım 2013, 22:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Roberto'lar 5. kez rakip




Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ile Sivasspor'un Brezilyalı teknik adamı Roberto Carlos, yarın futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerlerindeki 5. randevuya çıkacak.


Profesyonel futbol yaşamına 1981-1982 sezonunda İtalya ekiplerinden Bologna'da başlayan Mancini ile Brezilya'da başladığı futbol yaşamına 1995-1996 sezonunda Avrupa'da devam etme kararı alan ve İnter'e transfer olan Carlos, bugüne kadar 4 kez birbirlerine rakip oldu.
İkili ilk kez 1995-1996 sezonunda Serie A'da karşı karşıya geldi. İnter forması giyen Carlos ile Sampdoria'nın başarısı için ter döken Mancini'nin ilk randevusu iki taraf için de başarılı bir sınav olmadı. Mancini'nin 33. dakikada kırmızı kart görerek oyundan atıldığı, Carlos'un ise ilk 45 dakika oyunda kaldığı Sampdoria-İnter maçı, 0-0 sona erdi.
Carlos ve Mancini'nin Serie A'daki ikinci buluşmasında ise gülen taraf Mancinili Sampdoria oldu. Sampdoria rakibini deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başardı.
Daha sonra Lazio ve Leicester City formaları giyen Mancini, futbolu bıraktı ve Şubat 2001'de Fiorentina'dan ayrılan teknik direktör [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in görevini devraldı.
Carlos ile Mancini'nin 3. randevuları ise Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oldu. Carlos'un formasını giydiği Fenerbahçe, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nde 2007-2008 sezonunda F grubundaki maçta teknik direktör Mancini yönetimindeki İnter ile karşılaştı.
İki ekip arasında İstanbul'da oynanan maçı Deivid'in golüyle Carloslu Fenerbahçe 1-0 kazandı. Mancinili İnter, Milano'daki karşılaşmada sarı-lacivertlileri 3-0 yenerek rövanşı aldı.
Carlos ile Mancini arasındaki 4 maçta, 2 kez Mancini, 1 kez de Carlos gülen taraf oldu, 1 maç ise berabere sona erdi.
Galatasaray'a karşı 9. maçına çıkıyor
Brezilyalı Carlos, 5'i Fenerbahçe, 3'ü Real Madrid formasıyla olmak üzere bugüne kadar Galatasaray'a 8 kez rakip oldu. Carlos, Fe*ner*bah*çe for*ma*sı*nı giy*di*ği 2007-2009 yıl*la*rında Galatasaray'a karşı 4 lig ve 1 ku*pa maçında forma giydi. Bu maçlardan 3'ünü Fenerbahçe kazandı, 2 maç be*ra*be*re bit*ti.
Carlos, Real Madrid formasıyla da Galatasaray'a 3 kez rakip oldu. Sarı-kırmızılılar, İspanyol temsilcisini UEFA Süper Kupa Finali'nde 2-1, Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında 3-2 mağlup etti, rövanşta ise 3-0 yenildi. Carlos, bu maçlarda Galatasaray'a gol atamadı.
Carlos'un görüşleri
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], yaptığı açıklamada, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'ye saygı duyduğunu belirtti.
Mancini ile 5. kez rakip olacaklarını ifade eden Carlos, "İlk defa benim takımımla onun takımı karşı karşıya geliyor. Benim için çok büyük bir mutluluk. Onun gibi futbol geçmişi büyük, Manchester City'de çok iyi işler yapmış, futbol hayatı başarılarla dolu, deneyimli bir insanla karşı karşıya gelebilmek mutluluk verici" diye konuştu.
Carlos, Mancini'ye başarılar diledi.


A.A.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
5, kez, rakip, robertolar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Roberto Baklavalli Cemalizim Haber Arşivi 0 26 Ekim 2009 16:40