IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Ocak 2014, 12:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Lombardo'dan Bruma itirafı




Galatasaray Futbol Takımı'nda teknik direktör Roberto Mancini'nin yardımcılığını üstlenen vatandaşı Attilio Lombardo, İtalyan teknik adamla 25 yıldır birbirlerini tanıdıklarını söyledi.



Galatasaray Dergisi'nin ocak ayı sayısına açıklamalarda bulunan antrenör Lombardo, Mancini ile olan arkadaşlıklarıyla ilgili, "Biz birbirimizi 25 yıldır tanıyoruz. İkimiz de birbirimizin artılarını ve eksilerini çok iyi biliyoruz. Beraber çalışmamızın bu gibi avantajları var. Hem Sampdoria'da hem Lazio'da 11 yıl beraber oynadık. Beraber sahada yer almış olmamız, neleri isteyip, neleri istemediğimizi bilmemiz, aramızda güvenilir bir ilişki yaratıyor. Antrenörlük döneminde değil, çok eskiden başlayan bir birliktelik" dedi.


İtalyan antrenör, Mancini ile birlikte Galatasaray'da yerleştirmeye çalıştıkları bir mantalite olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi: "Topu karşıdaki takımdan daha fazla ayağında tutacaksın. Yani, 'hücum ediyorum, golü arıyorum' değil. Topun kontrolünü ele geçirme mantığından hareket ediyoruz. Bizim zihniyetimizde hedef, topu rakipten çok daha fazla kendi elimizde tutmak ve uygun olan bütün pozisyonlarda golü bulmaya çalışmak. Bu, geçmişte bize kazandırdı ve şimdi Galatasaray'da da kazandıracağını umuyoruz. Mancini, İngiltere'de ve İtalya'da her şeyi kazanmış bir teknik adam ve bu anlayışı yerleştirilmesi gerekiyor. Bizde şu anda eksik olan bu. İngiltere'de de bunun için çok zaman harcadık ama daha sonra şampiyonluk kazanacak duruma geldik. Bu gelişim için bir zaman vermek çok mantıklı değil. Çünkü devamlı gelişim ve değişim halindesiniz. Baktığınızda bugün, düne göre biraz daha başarmışızdır."


"Bruma'nın gelişme potansiyeli çok fazla"
Galatasaray'ın büyük beklentilerle transfer ettiği Bruma'yı değerlendiren Lombardo, Portekizli genç oyuncunun gelişme potansiyelinin çok fazla olduğunu kaydetti. Bruma'nın önemli bir yetenek olduğunu aktaran Lombardo, özellikle Türkiye'deki yabancı oyuncu sınırlamasının ona dezavantaj getirdiğini söyleyerek, şu ifadeleri kullandı: "Kendisini geliştirmesi gerekiyor. Bruma çok genç ve gelişme potansiyeli çok fazla. Yalnızca taktik açıdan değil, teknik açıdan da gelişmesi gerekiyor. Bizi asıl Bruma ile ilgili sınırlayan şey, 6 yabancı oynatabilme kuralı. Biz ekip olarak Bruma'yı oynatamadığımız için üzgünüz. Çünkü çok beğendiğimiz bir oyuncu. Henüz 19 yaşında ve Melo, Drogba gibi oyuncuların içerisinde olması onun için büyük bir avantaj. Daha fazla forma giymesi gerekiyor ama yabancı kuralı onu bu anlamda sınırlıyor."


"En büyük güzellik taraftar"
Lombardo, "Buradaki en büyük güzellik her zaman çok fazla taraftarın olması" derken, oynadıkları tüm maçlara önemli bir taraftar desteğiyle çıktıklarını dile getirdi. Taraftarların takımlarına destek vermesinin önemine değinen İtalyan antrenör, "Çünkü en nihayetinde kıymetli olan renklerdir ve Galatasaray formasıdır. Tüm takımlarda olduğu gibi antrenörler, oyuncular gider ve gelir ama buradaki arma ile renkler her zaman kalır. O yüzden takıma olan güven önemlidir. Taraftarlarımızın, şampiyon olmasak bile bize aynı şekilde destek vermelerini istiyorum" şeklinde görüş belirtti.


Mynet.

__________________
en büyük servet itibardır.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bruma, itirafı, lombardodan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ABD'li Şirket, Bruma ve Drogba'nın Bonservisini İstiyor Ecrin Haber Arşivi 0 20 Kasım 2013 23:28