IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Mayıs 2014, 19:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Galatasaray yine Avrupa Şampiyonu




Son yıllarda Avrupa'da ve dünyada kupalara ambargo koyan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası finalinde İspanyol temsilcisi Fundosa ONCE'yi 71-64 yenerek şampiyon oldu.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tekerlekli Sandalye [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Takımı, İspanya'nın Madrid şehrinde gerçekleşen 2014 IWBF Champions Cup Finalleri final maçında organizasyona ev sahipliği yapan İspanya'nın CD Fundosa ONCE takımı ile karşılaştı. Oldukça çekişmeli geçen mücadele sonunda takımımız salondan 64-71 galip ayrılarak beçinci kez Avrupa Şampiyonu oldu.
MAÇIN AYRINTILARI
Engelsiz Aslanlar, karşılaşmaya Özgür Gürbulak, Ferit Gümüş, Seyran Orman Kurt, Matheuz Filipski ve Rodney Hawkins beşiyle başladı. Birbirlerine iyi hazırlanmış gözüken takımlarla ilk dakikalar karşılıklı basketlerle geçti.
Engelsiz Aslanlar, daha sonra Filipski ve Özgür Gürbulak'ın etkili oyunuyla farkı açarken, C.D. Fundosa Once takımından B. Latham'ın kaydettiği 10 sayı ile skora cevap vermesine rağmen ilk periyotu takımımız 15-19 önde bitirdi.
İkinci çeyrek karşılıklı basketlerle dengeli bir şekilde başladı. İkinci çeyreğin bitimine 8 dakika kala T. Bywater kaydettiği 3 sayılık basketle farkı 1 sayıya kadar indirdi. Engelsiz Aslanlar, Luszynski'nin etkili oyunuyla farkı açarken, periyot içerisinde önce Filipski ye ve daha sonra Luzinski ye çalınan teknik faullerle maç tekrardan dengelendi. Karşılıklı basketlerle geçen mücadelede ikinci çeyreğin bitimine 01:42 kala beraberliği yakalayan C.D. Fundosa Once, ilk devreyi de 33-32 önde kapattı. İlk devre sonunda Luzinski ve Filipski 9 ar sayıyla takımın en skorerleri olurken, Özgür Gürbulak, Ferit Gümüş 6'şar ve Rodney Hawkins ise 2 sayıyla skora katkı sağladılar. Rakip takımdan ise B. Latham 14 sayıyla en skorer isim olurken T. Bywater ise 8 say kaydetti.
Soyunma odasından etkili dönen takımımız Rodney Hawkins ve Ferit Gümüş'ün kaydettiği sayılarla tekrar öne geçti. Skora Özgür Gürbulak'ın da dahil olmasıyla beraber kontrolu eline alan takımımız çeyreğin bitime 04:56 kala skoru 37-45'e getirdi. C.D. Fundosa Once takımında A. Zarzuela'nın devreye girmesiyle ve skora katkı vermesiyle beraber çeyreğin bitimine 02:57 kala skora 45-45 eşitlik geldi. Oyunda tekrar üstünlüğü ele alan takımımız 3. çeyeği 47-52 önde kapattı.
Son çeyrek, Özgür Gürbulak ve T. Bywater'in karşılıklı basketleriyle başladı. Bitime 08:55 kala T. Bywater'a çalışnan sportmenlik dışı faulün ardından Rodney Hawkins'e de teknik faul çalındı. Karşılıklı sayıların ardından skor 52-55'e geldi. Karşılıklı basketerle geçen mücadelede bitime 05:00 kala sarı kırmızılılar 57-60 önde girdi. Son dakikaları heyecan dolu geçen mücadeleden Galatasaray, salondan 64-71 galip ayrılarak beçinci kez Avrupa Şampiyonu oldu.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
avrupa, galatasaray, yine, şampiyonu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yıldız Millilerimiz Avrupa Şampiyonu! Ezgi Milli Takımlar 0 30 Temmuz 2012 19:31
SMS'te Avrupa şampiyonu Türkiye! Deep Mobil Hatlar 0 09 Şubat 2012 22:18
Türkiye kısa mesajda Avrupa şampiyonu! dreamy Cep Telefonlar 5 18 Kasım 2011 19:22
Türkiye internette Avrupa şampiyonu! KarakıZ İnternet Dünyasından Haberler 0 15 Kasım 2011 15:55