IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By AngeL

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Kasım 2013, 22:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fenerbahçe öyle bir intikam alıyor ki




Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de bu sezonun ilk haftasında Torku Konyaspor'a 2-0'dan son 15 dakikada yediği üç golle yenilerek çok ağır eleştirilere maruz kalmıştı.

Aynı futbolcular Konya maçından sonra şimdiye kadar oynadıkları deplasman maçlarında Konya'daki 90 dakikanın intikamını alırmışçasına son dakika golleriyle kazanmaya devam ediyor




Sarı lacivertliler Konya deplasmanından sonra oynadığı 5 deplasmanın 4'ünü (Gençlerbirliği maçı hariç) son dakikada gelen gollerle kazandı.
İşte o maçlar...




Ağır Konyaspor mağlubiyeti sonrasındaki ilk deplasmanda olan Kasımpaşa maçı da Fenerbahçe için kötü başlamıştı. İlk golü yiyen ve 75. dakikaya 2-1 geride giren Sarı lacivertli futbolcular, son 15 dakikada maçı 3-2'ye getirmeyi başardı.



Ağır Konyaspor mağlubiyeti sonrasındaki ilk deplasmanda olan Kasımpaşa maçı da Fenerbahçe için kötü başlamıştı. İlk golü yiyen ve 75. dakikaya 2-1 geride giren Sarı lacivertli futbolcular, son 15 dakikada maçı 3-2'ye getirmeyi başardı.



Tarihler 20 Ekim'i gösterdiğinde ise Fenerbahçe, Kayseri Erciyesspor deplasmanında Emenike'nin son dakika golüyle maçı 2-1 kazanmayı başarmıştı.



Erciyesspor maçının golleri 9. dakikada Sow ve maçın uzatma dakikalarında Emenike'den gelmişti. Ev sahibinin tek golünü ise 22. dakikada Azofeifa kaydetti.



Fenerbahçe'nin 4 maçlık son dakika zaferleri serisinde belki de en dramatik 90 dakika Bursa deplasmanında yaşanmıştı.

Sarı lacivertliler 1-1 devam eden maçta 83. dakikada Emenike'nin golüyle 2-1 öne geçmiş, fakat 90. dakikada Batalla'nın golüyle bu kez son dakikada puan kaybetmenin eşiğine gelmişti.




Ama Egemen Korkmaz buna müsade etmedi ve maçın yine son saniyelerinde Fenerbahçe'nin evine üç puanla dönmesini sağlamıştı..



Fenerbahçe son dakika zaferlerinin dördüncüsüne ise Antalya deplasmanında imza attı.



Webo'nun 5. dakikadaki gölüyle maça adeta 1-0 önde başlayan sarı lacivertliler, 45. dakikada Diarra'nın golüne engel olamadı ve soyunma odasına 1-1 beraberlikle gitti.

Son dakikada sahneye çıkan ise bu kez Sow oldu.. 90+1'de Emenike'nin pasını filelere gönderen Senegalli futbolcu, takımına yine son saniyelere 3 puanı getiren isim oldu.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
alıyor, bîr, fenerbahce, intikam, ki, öyle


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık