IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Aralık 2013, 13:14   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başkan da istifaya şaşırdı




Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Yönetim Kurulu olarak, son durumu değerlendirip Konyaspor için en doğru kararı vermek durumunda olduklarını söyledi.
Şan, Kardemir Karabükspor'a 3-2 yenildikleri ve teknik direktör Uğur Tütüneker'in istifasıyla sonuçlanan maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmaya kötü başladıklarını ve talihsiz goller yediklerini belirtti.
Birkaç haftadır hakemlerden yana muzdarip olduklarını ifade eden Şan, bugün ise yedikleri 3. golün net ofsayt olduğunu savundu.
"Bu haksızlıklar karşısında hocamız istifa etti. Yönetim kurulu olarak, son durumu değerlendirerek [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] için en doğru kararı vermek durumundayız" diyen Şan, şunları kaydetti:
"Hakemler sayesinde Konyaspor krize sürüklenmektedir. Bugüne kadar birçok sıkıntılar yaşadık ama şu anda bunu tüm [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] camiası görsün. Hakem hatasının nelere sebep olabileceğini Konyaspor'da görsünler. Bir haftadır aleyhimize hatalar yapılıyordu. Bugün bardağı taşıran son damlaydı. 3-3'ü yakalasaydık yine bir şekilde 4. gol olacaktı kalemizde. İyi hakemler var ama bu hakemlerin Konyaspor'a rast gelmesi bizim şanssızlığımız. Hoca bırakmak durumunda kalıyor, takım düşme potasında... Böyle takımın kaderiyle oynanmaması gerektiğini düşünüyorum. Konyaspor, taraftarları müsterih olsun. Konyaspor bu krizden çıkmasını bilecektir. Bu saatte maç falan oynanmaz. Oynanırsa bu şekilde oynanır. Hakemler de hata yapar, futbolcular da sakatlanır. Futbolcular oynamakta zorlanmış. Buna bir de hakem hataları eklenince mağdur olan Konyaspor oldu."
Şan, Tütüneker'in istifasını Yönetim Kurulunun toplanıp değerlendireceğini dile getirdi. Soyunma odasında Tütüneker ile konuştuğunu anlatan Şan, "Hocaya, 'Neden böyle karar verdin. Konuşsaydık' dedim. 'Böyle olması gerekiyordu' dedi" diye konuştu.

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
başkan, da, istifaya, şaşırdı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık