IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Kasım 2013, 22:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beşiktaş derbi öncesi moral arıyor




Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın yapacağı Torku Konyaspor maçını kazanarak, 13. haftadaki Fenerbahçe derbisine moralli çıkmak istiyor.


Beşiktaş ile Torku Konyaspor arasındaki karşılaşma yarın saat 20.00'de Recep [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Stadı'nda yapılacak. Beşiktaş'ın cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarların izleyebileceği karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya'nın yardımcılıklarını Serdar Diyadin ve Bahtiyar Birinci yapacak. Ligde oynadığı 11 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 21 puan toplayan ve beşinci sırada bulunan Beşiktaş, Torku Konyaspor karşısında galip gelmesi durumunda 24 puanla üçüncü sıraya yerleşecek. Torku Konyaspor ise 11 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik, 6 da yenilgi alıp, 13 puan topladı. Beşiktaş'ta Muhammed Demirci dışında sakat futbolcu bulunmuyor. Takımla birlikte dün antrenmanlara başlayan Manuel Fernandes'le ilgili kararı teknik direktör Slaven Bilic verecek. Bu arada Kayserispor maçında kırmızı kart gören Ramon Motta, Torku Konyaspor karşısında forma giyemeyecek. Bilic'in, Motta'nın yokluğunda savunmanın solunda Atiba Hutchinson'a görev vermesi bekleniyor.


4 futbolcu ceza sınırında
Siyah-beyazlı takımda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile oynanacak derbi öncesi 4 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartları olan Manuel Fernandes, Oğuzhan Özyakup, Ersan Adem Gülüm ve Veli Kavlak, Torku Konyaspor ile oynanacak mücadelede kart gördükleri takdirde derbide cezalı duruma düşecek.


84 gündür evinde kazanamıyor
Bu sezon iç saha maçlarında istikrarsız bir görüntü çizen Beşiktaş, 84 gündür evindeki maçları kazanamıyor. Ligde son 3 iç saha maçından galibiyet alamayan siyah-beyazlılar, bu süreçte [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a 3-0 mağlup olup, Çaykur Rizespor ve Kardemir Karabükspor karşılaşmalarında ise sahadan golsüz beraberliklerle ayrıldı. "Kara Kartallar", evindeki son galibiyeti 1 Eylül'de 2-0'lık sonuçla Gaziantepspor karşısında elde etti. İç sahada bugüne dek 5 karşılaşma yapan Beşiktaş, bunların 2'sini kazandı, 2'sinde berabere kaldı, birini ise yitirdi. Siyah-beyazlılar, olaylı Galatasaray derbisinin ardından cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuklar önünde oynadığı Çaykur Rizespor ve Kardemir Karabükspor karşılaşmalarında 0-0 berabere kaldı.


Beşiktaş'aın bu sezon oynadığı iç saha maçları ve sonuçları şöyle:

1. hafta: Beşiktaş-Trabzonspor: 2-0
3. hafta: Beşiktaş-Gaziantepspor: 2-0
5. hafta: Beşiktaş-Galatasaray: 0-3
8. hafta: Beşiktaş-Çaykur Rizespor: 0-0
10. hafta: Beşiktaş-Kardemir Karabükspor: 0-0.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
arıyor, beşiktaş, derbi, moral, öncesi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Final Öncesi Moral Gecesi Thetis Haber Arşivi 0 30 Mayıs 2012 17:52