IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Ocak 2014, 12:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fenerbahçe patladı: O ismi açıklayın




Fenerbahçe Spor Kulübü, Trabzon Kulübü Basın sözcüsü Yakup Aslan'ın sözlerinden sonra cevap niteliğinde bir açıklama yaptı.

"Geçtiğimiz günlerde, Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Yakup Aslan’ın; Trabzon TV’de sarf ettiği sözlere ilişkin zorunlu açıklamamızdır:

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü şahıs, yerel bir televizyon kanalına;

“Geliri hiç olmayan bir kulüp 3 yılda 350 trilyon ödemeliydi. 190 trilyon civarında nakit para lazımdı. Biz 4 ayda 80 trilyon ödedik. Aralarında Fenerbahçeli iş adamları da var. Hatta bir Fenerbahçeli "Bizi Aziz Yıldırım'dan kurtar da size her türlü desteğe hazırım." demiş başkana” şeklinde bir açıklama yapmıştır.
İlgili şahıs;

Kendi deyimiyle –geliri hiç olmayan kulüplerinin- borç durumuna ilişkin; yakın dostluk ilişkilerinden gelen paralar ile 4 ay içerisinde 80 Milyon Lira’lık ödeme yaptıklarını ve ‘Fenerbahçeli’ bir işadamından, başkanları vasıtasıyla Trabzonspor Kulübü’ne birtakım şartlar karşılığında sınırsız bir destek vaat edildiğini açıklamıştır.

İlgili açıklamalardaki, şahsi ilişkiler karşılığında elde edilen paraların; kimlerden, nasıl ve ne şekilde alındığı, kayıt dışı olup olmadığı, MASAK, Maliye Bakanlığı, SPK, Emniyet ve Savcılık makamlarının sorumluluğundadır.

Ancak Trabzonspor Kulübü’ne belli şartlar karşılığında bu ödemeyi yapan ve yine belli şartlar karşılığında daha da fazlasını vaad eden bu ‘Fenerbahçeli’ işadamının kim olduğu ise 25 milyonluk Fenerbahçe camiasını ilgilendirmekte ve bu ismin ivedilikle açıklanması gerekmektedir.

Aksi takdirde bu şahıs ve temsil ettiği zihniyet, tarafımızdan Fenerbahçe'de kaos yaratmak görevi üstlenen müfteri olarak ilan edilecek ve hakkında yasal yollara başvurulacaktır.

Saygılarımızla,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"


Mynet.

__________________
en büyük servet itibardır.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
açıklayın, fenerbahce, ismi, patladı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fenerbahçe Ülker 81-95 Oklahoma City Thunder | Teşekkür ederiz Fenerbahçe! Kalemzede Diğer Spor Branşları 0 05 Ekim 2013 19:09
Ey Ateistler bunu açıklayın bakalım ! esekherif Komedi ve Mizah 24 29 Ağustos 2012 18:54
Fiziksel yasalar ile evrenin düzeni arasında nasıl bir ilişki vardır açıklayın Alhwin Ödev ve Tezler 0 30 Kasım 2011 22:52
Arkadaşlar Google Tıklama Başına Ne Kadar Veriyor. Biraz Açıklayın seths Arama Motorları Haberleri 5 23 Nisan 2006 12:22